Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım, pazartesi tartilacak misin?
Balıkesirden bahsetmeyi çok sevmiyorsun sanırım ama bence müthiş köftecileri var. Benim favorim köfteci Ali'ydi pasajın oralardaki.
Bir de araban varsa şu sıralar Akpınar da kaşarlı mantarlı alabalık zamanı
Çok özledim galiba yine

merhaba menüm şöyle:

sabah: 3 yk yulaflı omlet, süzme peynir, maydonoz, 1 salatalık

öğlen: 20 badem, 1 çk fıstık ezmesi

akşam: 150 gr hamsi, yeşil salata

üzerine canım çekti 1 tk fıstıkezmesi yedim -bunu ödül sayalım artık programımdan fıstıkezmesini tamamen çıkartıcam bunun yerine yumurta yerim protein için.

su: 2.6

spor: yarın tez savunmamın fragmanı gibi bir sunum var ona hazırlandım, sporu es geçiyorum, onun yerine boş günümde yapacağım bugünün sporunu

Ya açıkçası burda bahsetmek istemiyorum:) herkese açık ya platform. İfşa olmayalım durduk yere
Balıkesirin eti lezzetlidir ama. Genelde güzel olur zaten

Menu guzel canim, ezmeyi odule saymaya gerek yok..
Spora 30 mekik cezasi gelsin, firsatin olunca yap kuzum.
Yarin icinde basarilar dilerim.

Yüksek lisans mı doktora mı?

Ne pişireceksin kaptiş bugün? Ben de az önce yapraklari haşladım hazır olsun diye. Üşenmezsem yarın saricam
Ooo ellerine saglik canim, bizim menude bugun tavuk sote, ev ahalisina tavuk suyuna pilav ve salata var.
Simdi girstim yemeklere :)

Ya açıkçası burda bahsetmek istemiyorum:) herkese açık ya platform. İfşa olmayalım durduk yere
Balıkesirin eti lezzetlidir ama. Genelde güzel olur zaten
Evet migrostan alıyordum hâlâ etleri, balıkesirden geliyor migrosunki.
Ok. Canım zorlamiyayim seni, sadece balikesir aşkımdan benimki. Başı şehirlere fazla bağlanıyorum işte. Ben yine tutamayıp bahsedersem görmezden gel, ya da özelden konuşabiliriz. Yarış tan tanıdığın varsa (yenileri bilmem ama) beni kesin taniyolardir

Ben bu mesajı kaçırmışım. Yarın için bol şans güzelim. Kolaygelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…