Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gayet iyi bir perşembe menüsü. Ayrıca sporun da muhteşem bence
Tavuk miktarı ne kadardi Bahar'cim? Ben ne zaman yesem artı yapıyor tavuk beni. Ya da azıcık bir iki parça yemem lazim tavuktan. Hormonlu filan diye mi öyle acaba? Yoksa bana mı yaramıyor çözemedim

ay ben de haftada ya 2 ya 3 tavuk yiyorum ondan mı böyle oluyor acaba şimdi işkillendim. 4 aydır ilk kez dışarda yedim, ekliyorum fotoyu. evde yaptığımda da hemen hemen bu kadar koyuyorum:

İyi akşamlar hanımlar.
Kaç gündür giremedim..
Rahatsızlandım..
Yarın sabah tartılır atarım..
Halsizliğim çok.. Uzanayım tekrar.
Görüşürüz
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
makarnada olmasaymış harika derdim ama olmuş artık.
İyi akşamlar herkese

12.00: yarım lavaş, bir dilim peynir, yumurta yağda, bir dilim karpuz, bir yk helva

Ara: Bir hurma

18.00: 3 kaşık bulgur pilavı, 5 kaşık etli sebze yemeği

Su: 2,5 litre
Spor: 400 jj
çok iyi canım yarın hedefin ne ?
ne kadar çok karbonhidrtalı beslenir oldun mercimek ve ekmek yanlış seçim yapmışsın ben buna ceza gelsin derim. hazır listelerimi diğer laptoptan aktarmışken ilk ceza olsun. Arrietty_ bak ceza var burada...
Hepinize hayırlı akşamlar canlarımmm nasılsınız
anam yedekli gelmiş. nasıl sevindim anlatamam. hayırlı olsun canım. nihayet hedefine ulaştın. Allah kucağına almayı nasip etsin

Bana diyetisyen tüm gün içmediğin suyu kısa zaman aralığında bitirmeye çalışırsan ödem yapar demişti. Aklında bulunsun. Güne yaymak en güzeli.

kesinlikle en güzeli. son günlerde başaramıyorum anca spor sonrasında bir yarım litreye zorlayabiliyorum kendimi.

kızlar bende tavuk yediğimde şişkinlik ve kaşıntı ile mücadele içerisindeyim o yüzden mümkün olduğundan daha az tüketiyorum kırmızı et yemek daha iyi

Ayy evet ceydosumm çok şükür bin şükür

Amiiinn çok teşekkür ederim ❤❤

Canm yarın ki hedefim sabit kalmak. Bu hafta iki gün arkadaş toplantısı vardı sanırım onlar yakacak beni

Ayy evet ceydosumm çok şükür bin şükür

Amiiinn çok teşekkür ederim ❤❤
hemen hamile notumu düştüm canım harıl harıl çalışıyorum. gebelik başlangıç kilon kaç? 5 haftalık olduğuna göre 15 mayıs tarihinide aldım notlarıma. ama son kilonu bileyim doğum sonrası buraya düştüğünde farkı görmek istiyorum. aman ya ilk eşimin bebişi olacakmış. nasıl geçiyor bulantın var mı? çok yiyor musun? gereksiz gıdalardan uzak durmaya dikkat ediyor musun?

Ben
Afiyet bal şeker olsun canım. Ben işte tavuk olunca bunun çeyreği ile idare etmem lazım yoksa kötü etkiliyor. Çok da severim aslinda

Ben ona hiç yağ koymuyorum canım. Değişik bi tat veriyor midemi bulandırıyo ama okadarcık yağdan bişey olmaz belki faydası bile olmuştur
19 ayı bitti canım benimkinin seninki kaç aylık
Menünü sevdim canım. 1 kocan mısır 1 dilim ekmeğe eş değermiş o yüzden o da batmadı gözüme :)

Bugün ki menüm ;
Sabah: pastırmalı yumurta 3 yk kadardır
2 ince dilim ekmek
Domates salatalık azcık peynir 1 tk tahin pekmez 2 çay

ara yok

öğlen: 1 orta boy kabak 3 yk yoğurt

ara yok

akşam: 1 orta boy kabak 2 yk yoğurt 2 dilim karpuz. 5 tane incecik patates kızartması, 5 minik küp patlican( ekmek yok)

su: 3 lt
spor bugün yapamadm normal rütin ev işleri çamaşır katla ser yerleştir ev temizle bulaşık mak.topla Vsvsvs
bnnu

*** kızlar regl oldum bugün. Olmasaydım yarına güzel çıkacağımı düşünüyodum inşallah tartı beni üzmez yarın..

Kiz yine mi recel

Spor su guzel de CEYDOS hakli. Cok Carb var

30 squat
Birde yapabildigin kadar plank yapmani isteyecegim

Ben

Afiyet bal şeker olsun canım. Ben işte tavuk olunca bunun çeyreği ile idare etmem lazım yoksa kötü etkiliyor. Çok da severim aslinda

cok tesekkur ederim, sana da :) ben tamamen alternatifsizlikten tuketiyorum denebilir. tavuga alternatif bi hindi biliyorum, arada onu yapmaya calisiyorum. kirmizi eti bu ara yemekte kiyma olarak haftada 1 gun, kofte olarak da 1 gun tuketiyorum. 2 gun de sebze desem, kalanlara tavugun varyasyonlari ve tonbaligi kaliyor.

Geçen hafta kilolarımızı hatırlayalım mı kızlar... neler başardık başaramadık hep birlikte görelim anılarımız canlansın.

YÜKSELİŞ YARIŞMASI SONUÇLARI

HELİOS'A YÜKSELENLER (300 gr üstü ∞ )

@Tanssss (78,7 / 77,2 / 1,5 / %1,91)
M minimalce_ (95,7 / 94,2 / 1,5 / %1,57)
Milana firuze (66,3 / 65,3 / 1,0 / %1,51)
Melek Ada (57,1 / 56,5 / 0,6 / %1,05)
Arrietty_ (66,2 / 65,6 / 0,6 / %0,91)
BLU3 (91,3 / 90,5 / 0,8 / %0,88)
bnnu (64,7 / 64,2 / 0,5 / %0,77)
cokofesttt (61,7 / 61,3 / 0,4 / %0,65)
esmeriiim (65,0 / 64,6 / 0,4 / %0,62)
deniz diyette (58,2 / 57,9 / 0,3 / %0,52)
Yawrukush (66,7 / 66,4 / 0,3 / %0,45)
B barga (80,2 / 79,9 / 0,3 / %0,37)
@1delimavi (84,3 / 84,0 / 0,3 / %0,36)

ARAFTA KALANLAR (300 gr altı ve sabit sınırı)

B Beklenen2 (71,6 / 71,4 / 0,2 / %0,28)
Aomine Daiki (62,6 / 62,5 / 0,1 / %0,16)
Melegimkorusun (66,8 / 66,7 / 0,1 / %0,15)
matilda34 (82,0 / 82,0 / 0,0 / 0,00)
erciyes111 (66,3 / 66,3 / 0,0 / 0,00)

HADESİN ÇUKURUNA DÜŞENLER ( +)

JaneRizzoli (74,1 / 74,2 / -0,1 / %-0,13)
mifihafa (69,5 / 69,7 / -0,2 / %-0,29)
aydingelini (71,0 / 71,3 / -0,3 / %-0,42)
FitFiliz (66,2 / 66,6 / -0,4 / %-0,60)
asena87 (59,8 / 60,7 / -0,9 / %-1,51)
CEYDOS (61,9 / 63,4 / -1,5 / %-2,42)
fyzanur (55,3 / 56,9 / -1,6 / %-2,89)

kızlar bende tavuk yediğimde şişkinlik ve kaşıntı ile mücadele içerisindeyim o yüzden mümkün olduğundan daha az tüketiyorum kırmızı et yemek daha iyi
Zaten tavuklar tavuklultan çıktı, yerlerinden kıpırdamadan yetiştiriliyorlar. Bir de aklımda değil şimdi ama öyle kısa sürede büyümüş hale geliyolarmış ki duyunca şaşırmıştim.

İşin kötüsü ben de o tada alıştım. Öyle doğal büyümüş köy tavuğu olsa yiyemiyorum. Sert sert geliyor

geçen bende çok istedim buldum aldım hemde bir değil 2 tane aman yerken demediklerini bırakmadılar nasıl tavukmuş bu diye. geçende aradılar tövbe dedim tavuk yerine beni yediler dedim adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…