- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Okey not aldimÖncelikle kilo verenlere tebrikler, bu hafta güzel gitmiş genel olarak bence bizim takımdan
Tansu'cum ben eşleşmeye katılmak istemiyorum bu hafta, biraz yoğunluklarım var
Tebrik ederim Bahar'cim
Başın sağolsun canım, stres yüzünden öyle olmuştur. Bu haftasonu geçirince belki bir anne ziyareti iyi gelir
benim başımı ağrıtan bir sistem ama evet oturdu gerçekten.Sistemi guzel oturtmussun
0,9 hesabı kesinlikle doğru canım. 600 gr harika bir sonuç tebrik ederim.
Sonuçlarınız çok güzel üçünüzün de tebrik ederim ceydacım.geçen cuma : 63,4 kg (hatta pazar 64,4 bile gördüm ben hasar kontrolü yapmak için baktım)
bu hafta :61,6 kg
fark : 1,8 kg (yumurtanın gücü adına bu hafta fırsat bulursam 1-2 gün kabaklı besleneceğim bakalım)
yüzde : %2,84
hemen kızımıda ekleyeyim teyzeleri ablaları
başlangıç : 67,7
bugün : 65,9
fark : 2,8 kg
kocişimde 2 gün önce tartılmıştı 99,8 den 96,1 e düşmüş herkes yumurta yedi. net rakamını bugün veririm. böylece gene yumurtanın gücünü ispatlamış olurum.
üçümüzde aynı diyeti aynı şekilde yaptık. bu farkları sizlerle paylaşarak aynı şekilde yapılan detoksların-diyetlerin kilo yüksek olduğu zaman daha etkili olduğunu göstermek istiyorum. kilonuz azaldıkça verme oranınız düşecek. ama dişinizi sıkarsanız özellikle yüksek kilodaki arkadaşlarım düşük kilolara göre daha hızlı kayba uğrayacaktır.
Eki Görüntüle 2654721 Eki Görüntüle 2654720 Eki Görüntüle 2654719
bu kadar üzme kendini hemen menülerini kontrol edeceği yanlış nerede bakalım.Selam
Cokkkk mutsuzum bedbahtım ığrencım
Gecen hafta 64.6
Bu hafta. 64.8
Gram veremezmı ınsan yaa bu kadar az menuye gercekten yoruldum kılo vermeye calısmaktan
Bayılırım böyle istatistikleri konuşturanlarageçen cuma : 63,4 kg (hatta pazar 64,4 bile gördüm ben hasar kontrolü yapmak için baktım)
bu hafta :61,6 kg
fark : 1,8 kg (yumurtanın gücü adına. bu hafta fırsat bulursam 1-2 gün kabaklı besleneceğim bakalım)
yüzde : %2,84
hemen kızımıda ekleyeyim teyzeleri ablaları
başlangıç : 67,7
bugün : 65,9
fark : 2,8 kg
kocişimde 2 gün önce tartılmıştı 99,8 den 96,1 e düşmüş herkes yumurta yedi. net rakamını bugün veririm. böylece gene yumurtanın gücünü ispatlamış olurum.
üçümüzde aynı diyeti aynı şekilde yaptık. bu farkları sizlerle paylaşarak aynı şekilde yapılan detoksların-diyetlerin kilo yüksek olduğu zaman daha etkili olduğunu göstermek istiyorum. kilonuz azaldıkça verme oranınız düşecek. ama dişinizi sıkarsanız özellikle yüksek kilodaki arkadaşlarım düşük kilolara göre daha hızlı kayba uğrayacaktır.
Eki Görüntüle 2654721 Eki Görüntüle 2654720 Eki Görüntüle 2654719
Bence 10 puan olsun çünkü 40 dakika yapılıyor 200 puan çok azYoganin 1 dakikasi 5 puan olsun ne dersin canim?
Hic aklimiza gelmemis yoga ne guzel oldu hatirlattigin.
ne bileyim işte kafa matematiksel çalışınca böyle oluyor demek ki. deneye tabi tuttum evdekileri kızlara moral olsun diye. yüksek kilolarda kişilerin diyetle etkileşimlerinin daha iyi olduğunu göstermek istedim. yani 80-90 kg olan kızlarımın daha çok vermesi gerektiğini de el altından kaktırmış oluyorum.Bayılırım böyle istatistikleri konuşturanlara
vücut alışık değilse ondandır canım. ama bence 5 puan ideal yoga için. pilatesle kıyasladığımızda bana göre daha kolay.Bence 10 puan olsun çünkü 40 dakika yapılıyor 200 puan çok az
Zaten 40.dakikanin sonunda kondisyon yapmışım.gibi kıpkırmızı olmuştum 10 dakika nefesimi topladım
Sizi mi kiracam 5 olsun bizim olsun :)vücut alışık değilse ondandır canım. ama bence 5 puan ideal yoga için. pilatesle kıyasladığımızda bana göre daha kolay.
farkın çok güzel canım ben beğendim. haftaya hedefin 82 olsun.Geçen cuma = 84.00
Bu cuma = 83.200
Fark= -0.800
Yüzde 0.95
yok ben biraz sabırsızım sadece yoksa vaktin var.Sizi mi kiracam 5 olsun bizim olsun :)
Bu arada kilomu sabah 9 gibi çekmiştim ama ancak yükleyebildim. Islerim vardı. Çok bekletmedim insallah
Allah mesut etsin genç çiftimizi. sende düğün bahanesi ile çok kaçırma olur mu?Birgaripanne canm eş listesine bu hafta beni dahil etme. Erkek kardeşimin düğünü var Annemlerde gidecem yoğun bir hafta beni bekliyor
Tebrikler canim
82 bir yildir görmüyorum. O yüzden bende heyecanlandım haftaya için. Ayy çok çok gitsin insallah.. kaplumbağa hızında gidiyor ama yalnız olsam kesin vazgeçerdim bir süre sonra. Bu yüzden hepinizden Allah razı olsunfarkın çok güzel canım ben beğendim. haftaya hedefin 82 olsun.
yok ben biraz sabırsızım sadece yoksa vaktin var.
Allah mesut etsin genç çiftimizi. sende düğün bahanesi ile çok kaçırma olur mu?
Canim ogun saatlerini degistir bir ogun fazla ye obur ogun az kafasi karissinSelam
Cokkkk mutsuzum bedbahtım ığrencım
Gecen hafta 64.6
Bu hafta. 64.8
Gram veremezmı ınsan yaa bu kadar az menuye gercekten yoruldum kılo vermeye calısmaktan
Tamam canimBirgaripanne canm eş listesine bu hafta beni dahil etme. Erkek kardeşimin düğünü var Annemlerde gidecem yoğun bir hafta beni bekliyor
Hepimizden canim82 bir yildir görmüyorum. O yüzden bende heyecanlandım haftaya için. Ayy çok çok gitsin insallah.. kaplumbağa hızında gidiyor ama yalnız olsam kesin vazgeçerdim bir süre sonra. Bu yüzden hepinizden Allah razı olsun
cumartesi günü menün yediklerin normal.suyun az.Dün menüm
Sabah bir yumurta, 2 dılım peynır, 5 zeytın çay
Öğle: sütlü nescafe şeftalı
Ara: bır yumurta
Aksam: iskender doner
Su 1.5 lt
Spor:6 bın adım
su içmedim demişsin olmadı işte ilk hata.üstelik menünde simit var.tahllı ekmek yesen daha iyiydi.Bugunkü menüm dıyemeyecegım chnku pazar gunlerı sacma dapan bıseyler oluyor kahvaltı ogle oluyor ara yok aksam gec saatte bıseyler yenıyor falan
Kahvaltı 12 de: yarım sımıt, peynır zeytın yumurta
Ara : nescafe
Aksam: karpuz peynır 2 kasık menemen
Sabah ev temızlıgı
1 saat yüzme
200 jj
Su içmedım ben hıc ya
pazaretsi menün çiğ köfte olmasaydı daha iyi olurdu ama kolari değeri normal su yine 2 lt.en az 2,5 olmalı.Dünkü yedıklerımınyazayım ben işe basLamadan
Sabah. Yumurta peynır zeytın salatalık
Oğle patlıcan türlü yogurt 2 adet çiğköfte
Aksam kiraz şeftalı
Su 2 lt
Spor yookkk
M MaviFeslegen söz aksam yapacagımmm misafırım vardı yapmadım
menün normal suyun az .Sabah
Yumurta peynır cay
Öğle
Bır dılım ekmek salata
Ara kiraz
Aksam türlü yogurt
2 lt su
4 bın adım
Allahımmm sporla basım dertte M MaviFeslegen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?