- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
inan bana bende 61 leri 4 yıldır görmemiştim.göreceğimide düşünmüyordum hep 63 hedefleyip 67 de kalıyordum burasını yıllardır biliyor olmama rağmen hiç girişimde de bulunmamıştım. bazen girer diyetle ilgili bilgileri alır çıkardım. kader kısmet derler ya her şeyin bir zamanı var demek ki. iyi ki hep beraberiz iyi ki sizin gibi tatlı takım arkadaşlarım var. kilona gelince azıcık fazla su ve biraz daha azaltılmış bir menüyle daha bile fazla gidebilir.82 bir yildir görmüyorum. O yüzden bende heyecanlandım haftaya için. Ayy çok çok gitsin insallah.. kaplumbağa hızında gidiyor ama yalnız olsam kesin vazgeçerdim bir süre sonra. Bu yüzden hepinizden Allah razı olsun
Aslında bende bu 80 li kilolarsa olacağımı rüyamda görsem inanmazdım. Hep 58 60 arası gidip gelirdim. Bazan 62 64 olunca hemen diyet yapıp geri kiloma dönerdim. Üniverste son sınıfta bir arkadaşla karşılaştık. Nasıl kilo almış aman Allahım. Ne oldu sana böyle dedim. Bir anda aldım hiç farkında olmadim dedi. Içimden yuh insan 80 kilo olduğunu fark etmez mi dediminan bana bende 61 leri 4 yıldır görmemiştim.göreceğimide düşünmüyordum hep 63 hedefleyip 67 de kalıyordum burasını yıllardır biliyor olmama rağmen hiç girişimde de bulunmamıştım. bazen girer diyetle ilgili bilgileri alır çıkardım. kader kısmet derler ya her şeyin bir zamanı var demek ki. iyi ki hep beraberiz iyi ki sizin gibi tatlı takım arkadaşlarım var. kilona gelince azıcık fazla su ve biraz daha azaltılmış bir menüyle daha bile fazla gidebilir.
Hayat çok kısa kendimizden memnun yasayalım artik zayıf olalım insallah hepberaberinan bana bende 61 leri 4 yıldır görmemiştim.göreceğimide düşünmüyordum hep 63 hedefleyip 67 de kalıyordum burasını yıllardır biliyor olmama rağmen hiç girişimde de bulunmamıştım. bazen girer diyetle ilgili bilgileri alır çıkardım. kader kısmet derler ya her şeyin bir zamanı var demek ki. iyi ki hep beraberiz iyi ki sizin gibi tatlı takım arkadaşlarım var. kilona gelince azıcık fazla su ve biraz daha azaltılmış bir menüyle daha bile fazla gidebilir.
Ay bizdede arızayı çıkaran ben olurum. Mesela kurdum raylarında gitmiyo düzgün Acaip gerginim saydırıp duruyorum toplayıp kaldırdımiyi günlerde oynasın canım yada oynamasın olsun bizde eşim çocuklara alınan şeylere hep arıza çıkarır en azından seninki alıyor.
bizde çocuklara kıymetli bir şey alınacaksa bu hep ödül olarak alınır.
büyük için şöyle uyguladık. anasınıfında laptop istedi ilkokul 5. sınıf dahil karnende hep 5 gelirse laptop senindir dedik. çocuk tüm şartları yerine getirdi benimki arıza çıkardı neyse savaşta ben galip geldim aldım.
cep telefonu istedi lisede şartı koyduk onada kademeli olarak kazandığı liseye göre değer biçelim dedik.istediği 2. liseye girdi.kocam yine arıza 1 yıl bekledi çocuk.
istediği üniversiteye gitti ödül fotoğraf makinesi istedi. 3. yılı hala bekliyor. üstüne mezuniyetinde ilk 10 da olursa araba sözümüz var gazamız mübarek olsun.(koşulu koyarken murat131 de araba koşulu koydum.en azından 80 üstüne çıkamaz)
küçük için cep sözü vardı sınav sonrası (ilk telefonu olacak bu arada) 1 haftadır evde kavga gürültü en son herkesi ikna ettim. kendi istediğim modele yönlendirdim ve siparişini verdim.
bende aynı şeyleri yaşadım kaç kere içimden yadırgamam asla şunu bile desem ay canım ya aynı ben keşke o da zayıflasa diyerek bir düşünce bile geçirsem hooop bakıyorum kilolar geri dönüyor bende. nasıl bir şeydir asla yadırgamam hayatta görüp göreceğim en pozitif insanım bana göre neden böyle oluyor çözemedim. sadece bir kişiye geçenlerde şunu aklımdan geçirdim yürüyüş yapıyordu hatun dedimki içimden (tabi tepemi attırırsa yüzünede söyleyebilirdim) senin o koca dıçını yürüyüş bile küçültmez sende bu hasis ruh olduktan sonra dedim. bahsettiğim şahıs herkese kem gözlerle hatta böyle kocaman açıp küçümser gibi bakan aslında hiç bir halt olmayan birisi. bana ters teperse ne olur koca dıç dediğim için benim ki büyür en azından brezilya kıvamına azıcık geri döner ve şu kuyruk sokumum batmaktan kurtulur.Aslında bende bu 80 li kilolarsa olacağımı rüyamda görsem inanmazdım. Hep 58 60 arası gidip gelirdim. Bazan 62 64 olunca hemen diyet yapıp geri kiloma dönerdim. Üniverste son sınıfta bir arkadaşla karşılaştık. Nasıl kilo almış aman Allahım. Ne oldu sana böyle dedim. Bir anda aldım hiç farkında olmadim dedi. Içimden yuh insan 80 kilo olduğunu fark etmez mi dedim
Bir yıl sonra bir dizi sağlık sorunu yaşadım. Kpss vs derken ben hala aynı kıyafetleri giyiyorum nasıl oluyorsa. Bir tartıldım 79.900zayıflamaya calistikcada 88 kadar geldim
Kimseyi içinizden bile yadırgamayın sakin
Tamam bu hafta daha dıkkatlı olucam 3 ogun beslenınce cok gelıyor bana sankı 2 ogun yapayım demi suyu ınan bu bıle mucıze ama arttırıcamcumartesi günü menün yediklerin normal.suyun az.
su içmedim demişsin olmadı işte ilk hata.üstelik menünde simit var.tahllı ekmek yesen daha iyiydi.
pazaretsi menün çiğ köfte olmasaydı daha iyi olurdu ama kolari değeri normal su yine 2 lt.en az 2,5 olmalı.
salı menün yok.
menün normal suyun az .
perşembe menün gene yok.
su canım eksik olan diyetinde şunu 3 yağ günlük bak nasıl takır takır veriyorsun birde son yemeklerinin saati 18 bilemedin 19 da bitmiş olmalı.
eğer raylarında düzgün gitmiyorsa iade et canım 14 gün koşulsuz iade var net alışverişlerinde. ama kaldırıp sonra oynar deme bırak kırsın döksün. elinde patlar yoksa.Ay bizdede arızayı çıkaran ben olurum. Mesela kurdum raylarında gitmiyo düzgün Acaip gerginim saydırıp duruyorum toplayıp kaldırdımuyandığında beynini yiyeceğim kesin. Çocuk sürekli dönen şeyi napsın. İlgi çekeceği farklı oyuncaklar varken büyüyünce oynar inşallah
Toyzz shoptan aldık canım avmden. Çalışmazsa 1 ay içinde getirebilirsiniz demişti. Bakayım yarın eşimde bi baksın ben mi yanlış yapıyorum ona göre gider eğitici bi oyuncak alırız çocuğa. Hoş hepsinden sıkılıyo ev içinde ama .. allahtan uzaktan kumandalı almamışız hoş onu alsak bukadar gerilmezdim. Amaaaan neyse canı sağolsun. Bakalım eğer sıkıntılıysa gider değiştirirzeğer raylarında düzgün gitmiyorsa iade et canım 14 gün koşulsuz iade var net alışverişlerinde. ama kaldırıp sonra oynar deme bırak kırsın döksün. elinde patlar yoksa.
yok canım beni yanlış anlamışsın 3 öğün yap yine ama saatlerine dikkat et. ben mesela saat 12 de ilk yemeğimi yapıp en geç 19 da bitiriyorum. arada bazen 3 nadiren 4. öğün oluyor. sakın azaltma zamanı daralt ve suyu arttır. bu arada simit çiğ köfte gibi şeylerden uzak dur.Tamam bu hafta daha dıkkatlı olucam 3 ogun beslenınce cok gelıyor bana sankı 2 ogun yapayım demi suyu ınan bu bıle mucıze ama arttırıcam
Bende gidim zayıfları yadirgayim biraz en iyisibende aynı şeyleri yaşadım kaç kere içimden yadırgamam asla şunu bile desem ay canım ya aynı ben keşke o da zayıflasa diyerek bir düşünce bile geçirsem hooop bakıyorum kilolar geri dönüyor bende. nasıl bir şeydir asla yadırgamam hayatta görüp göreceğim en pozitif insanım bana göre neden böyle oluyor çözemedim. sadece bir kişiye geçenlerde şunu aklımdan geçirdim yürüyüş yapıyordu hatun dedimki içimden (tabi tepemi attırırsa yüzünede söyleyebilirdim) senin o koca dıçını yürüyüş bile küçültmez sende bu hasis ruh olduktan sonra dedim. bahsettiğim şahıs herkese kem gözlerle hatta böyle kocaman açıp küçümser gibi bakan aslında hiç bir halt olmayan birisi. bana ters teperse ne olur koca dıç dediğim için benim ki büyür en azından brezilya kıvamına azıcık geri döner ve şu kuyruk sokumum batmaktan kurtulur.
yumurta candır kabak ise teferruat. asla vazgeçmem. cidden tam yumurta orucu sanıyorum bu ikinci oluyor. ikisinde de çok ciddi farklar gördüm. ama kabağıda deneyeceğim.pazar günü başlarsam hazır halen evdeyken bitirmiş olurum.
o olmuyor ama bak ben çok defa keşke azıcık kilosu olsa dediğim kişiler var ters tepmiyor.adalet sistemi ters işliyor.Bende gidim zayıfları yadirgayim biraz en iyisi
Aslında hiç farkında varmadım demesi garibime gitmişti. Yoksa çevreye baska insanlara karşı çokta oralı olmayan bir tipimdir
Aa öylemiyanlışın var canım bende en son kaydın 77,2 görünüyor bu durumda vermişsin . tebrik ederim
Üşütmüşüm balım. Bizim buralarda dışarda terle içerde klimada soğu dönemi başladı..Gecmis olsun canim neyin var?
Daha iyisindir umarim..
Aslında bende bu 80 li kilolarsa olacağımı rüyamda görsem inanmazdım. Hep 58 60 arası gidip gelirdim. Bazan 62 64 olunca hemen diyet yapıp geri kiloma dönerdim. Üniverste son sınıfta bir arkadaşla karşılaştık. Nasıl kilo almış aman Allahım. Ne oldu sana böyle dedim. Bir anda aldım hiç farkında olmadim dedi. Içimden yuh insan 80 kilo olduğunu fark etmez mi dedim
Bir yıl sonra bir dizi sağlık sorunu yaşadım. Kpss vs derken ben hala aynı kıyafetleri giyiyorum nasıl oluyorsa. Bir tartıldım 79.900zayıflamaya calistikcada 88 kadar geldim
Kimseyi içinizden bile yadırgamayın sakin
Sağ ol balımCanım gördm pizzanı eline sağlık beğendin mi peki ananaslı ?
güzel bir gün olmuş canım
geçmiş olsun
tebrik ederim canım gözün aydın çok sevindimallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?