Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim. Daha iyi olucam inşallah

Akrepcim geçmiş olsun canım, açlık yaptın ondan mı oldu acaba halsizlik üzüldüm
Sağol balımyok canım klimalı ortamda kalınca oldu.. Açlık üstüne çok iyi oluyorum. Mesela şimdi de açlıktayım dünden bu yana daha iyi hissediyorum şükür

Tebrikler canım süper sonuç bu hafta ben de yapayım senin bu yumurta diyetini bugün low Çarb dışı beslendim akşamada arkadaşlarla veda buluşmasına gideceğim piknik tarzı buradaki en yakın arkadaşlarımız Türkiye’ye kesin dönüş yapıyor canım da sıkkın yani senin diyeti yapmam şart gibi yoksa kendimi yemeğe vereceğim bu hafta

Kaptanlarım bugün sizden izin istesem ben bugünlük menümü yazmasam olur mu poğaça, börek , dondurma liste uzuyor ama söz telafi edeceğim öyle abartarak yemiyorum ama low Çarb da değil

low carb'daki low, ne kadar low? yüzde olarak neye denk getirmeye çalışıyorsunuz -sorum herkese aslında.

ben bugün tekrar myfitnesspal uygulamasını indirdim, zaten yediklerimi yazıyorum bari buraya yazayım da daha kolay takip edeyim dedim. hedefleri carb: %15, protein: 35, yağ 50 olarak ayarladım (googlea baktım ilk çıkan sonucu referans aldım). en çok carb omletteki yulaftan geliyormuş bana onu gördüm, o da olmasa %7-8'de kalabilirmiş sanırım normalde. yulafın bu kadar kalorili olduğunu da bilmiyordum.

Gunun ılk ogununu 12 gibi mi yapıyorsun

Low carb ne ola ki

Feyzos kendi istegiyle yarismadan ayrildi notuyla listeden ayirabiliriz.
Fakat bu sekilde yarismadan ciknca 6 ay tekrar yarisilmiyor.
6 ay sonra her sey normal , devm edebiliyorsun.
Tum hafta yazmadin merak ettim seni, sagligin nasil?
Aksam 20.00den once bana ,kendi isteginle ayrilmak isteyip istemedigini yaz canim..

Canim harika kilo vermissin , listeye sen girmek istiyor musun muhim olan bu, birde listeye girdikten sonra 2 ay yarismak zorundasin bu sorumlulugu kabul ediyor musun?

Canım ben gram olarak çok hesaplamıyorum. Ben beyaz un, nişasta, beyaz şeker içeren birsey yemiyorum. Bakliyat , yulaf yemiyorum. Havuç, patates yok. Meyve yok sadece canım çok isterse meyve yaban Mersini falan yiyorum. Günlük şeker miktarını 50-100 arası tutmak lazım ama desiiim gibi ben hesaplamıyorum tam

anladıım teşekkürler, yulaf harici benzermişiz. yulafı azalttım ben de bugün ama erken acıktım.

gitti bizim 600 gr .şaka bir yana çok üzüldüm canım kesin dönüş çok feci tüm bağların kopuyor o ülke ile.
Kaptanlarım bugün sizden izin istesem ben bugünlük menümü yazmasam olur mu poğaça, börek , dondurma liste uzuyor ama söz telafi edeceğim öyle abartarak yemiyorum ama low Çarb da değil
tamam canım bu gece vur patlasın çal oynasın ama yarın toparlanma olmalı
20 gr dan fazla karbonhidrat tüketmiyoruz.
Gunun ılk ogununu 12 gibi mi yapıyorsun
evet ilk öğünüm kaçta kalkarsam kalkayım 12 de oluyor.
Low carb ne ola ki
düşük karbonhidrat demek canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…