Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam canlarım...

menümü yazayım...

Sabah:greyfurt, 2 kuru kayısı, 1 kase çilek...
Kahvaltı:1 kase yoğurtlu yulaf ezmesi,salatalık
Öğle:1 yumurta haşlanmış, yoğurtlu salata
Ara:1 elma, 1 kuru incir
Akşam:azcık pırasa, cacık

sporu biliyosunuz salona gidiyorum,yeşilçay 3 fincan içtim...

canim spora hergünmü gidiyosun,neler yapiyosun slaonda

bijoux ve mersa,kizlar siz eski üye oldugunuz icin bu cuma 12 ye kadar kilonuzu bildirirseniz listeye alicam sizi.

bijoux sen hamilelikde aldigin icin kilolari yeni kilonla basliycaksin takima geldiginde kac kiloydun biliyormusun..bide hangi ayda mezun olmustun

mersa canim sen hangi ayda ayrilmistin takimdan,senin hangi etapda mezun oldugunu bulup ayrildigin kilonu yazmam lazim

diger 2 arkadasiniz ortalikda yok,bu durumda bisey yapamam eger gelirlerse 2 hafta deneme süresinden sonra lsiteye girebiirler

Son düzenleme:

nidahcım güzel ama karbonhidrat biraz fazla olmuş akşamki pilavı yemeseydin keşke hatta mümkünse akşam hiç pilav,makarna türü yeme yanında protein var çünkü..afiyet olsun canım...

canım imkanın yoksa tabii ne uygunsa onunla beslen yoğurt sevilmezmi hiç ama süt neysede...yoğurdun faydalarını biliyosundur heralde ama bilmiyosan sayarım tek tek... afiyet olsun canımm

karçiçeğim bu şekilde rahat rahat verirsin 3 kiloyu bence hiç üzülme canım mayısın 9unda 64 bile olursun...

canim spora hergünmü gidiyosun,neler yapiyosun slaonda

evet her gün ama pazar günü hariç salon kapalı canım...işte 2 katlı üst katı ağırlık filan var bir sürü alet alt kattada yürüyüş bandı bisiklet filan hepsini yapıyorum canım ben natrenör 1 aylık yazıldığım için sıkılaşma programına soktu beni bol ağırlık var..

anladim canim bende haftada 3 gün gidiyorum,kosu bandi bayiyo beni bende eliptik bisiklete biniyorum sonrada kalcam icin aleltere :)

anladim canim bende haftada 3 gün gidiyorum,kosu bandi bayiyo beni bende eliptik bisiklete biniyorum sonrada kalcam icin aleltere :)

öylemi canım iyi yapıyosun ama diğer günler hareketi bırakma yürüyüş yap bol bol çok önemli...koşu bandı neden bayıyo kız en sevdiğim şey koşu bandında programlarıyla yürümekk...

benimde sorunum kalça ve basen...inş inceliriz canım biraz...

selam kızlarrr
ben aranıza sanırım en yeni katılannnn üyeyimm.. 91 kiloyummdoğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorumm..ağır ama emin adımlarla ilerliycem sizinlee..1 haftadır düzenli besleniyorum ve 1 kilo veridm bilee..

hoşgeldin canım sende bendensin:) kaç aylık bebeğin? benimki 11 aylık,doğum kilolarıyla uğraşıyoz bizde:)

Son düzenleme:
Anna cım pilav yedim 2kaşık:) ekmek neyse de pilavsız duramıyom bazen,bi de bu aralar doymuyom yaa..ama tavsiyen için çok sağol tatlım önce görseydim yemezdim belkim :)

senin menün yine güzel:=) tebriklerrr...

spor salonu da süper imkan sımsıkıı bi vücutla tamamlıcan maratonu inş.ben de isterdim bebeği bırakcak kimse olsaaa atacam kendimi salonlara daa..:)

selammm biricikk takımımm

bu hafta istediğim gbi olmadıı vereceğime yine tartıda almış gözüküyorummm
allahımm yaaa ben yaza kadar çıpçıtır olmak istiiyodummm bu gisişle balık etli çıtırr olcemmm

off offf kızlarrr morelim bozukkk ya motiveniz düşmesin sizinde çok kötüü çokkkk

haftaya spor+diyet tam başlıycam inşaallahhh

hoşgeldin aramıza canımm... inş verceksin tüm kilolarını

oy nidacım olsun napalım 2 kaşıktan bişi olmaz inş..akşamı oalbildiğince hafif yapmak önemli bide sabah simit, öğlen pilav yemişsin ya karbonhidrat ağırlıklı olmuş ondan dedim anlamışındır zaten sende menünü yazınca...iştah sorunu varsa ıhlamur çayı öneririm birde suyu arttır canım sen emziriyorsun aynı zamanda bol su iç 3 lt iç günde görcem listede yaz bundan sonra...

teşekkür ederim canım...evet imkan meselesi tatlım ya bende 1 ay gidebilicem sadece çizim kursum başlıyo mayıstaa o zamana kadar ne yapsam kar dedim başladım boş durmaktan nefret ederim...yapım böyle...

sende oğlun biraz büyüsün eğer kilo alırsan gidersin canım...

gizemim canım üzülme tatlım sen böyle üzülüp moralini bozunca motivasyonun düşüyo vücudun kitliyo kendini...rahat ol bakim nasılsa verceksin gitcek yağlar...sen zaten çıtırsın bitanem ama dahada çıtır olcaksın hiç merak etme canım kendine inan inat et yeter...haftaya değil yarından başla erteleme bak sonra vücut yayıyo kendini boşveriyo...

haydi gizemim inanıyorum sana ben eski iradeli gizemi görmek istiyorummm...

diger günler bisey yapmiyorum canim,bilmem ya bantta SIKILIYOM bwn vakit gecmiyo sanki :)
hosgeldin canim aramiza,2 hafta deneme süren var paylasimin bol olursa listeye alinacaksin..

gizeemmmmmmm haftayi bosver canim yarindan ititbaren toparlan lütfen haftaya diye diye aylar geciyo ve biz hala oldugmuz yerde sayiyiorz sekil A yani ben ((

selam bayanlar, menümü yazmaya geldim cepten girdiğim için yazilanlara cevap veremiyorum sabaha artik.

Sabah: yoğurt, altinbaşak
Ara: 1 elma
Öğle: tavuk sote, 1 dilim kepek ekmek, yoğurt
Ara: Yok (öğle fazla geldi canım istemedi)
Akşam: 3 kepçe bulgur çorbası, 1 dilim ekmek

2 litre su

hasretim geçen yıl nisanda mezun olmuştum sanıyorum, mart ta olabilir tam emin değilim..

müzik çalmıyolarmı salonda kızz tempo olurdu hem...ben müziksiz yürüyemem

canım afiyet olsun... suyu arttır birazcık spor yapıyomusun bakimm..

var canim ama ben kendi mp3 ümü takiyom ama yinede sevmiyom iste e bandi bide eliptik daha cok kalori yaktiriyor :)

bende mp3ümü takıyorum müziği beğenmediğim zaman...bantta eğim yaparsan daha çok kalori yakarsın ama o da zahmetli iş ayrıca basenler bayır çıkmakla düzeliyomuş neyse sen bildiğin gibi yap canım....

bu arada cuma günü tartılmıştım. kilom 85 ti...
tamam canim baslangic kilonu 85 not ediyorum ozaman

bayir cikamiyom canim ya hemen yoruluyom haha

tamam canim 61 olarak degisiriz hedfef kilonu ve mezun olurusn

tamam tatlımmm ben bu sabah 62.4 kıloydum yarın sabha gırebılırsem haber verırım kılomu ,cunku yarın gıresuna gıdıcem ama eger gıremessem bu kılomla mezun olmak ıstıyorum canım haberın olsun tamam mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…