Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın,

Gecen cuma 79.9
Bu cuma 79.4
Fark .5
Yuzde: 0.63
Haftaya hedef: 78.7

FitFiliz

Eki Görüntüle 2654612
nihayet eksin gelmiş canım kırdın tebrik ederim.
Gunaydin hayirli cumalar

Cok guzel bildirimler var. Takimca hafiflemisiz
Eki Görüntüle 2654615

Gecen cuma:90.5
Bugun:89.5
Fark:1
Yuzde:%1.11
Haftaya hedef:88.5
@Hyperborea17 CEYDOS Yawrukush
çok iyi -1 harika. çizgini bozmadan devam.
çok üzüldüm canım. eş durumundan kesin atanırsın aile bütünlüğünü sağlamak için yapmak zorundalar üzme kendini.
Gecen cuma: 65.3
Bugun: 65.00
Fark:0.3
Yuzde: %0.45
Daha da eksi beklesemde eksi eksidir sonucta.Eki Görüntüle 2654617
CEYDOS Yawrukush Arrietty_
ah o ekmekler ve reçeller olmasaydı şimdi 64 bile olmuştun.1 kilon kaldı canım hedefe hadi bu hafta sık dişini hallet bu işi.
olsun saplıklıda olsa onunda bir miktarı olmalı ama seninkiler güzel olmuş.

Tamam canim son 1 hafta.

senin yazını okuyunca aynı şeyleri yaşadım canım. hiç bir gönül bağım yoktu tam tersi çok kinliydim ona karşı. ailemle ilgili değil şahsi. sevilmeyen torun olayları falan. iyi etlerini kurtlar kemirsin demiştim hiç unutmuyorum.
Geçen hafta: 56.5
Bugün: 56.4
Fark: 0.1
Yüzde: 0,17
Eksi olsun bizim olsun
züğürt teselliside kendi başına yapılmış bana bıraksaydın ya eksi olsun bizim olsun
Selam kızlar
Geçen hafta: 66,7
Bu hafta: 65,9
Fark: 800gr
Yüzde: % 1,19

Yawrukush CEYDOS Arrietty_ Birgaripanne @matilda34
çok iyi canım harika gitmiş bu hafta.
Selam kizlar
Regl agrisindan dusup bayilacagim resmen
+400 bu hafta malesef

Gecen cuma 65,6
Bu Cuma 66.0
Dogru hrsapladiysam
+0,262
geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bugün. + gelmene üzüldüm.
Geçen hafta: 69.7
Bu hafta: 68.8
Fark: 900gr
Yüzde: 1.29
Yawrukush CEYDOS Birgaripanne Arrietty_ @melek ada
vay vay hafta boyu uğrama sonra al eksiyi yüzüme at maşallah maşallah harikasın.

Cuma 71.4
Bugün 70.5
Fark -900 gr
Yüzde 1.26
JaneRizzoli Eki Görüntüle 2654678
çok güzel tebrikler.
Geçen hafta 82
Bu hafta 81.7
Fark 0.3
Yüzde 0.36
Eki Görüntüle 2654689
önümüzdeki hafta daha fazla dikkat edersen daha iyi sonuçlar alacaksın. ama ne diyoruz eksi olsun bizim olsun.
Yüzdem iyi geldi şükür
Seninkini göremedim CEYDOS
göremedin çünkü daha eklemedim. hem yazıp hem düş terapisi uyguluyorum. bu haftanın birincisi ben olacağım diye çok havaya girdim bir başıma ama hayallerim yıkıldı. kendime geleyim tartılıcam inşallah.

Regl olmasa 69 u en ucundan görecektim ama zalım izin vermedi. Yine de buna şükür

ay kaçgündür eşim çocuğa tren alalım uzaktan kumandalı araba alalım deyip duruyo. İnternetten çok güzl uyguna buldum bir iki tren. En pahalısı 100tlydi.
gittik 180 e tren aldık. Eğer oynamazsa (ki oynamayacak) 180 kere beynini kemiricem onun oyuncaklar da çok pahalı ya bu be böyle.. bikaç tane daha güzel eğitici şeyler buldum beğendim ama hepsini birden yüklenmeyeyim dedim

haftaya görüselim yine hepberaber birinciligi hedefliyorum

iyi günlerde oynasın canım yada oynamasın olsun bizde eşim çocuklara alınan şeylere hep arıza çıkarır en azından seninki alıyor.
bizde çocuklara kıymetli bir şey alınacaksa bu hep ödül olarak alınır.
büyük için şöyle uyguladık. anasınıfında laptop istedi ilkokul 5. sınıf dahil karnende hep 5 gelirse laptop senindir dedik. çocuk tüm şartları yerine getirdi benimki arıza çıkardı neyse savaşta ben galip geldim aldım.
cep telefonu istedi lisede şartı koyduk onada kademeli olarak kazandığı liseye göre değer biçelim dedik.istediği 2. liseye girdi.kocam yine arıza 1 yıl bekledi çocuk.
istediği üniversiteye gitti ödül fotoğraf makinesi istedi. 3. yılı hala bekliyor. üstüne mezuniyetinde ilk 10 da olursa araba sözümüz var gazamız mübarek olsun.(koşulu koyarken murat131 de araba koşulu koydum.en azından 80 üstüne çıkamaz)
küçük için cep sözü vardı sınav sonrası (ilk telefonu olacak bu arada) 1 haftadır evde kavga gürültü en son herkesi ikna ettim. kendi istediğim modele yönlendirdim ve siparişini verdim.

Öncelikle kilo verenlere tebrikler, bu hafta güzel gitmiş genel olarak bence bizim takımdan

Tansu'cum ben eşleşmeye katılmak istemiyorum bu hafta, biraz yoğunluklarım var

günaydın,

Gecen cuma 79.9
Bu cuma 79.4
Fark .5
Yuzde: 0.63
Haftaya hedef: 78.7

FitFiliz

Eki Görüntüle 2654612
Tebrik ederim Bahar'cim

Başın sağolsun canım, stres yüzünden öyle olmuştur. Bu haftasonu geçirince belki bir anne ziyareti iyi gelir

Sistemi guzel oturtmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…