Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anladim canim,dere otununda süt yaptigini okumustum,denedimi hic

haklısın burdan ayrı kalırsam daha kötü olurum belkide.. ama inan takıma gelcek yüzüm kalmadı çok kilo aldımm şu 2-3 haftada..

yarın ilk işim doktora gidip spor formumu onaylatcam sonra spora başlıycam ftness yada step .. haftada 2 gün spora gtcem en 30 dk yürücemm diğer günler evde kendim dpor yapcamm yapcamm yapcam ..

bi şekilde artık başlamam lazım biraz daha ertelersem patlayablirim öyle şişkinim yanii kendimi o kadar kötü hssediyorumki..

artık sağlıklı beslenmye geçmeliyim akşamları çok hafif ymeye çalışcam ve dediğin gbi 6 dan sonra yemycemm havalar ısınıyo artık.. aklıma geldkçe yürüyüşe çıkcam off off hemen yeşilçay almalıyım btmişşş

o zamn ben yarın başlıyorummmmmmmmmm :13:

he söyle canim kendine gel bakiyim :) yarin snei sahalarda görmek istiyoyurm,spora yazilarak kendine cok bpypk bi iyilik yaparsin

gizemcim hiç biryere gitme bak daha kötü olcak ya...bu yolda anca beraber kanca beraberiz bende bua ralar gram bile veremiyorum ama sabredyiroum birlikte sabretcez tamamı canım üzülme lütfen üstesinden gelicez bununda...

detoxu sende yapsana kız belki biraz verirsen moralin düzelir tüm şişlikleri alıyo o detox çorbası

günaydın arkadaşlar nasılsınız

günaydin canim,cok sükür iyiyim ben,sen nasilsin..

birazdan oglumu oyun gurubuna götürecem gitmeden menümü yazayim..

sabah
2 kuru erik 2 kuru kayisi 2 bardak su
kahvalti
kuru meyveli müsli
ara
1 yesil elma
ögle
sebzeli tavuk sote,biraz bulgur pilavi,yagsiz yogurt
ara
1 yesil elma
aksam
kuru meyveli müsli
ara
1 yesil elma

bugün spor yok

geri dönmek üzere ayrılsam mı kızlar sizinde motivenizi dşürmek istemiyorum ne dersiniz :26:
sakın ayrılma iyice düşer motivasyonun. bak yeni kişiler de geldi hep beraber motive olalım mesela haftaya sıfır kaçamakla birinci olalım :)

saol canımm önerin için...burdada var humana still tee..aldım içiyorum..çok fark ettirmedi bende( ama yinede hergün içiyorum..

bunu ilk kez duydum..ben 50.günde regl oldum.. göbişim gider inşallahh
humana farkettirir ya emin misin? günde 4-5 fincan iç sıcak olarak. evet göbeği bariz indiriyor regl olmak. sen erken olmuşsun ben 4 ayda bile sıkıntısını yaşadım olunca da çok sevindim ama çok az ve 2-3 gün oluyorum daha tam düzene girmedik. emzirmemden kaynaklanıyormuş.

bence yeme hele ki baklava :) 1 kase sütlü tatlı yap bence sen onu

o zamn ben yarın başlıyorummmmmmmmmm :13:
hadi bakalım hayırlı olsun. o kadar kilo vermişsin yani resmen kuyruguna gelmişsin pes etmek olur mu?

günaydın
bugün hava çok bozuk yürüyemicem malesef :/ ama bir saat sonra falan oğlumu yıkayıp uyutucam. o zaman 1 saat falan uyur ben de leslie 2 mil yaparım diye düşünüyorum. dünkü yürüyüş çok iyi geldi bacaklarım nasıl ağrımış 8-9 aydır evdeyim tabi..

dogumun kisa gelemsi kötü olmus benim 2 oglumdada havalar güzeldi 40 cikmadan disarlardaydik :)

disarda yürüme imkani olmayanlar icin leslie güzel bir program

günaydın kızlarrr,
bu gün dışarı çıkacam bir arkadaşta toplanacaz elimden geldiğince dikkat edecem.onun için hafif bir kahvaltı yaptım özellikle geç yaptımki öğle yemeği yemiyim orda yiyceklerim öğlen yemeği yerine geçsin diye kesinlikle dikkat edecem ama.akşam girip dün neler yedim onlarında raporunu verecem.bide bu gün yürüyemedimmmm:18:

valla süper siz cidddi aç geziyosunuz yaaa.ben senin kadar sıkı yapamıyorum ama en azından porsiyonlarım küçüldü yemeklerim 1 kaşık yağla pişiyor abur cubur uda çok azalttım.

bijom dün ne güzel yürümüşsün ama dikkat et soğuk diyosun toprağı üşütme.şu leslie ne banada anlatta çıkamadığım zaman bende yapimmm.

günaydınn yada tünaydın..:)

gizemmm kaçma biyeree ve hemen başlaa menülerini yaz ki ozaman daha çok dikkat edersin..

deniz ilk 2 ay benim sütüm de azdı,hatta günde 1 öğün mama vermişti doktor,2 ay sonra artmaya başladı da mamayı bıraktık. inş artar seninde canım.bol bol emzir bollaşıcaktır:)

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
dün ki menümü yazamamıştım
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği 2 dılım peynır çay
öğle : 1 yumurta ile yapılmış melemen çay
akşam: 2 adet haşlanmıs biftek ve bol limonlu salata

gece çok acıktım bır tane de salatalık yedim
yeşil cay içemedim bı kac gundur
sporda yok :2: regl sancısı cekıyorum 4 gündür yaaaa

Son düzenleme:
dogumun kisa gelemsi kötü olmus benim 2 oglumdada havalar güzeldi 40 cikmadan disarlardaydik :)

disarda yürüme imkani olmayanlar icin leslie güzel bir program
evet kışa gelmesi bana zor oldu ama bir yandan da iyi oldu ama oğlum anlamaya ele gelmeye başladı yaza doğru :)
leslie yi ben seviyorum evde rahatça yapılabilecek aşırı yormayan hareketler.. bir hafta daha 2 mil yapıcam sonra 3 e sonra da 5 geçicem inşallah.

aman ablam dikkat et valla haftaya da özgenin diş buğdayı var bir hazırlanıyor ki ne yapıcam ne edicem diye kara kara düşünüyorum :S

bijom dün ne güzel yürümüşsün ama dikkat et soğuk diyosun toprağı üşütme.şu leslie ne banada anlatta çıkamadığım zaman bende yapimmm.
yok yok soğuk diye çıkmadım bugun leslie yaptım. vaktin olduğu zaman msn aç da ordan yolliyim sana 2 millik programı kısa 35 dk falan..

ara öğün göremedimmm. ondan acıktın muhtemelen gece :) ama yine de bir salatalık yemekle süper bir iş yapmışsın. aralara süt yogurt meyve gibi şeyler koyarsan iyi olur..

canım ara öğün yap bencede,metabolizmanın hızı düşmesin..

gece bende genelde meyve yiyorum akşam yemeğini 6gibi yiyorum 8-9 gibi bi meyve veya az leblebi fln..acıkıyorum vala:)

menüm

sabah
2dl ekmek,1yum,zeyttin,peynir,1tk reçel

ara:az leblebi,1ceviz

öğle
az pilav,taze fasulye,yoğurt,çorba

ara:meyve

akşam:nohut yemeği,salata,çorba,belki az pilav doymazsam:)

ara:meyvee..

Son düzenleme:

ya aslinda müsli tutmadi beni bundan sonra sabahlari normal kahvaltimi yapicam aksami müsliyle gecirmeye calisicam baktim oda olmuyo onada buluruz artik bi care :)

yavas yavas arttirman en iyisi,birden ypklenmemis olursun,hamlikda var tabi

he söyle canim kendine gel bakiyim :) yarin snei sahalarda görmek istiyoyurm,spora yazilarak kendine cok bpypk bi iyilik yaparsin
sağol canım inşallah haftaya başlıycam ..
oyy canım benimm haklısın anca beraber kanca beraber ..
detox dşünüyorum canım 1-2 gün bakalım haftasonu belki ..

günaydın arkadaşlar nasılsınız
günaydın karçiçeğimm iyi sayılırım ben yavaş yavaş kendime geliyorum heralde..
sen nasılsın ?
günaydınn yada tünaydın..:)

gizemmm kaçma biyeree ve hemen başlaa menülerini yaz ki ozaman daha çok dikkat edersin..

:)
menülerimi yazmaya başlıycam canım .. kaçmıyorum biyere tamam haklısınz gidersem daha kötü olurum ve yaza çtır gremem
bijoux teşekkür ederim yazdıkların için.. motive ettin sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…