Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inan bana bende 61 leri 4 yıldır görmemiştim.göreceğimide düşünmüyordum hep 63 hedefleyip 67 de kalıyordum burasını yıllardır biliyor olmama rağmen hiç girişimde de bulunmamıştım. bazen girer diyetle ilgili bilgileri alır çıkardım. kader kısmet derler ya her şeyin bir zamanı var demek ki. iyi ki hep beraberiz iyi ki sizin gibi tatlı takım arkadaşlarım var. kilona gelince azıcık fazla su ve biraz daha azaltılmış bir menüyle daha bile fazla gidebilir.

Aslında bende bu 80 li kilolarsa olacağımı rüyamda görsem inanmazdım. Hep 58 60 arası gidip gelirdim. Bazan 62 64 olunca hemen diyet yapıp geri kiloma dönerdim. Üniverste son sınıfta bir arkadaşla karşılaştık. Nasıl kilo almış aman Allahım. Ne oldu sana böyle dedim. Bir anda aldım hiç farkında olmadim dedi. Içimden yuh insan 80 kilo olduğunu fark etmez mi dedim
Bir yıl sonra bir dizi sağlık sorunu yaşadım. Kpss vs derken ben hala aynı kıyafetleri giyiyorum nasıl oluyorsa. Bir tartıldım 79.900 zayıflamaya calistikcada 88 kadar geldim
Kimseyi içinizden bile yadırgamayın sakin

Hayat çok kısa kendimizden memnun yasayalım artik zayıf olalım insallah hepberaber

Ay bizdede arızayı çıkaran ben olurum. Mesela kurdum raylarında gitmiyo düzgün Acaip gerginim saydırıp duruyorum toplayıp kaldırdım uyandığında beynini yiyeceğim kesin. Çocuk sürekli dönen şeyi napsın. İlgi çekeceği farklı oyuncaklar varken büyüyünce oynar inşallah

bende aynı şeyleri yaşadım kaç kere içimden yadırgamam asla şunu bile desem ay canım ya aynı ben keşke o da zayıflasa diyerek bir düşünce bile geçirsem hooop bakıyorum kilolar geri dönüyor bende. nasıl bir şeydir asla yadırgamam hayatta görüp göreceğim en pozitif insanım bana göre neden böyle oluyor çözemedim. sadece bir kişiye geçenlerde şunu aklımdan geçirdim yürüyüş yapıyordu hatun dedimki içimden (tabi tepemi attırırsa yüzünede söyleyebilirdim) senin o koca dıçını yürüyüş bile küçültmez sende bu hasis ruh olduktan sonra dedim. bahsettiğim şahıs herkese kem gözlerle hatta böyle kocaman açıp küçümser gibi bakan aslında hiç bir halt olmayan birisi. bana ters teperse ne olur koca dıç dediğim için benim ki büyür en azından brezilya kıvamına azıcık geri döner ve şu kuyruk sokumum batmaktan kurtulur.

Tamam bu hafta daha dıkkatlı olucam 3 ogun beslenınce cok gelıyor bana sankı 2 ogun yapayım demi suyu ınan bu bıle mucıze ama arttırıcam

eğer raylarında düzgün gitmiyorsa iade et canım 14 gün koşulsuz iade var net alışverişlerinde. ama kaldırıp sonra oynar deme bırak kırsın döksün. elinde patlar yoksa.

eğer raylarında düzgün gitmiyorsa iade et canım 14 gün koşulsuz iade var net alışverişlerinde. ama kaldırıp sonra oynar deme bırak kırsın döksün. elinde patlar yoksa.
Toyzz shoptan aldık canım avmden. Çalışmazsa 1 ay içinde getirebilirsiniz demişti. Bakayım yarın eşimde bi baksın ben mi yanlış yapıyorum ona göre gider eğitici bi oyuncak alırız çocuğa. Hoş hepsinden sıkılıyo ev içinde ama .. allahtan uzaktan kumandalı almamışız hoş onu alsak bukadar gerilmezdim. Amaaaan neyse canı sağolsun. Bakalım eğer sıkıntılıysa gider değiştirirz

Tamam bu hafta daha dıkkatlı olucam 3 ogun beslenınce cok gelıyor bana sankı 2 ogun yapayım demi suyu ınan bu bıle mucıze ama arttırıcam
yok canım beni yanlış anlamışsın 3 öğün yap yine ama saatlerine dikkat et. ben mesela saat 12 de ilk yemeğimi yapıp en geç 19 da bitiriyorum. arada bazen 3 nadiren 4. öğün oluyor. sakın azaltma zamanı daralt ve suyu arttır. bu arada simit çiğ köfte gibi şeylerden uzak dur.

Bende gidim zayıfları yadirgayim biraz en iyisi
Aslında hiç farkında varmadım demesi garibime gitmişti. Yoksa çevreye baska insanlara karşı çokta oralı olmayan bir tipimdir

CEYDOS bu arada hepinizi tebrk ediyorum maşallah yaa. Bizde bu hafta yumurtaya mı dadansak acaba
yumurta candır kabak ise teferruat. asla vazgeçmem. cidden tam yumurta orucu sanıyorum bu ikinci oluyor. ikisinde de çok ciddi farklar gördüm. ama kabağıda deneyeceğim.pazar günü başlarsam hazır halen evdeyken bitirmiş olurum.

Bende gidim zayıfları yadirgayim biraz en iyisi
Aslında hiç farkında varmadım demesi garibime gitmişti. Yoksa çevreye baska insanlara karşı çokta oralı olmayan bir tipimdir
o olmuyor ama bak ben çok defa keşke azıcık kilosu olsa dediğim kişiler var ters tepmiyor.adalet sistemi ters işliyor.

Sağ ol balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…