Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cokofesttt gulum umarim bu mesajimi gorursun, gecen hafta izne ayrilmak istedigini soyledigin mesaji yarisma bittikten sonra okudum, dolayisiyla gecen hafta seni izne ayiramadim.
Eger bugun bildirim yaparsan izne ayirabilirim canim..
Kaptanım ueni gördüm ben izine ayırdığınızı sanmıştım kusura bakmayın bildirim yapamadım sabah tartılmadım

Günlük spor yarismasi

Kizlar spor isini ben devraldim
Gunluk spor yarismasi düzenliyorum bu hafta. Persembe günler bos

Yarin yapilacak egzersiz karin ve kol icin

Başlama pozisyonu: Sol fotogradaki gibi. Bacakları düz tutun ve hem kolları hem de bacakları zeminden 5 cm yukarıya kaldirin.

Dikkat etmeniz gereken 2 nokta :

• Karnı sıkın ve her iki bacağınızı ve kollarınızı dikey konuma kaldırın.
  • Belinizi her zaman yerde tuttuğunuzdan emin olun.
Cumartesi aksami menü bildiriminizde kac tekrar yaptiginizi belirtmeniz yeterlidir

Puanlari hesaplayip Persembe günü kazanani paylasacagim

Yapmakda zorlanan veya herhangi bir rahatsizlikdan dolayi yapamayan olursa birlikte alternatif bir egzersiz buluruz

Milana firuze cokofesttt B Beklenen2 Birgaripanne mifihafa Aomine Daiki fyzanur Melegimkorusun matilda34 B barga bnnu JaneRizzoli BLU3 @minimalce Melek Ada M MaviFeslegen FitFiliz CEYDOS Yawrukush Ellssa aydingelini
esmeriiim Hyperborea17 WitcherGirl

Bu haftam zaten çok karıştı hastayım mide bulantısı kusma aşırı halsizlik ev işimi bile yapamıyorum ben spor nede düzenli beslenme olmadı
canım ya kıyamam inşallah hemen toparlanırsın.
CEYDOS yeni görüyorum dün tartıldığımda aynı kilodaydım 61.3
yarışma bildirimleri 20 itibari ile yapılmış olmalı sen geçen hafta 20'den sonra izin istediğini yazmıştın. o yüzden izne ayrılamadın. bu haftada bildirimler yapıldı yine izne ayrılamadın. haftaya bildirim yapıp öyle ayrılabilirsin canım ama kilo almamışsın çok güzel. bu hafta birinci olduk.

harikasın kaptişim nefis bir hareketle başladın haftaya. beni bu hareketten muaf tutar mısın? matlarımın hepsini topladım halılarımı kaldırdım yataktada sağlıklı olmaz gibi geliyor bana. ama dersen ki illaki yapmalısın yatakta yapayım.

Sen ev tasiyorsun o yuzden bunu es gecebilirsin. Alternatif ister misin yoksa ev toplama telasindan dolayi es mi gecmek istiyorsun ceydosum

Ceydos senin üzülmene üzüldüm ben yaa keşke sıralamamız tam ters olsaydı
yok canım sen bana bakma şaka yapıyorum ben vereyimde derecesi önemli değil benim için.daha ne 1800 gr verdim bu hafta bundan öte kupamı olur.harikaydın gerçekten her yerde birinci oldun üstelik tekrar tekrar tebrik ediyorum seni. inşallah bu azmini devam ettirirsin.bu yazın çıtırları biz oluruz.

Ay inşallah canım, hep beraber incecik olmaya :)

Ellerine saglik
çok keyifli oldu en çok kilo verende 2. sıradayım ama acayip mutluyum. neyse ki @AppLesma izinde o verilen tüm kiloları geride bırakıyor maşallah
Masallahhhh
"Gire" ne anlamadim.
Ama bende katila bilirmiyim. :)
Katilabilirsin canim
Kizlar listemizi paylastim , listesini paylasmayan tek takim kaldi ama onlarinda yuzdesini kontrol ettim veeee sIki duruuuuuuuuunnnnnnn bu haftanin BIRINCISI biziiiiiiizzzzzz..
Yasasin beeee. oleeeeeeyy be , o zaman danssssssssss..
Sukur
Arkadas sevincten sutyeni cikartmis
Cok guzel ellerine saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…