- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
Tamam canim yarin olcup yazicam cok teşekkürler.Milana firuze canim JaneRizzoli söyle güzelce yazdi nereyi nasil ölcecegiz diye
Ayriyetten Kol da ölcüyoruz
Dirsekden 5cm yukari ölcüm ben. En kalin yer orasi bende
Canim bugun odul gunuydu, odule saydim..Yawrukush 2 dilim kek 1 nescafe ödülüme yazar mısın kaptanım. Başım zonkluyo. Adetin de etkisi sanırım yiyesim geldi ve hiç düşünmeden bi oturuşta yuttum hepsini...
Cok az yemissin canim, hic protein yok..İyi akşamlar
11.30: iki dilim ekmek, bir dilim peynir, domates, salatalık, 3 zeytin, bir yk helva
Ara: 2 hurma
18.00: bir kase yoğurt, bir kase salata
Ara: 4 bisküvi
Su: 2,5 litre
Spor: 200jj
Birkaç gün fazla yedim canm şuan midemi rahatlatmak istiyorum. Yarından itibaren normal yeme düzenine geçerim. Sorunlu bir midem olduğu için istediğim gibi besleniyorum maalesefCok az yemissin canim, hic protein yok..
Bu kadar az yersen de kilo veremezsin..
Tamam kaptanım. Dikkat ederim bu hafta. Şansıma da ablam geliyo. Hamur işlerine boğack kesin ama ben heybemden yiyeceğimCanim bugun odul gunuydu, odule saydim..
Dikkat et bu hafta yarisimiz var, baska kacamak yapma..
Teşekkürler canim
Ilk denememi canimAynen canm tüp bebek için beklemedeyim
Tamam canim vucudunu en iyi sen tanirsin..Birkaç gün fazla yedim canm şuan midemi rahatlatmak istiyorum. Yarından itibaren normal yeme düzenine geçerim. Sorunlu bir midem olduğu için istediğim gibi besleniyorum maalesef
Eyvah eyvah canim bu hafta aman diyim dikkat et, hem listeye gireceksin...Tamam kaptanım. Dikkat ederim bu hafta. Şansıma da ablam geliyo. Hamur işlerine boğack kesin ama ben heybemden yiyeceğim
Menu cok guzel canim, egzersiz yapabildin mi hic?Bugünkü menüm sabah
1 yumurtalı sucuk yarim dilim ekmek
Kibrit kutusu kadar peynir
Öğle
1 haşlama mısır
Akşam
3 4 yk kadar saç kavurma salata
Ara
Yeşil çay
Şu 2.5 lt
JaneRizzoli
Yarım saat yürüyüş yaptim canım yazmayı unutmuşumMenu cok guzel canim, egzersiz yapabildin mi hic?
6. deneme olacak canm kısmetseIlk denememi canim
Aşk olsun ceydoş 800gr verdimgitti bizim 600 gr .şaka bir yana çok üzüldüm canım kesin dönüş çok feci tüm bağların kopuyor o ülke ile.
Amin canım çok saolOlur canim, odulun olsun.
Arkadasinin kesin donus yapmasina da cok uzuldum, bende 2 tane yakin arkadasimi oyle yolcu etmistim, aglaya aglaya Turkiyeye..
Haklarinda hyirlisi olsun onlar icin...
SüperrrrrKizlar listemizi paylastim , listesini paylasmayan tek takim kaldi ama onlarinda yuzdesini kontrol ettim veeee sIki duruuuuuuuuunnnnnnn bu haftanin BIRINCISI biziiiiiiizzzzzz..
Yasasin beeee. oleeeeeeyy be , o zaman danssssssssss..
Alllah kavuştursun canımİyiyim güzelim şükür kavuşturana
Bugünkü online toplantı harika geçti. Biraz stres yapmıştım ama boşunaymiş.
Annem bendeydi Özgecim ama bugün yolcu ettik biraz onun burukluğu var. Gerçi sonra da ben onun yanına gidicem
Onun dışında bol atıştırmalı bir gün oldu☺☺
Tebrikler canımJaneRizzoli tebrik ediyorum 1.ligini kuzuuumm , cok mutlu olduk, cok gururlandik.
Yarismadaki tum uyeler icinde 1. oldun, bu harika bir sey...
Asagidaki linke basarinin sirrini yazman gerekiyor, yoksa takimimiz ceza alir canim..
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
Maşallah kaptanım karton Lar iyi fikir ytbe da izlemiştimUfacik ,tefecik yesilliklerimi sizlerle paylasayim kizlar..
Nane..
Eki Görüntüle 2654876
Marul..
Eki Görüntüle 2654877
Sogan ve sarimsaklar..
Eki Görüntüle 2654878
Maydanoz, biberiye ve kekik..
Eki Görüntüle 2654889
Eki Görüntüle 2654875
Bunlarda koklenmesi icin suya koydugum yesil soganlar, bunlarida ekecegim :)
Yarinda kargodan biber, maydanoz, feslegen, dereotu tohumlarim geliyor, onlarida ekecegim heyecanla..:)
Eşim brokoli bile yedi elimdenO da nazar boncugu olsun Filizim, benimde hic iddiam yok sotede :))
dost oldugumuz icin habire burda buluyoz kendimizi zaten, kapiyi cokta acik bırakmayın biz biraktikta gelen gitmiyoo olduk maaaaile
Canim ödülün olabilir ceydos karar verirSabah: 2 salam,4 zeytin,1 kase kiraz,bir de pastanede satılan mini pizzanın çeyreğini yedim. Canım çektiği için ikincisinin üzerindeki domates ve kavurmayı yiyip kalan hamuru kedime verdim.
Öğle: ıspanaklı yumurta(üzerine iki yumurta kırdım çırpmamıştım. Birisini yedim),1 dilim ekmek
Akşam: ıspanaklı yumurtanın kalan bir yumurtası ve ıspanakları ekmeksiz yedim
Su: 2 lt
Spor: bacaklarım et kestiği halde kendimi zorladığım için bugün yapamadım. Moralim bozuktu
Not: 1 halleyin yarısını yedim
Ara öğün: 2 kayısı
Geldim geldim şebeke nin çekmesini bekledim kV nin orda hesapladım ama bir türlü yükleyemedim gelecek birazdanGecmisi okumaktan anca zaman buluyorum
Bugünkü menüm
12:00 Foto (mozzarella + ceri domates)
17:50 Etli ve az patatesli türlü
4 litre civari su 10 bine yakin adim uyumadanda squat yapilacakAomine Daiki
Yeni takimalar paylasildimi acaba benimmi gözümden kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?