- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Dostlar sağolsun. Pek birşey hissetmiyorum gerçiTebrikler kızlar
Başın sağolsun , allah rahmet eylesin
Harika canım tebriklerSelam kızlar
Geçen hafta: 66,7
Bu hafta: 65,9
Fark: 800gr
Yüzde: % 1,19
Yawrukush CEYDOS Arrietty_ Birgaripanne matilda34
yinede güzel mi kıııızzzııım dalagamı geçiyorsun sonucun harika.tebrike ederim.Geçen hafta:62,5
Bu hafta:61,7
Fark:0,8
Yüzde: %1,28
Gelecek hafta için hedef kilo:61,3
Eki Görüntüle 2654571
Bugün ilk kilo bildirimini ben yapayım canlar kahvaltı yapacağım o yüzden erken oldudünün üstüne çok ekleyemedim ama yineden güzel M minimalce_
hadi bakalım bu hafta takımın birincisi kim sen mi ben mi? çok kıskandım.Günaydin herkese
Geçen hafta: 94.2
Bu hafta: 91.9
Fark: 2.3
Yüzde: 2.44
Gelecek hafta için hedef kilo: 90.5
16 günde TOPLAM -5.2
Aomine Daiki
maşallah maşallah kızıma bak ne güzel kilo verdin bu hafta.
Amin canım insallahIyi geceler
Menu
Sabah
Soganli salamli omlet, zeytinli salata ve sut
Ara
Cacik (cig kabaktan)
Aksam
Kusleme (et), salata ve ayran
Su 3 u gecti
35 dk leslie
Hyperborea17
Iyiyim ama yorgunluktan her yerim agriyor...
Bir suyun az, onu da aciklamissin zaten. Muz ve cig kofte, birlikteAfiyet olsun. Yarin guzel bir eksi gorursun umarim.
Hayirli olsun, basarili olur ve yavrulariniza kavusursunuz insallah
Yok denemedim canım da tüp bebeğe başladık artik bitkisel birşeyler yapamıyorum ilaclarla yan etki yapabiliyormuş. Teşekkürler canimAminnn ❤❤❤
Tabiki ederim canım Allahım en kısa zamanda nasip etsin
Çakşırkökü suyunu öneririm denemediyseniz
Çok sağol canım bnmCanim insallah seninde bebis haberini alacagiz gulum, dualarimdasin hep..
Bugun izne ayrilacak misin kuzum?
Ay unutmuşum foto çekmiştim sabah erkenden çıkınca mesaj eksik kalmış ekleyeyimBende kizimda bulanti olmasina ragmen 13 kilo almistim
Hayirlisi ile olsun insAllah canim
Allahim gonlune hayirli eylesin
Canim foto cekip atmayi unutma bugun cuma
Basarili kiskandim
az olmuş ama en azından eksi geldi canım haftaya daha çok dikkat et olur mu?
feyzacım ne oldu sana canım böyle ya. ben bişey mi kaçırdım.sonucun çok kötü ama yok öyle ayrılmak falan toparlaman şart acilen kendini önce psikolojik olarak sonrada kilo olarak derhal toplanmalısın.kilo bildirim geçen cuma :56.9
bugün : 58.4
kızlar ben yine aşırı artı çıktım . takımı bu hafta da batırdım . çok kötü bir hafta geçirdim . üstüne de bugün regl geldi . yine etap sonuncusu oldum belli ki . izine ayrılma hakkım da bitmişti . takımdan mı ayrılsam ,liste dışı mı devam etsem , nasıl yapabiliriz ? 10 gündür evdeyim , hastalık raporum bugün bitti . pazartesi iş başı yapıp nöbete gideceğim . sağlık açısından düzeldim ama patlayacak gibi şiştim . 10 günde 55.3 ten 58.4 e çıktım . çok üzgünüm .
Yawrukush CEYDOS
3,09 yüzdem varGünaydın gençlik
Geçen hafta;74,2
Bu hafta;71,9
Fark;2,3
Yüzde; 3,09
Kabak detoksunda 1,2 gitmiş. O yüzden tekrar yapmayı düşünmüyorum. Ama diğer arkadaşlara fikir olsun.
Bir önceki hafta + çıkmıştım sebebi muhtemelen sporu abartmış oluşum.
Deneme yanılma ile buluyoruz işte :)
Şimdi daha sakin yapıcam sporu. Pazartesi tartısından muafım aslında ama bu hafta deneyeceğim. Hafif spor+beslenme yine aynı devam şeklinde kilo kaybım nasıl olacak ona bakacağım.
B Beklenen2Yawrukush CEYDOS Arrietty_
İsterseniz listeye alabilirsiniz beni bu arada
Amin canım insallahMenün çok güzel olmuş dün.
İnşallah başarılı olur bu defa sonucunuz
Teşekkürler kaptanımyinede güzel mi kıııızzzııım dalagamı geçiyorsun sonucun harika.tebrike ederim.
hadi bakalım bu hafta takımın birincisi kim sen mi ben mi? çok kıskandım.
maşallah maşallah kızıma bak ne güzel kilo verdin bu hafta.
Harikasın canım eşim mukemmellGünaydın gençlik
Geçen hafta;74,2
Bu hafta;71,9
Fark;2,3
Yüzde; 3,09
Kabak detoksunda 1,2 gitmiş. O yüzden tekrar yapmayı düşünmüyorum. Ama diğer arkadaşlara fikir olsun.
Bir önceki hafta + çıkmıştım sebebi muhtemelen sporu abartmış oluşum.
Deneme yanılma ile buluyoruz işte :)
Şimdi daha sakin yapıcam sporu. Pazartesi tartısından muafım aslında ama bu hafta deneyeceğim. Hafif spor+beslenme yine aynı devam şeklinde kilo kaybım nasıl olacak ona bakacağım.
B Beklenen2Yawrukush CEYDOS Arrietty_
İsterseniz listeye alabilirsiniz beni bu arada
Yeaa çok iyi :)
Kabak detoksu baya etkiliyormuş denemeye çalışacağım bnde sen daha harikasın canımYeaa çok iyi :)
Yüzdem iyi geldi şüküraz olmuş ama en azından eksi geldi canım haftaya daha çok dikkat et olur mu?
feyzacım ne oldu sana canım böyle ya. ben bişey mi kaçırdım.sonucun çok kötü ama yok öyle ayrılmak falan toparlaman şart acilen kendini önce psikolojik olarak sonrada kilo olarak derhal toplanmalısın.
3,09 yüzdem varartık benimde bir havam var diyorsun. gitti bizim birincilik çatışması M minimalce_ 3,09 üstüne bende hayatta çıkmaz sende de çıkmamış.
2,3 çok güzel bir fark detoksu beğendim ben.harikasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?