Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bacakların ince ne güzel :)
Ben tam bir armutum
bende kalas gibiyim ama elbise giydim bu akşam dümdüz ya olmuyor böylesi. tamam bacaklar harika onlar zaten hep harikaydı.ama asıl üst beden sıkıntı.
menün çok güzel aşağıda kaptanımda demiş zaten proteinde hiç bir şekilde sıkıntı yok .
Yarismanin heyecanindan unutmussundur canim...
vallahi öyle oldu ama bu saate kadar oldukça günahkarım bilemiyorum ne yüzle menü paylaşacağım.

Arrietty_ canim beni az bucuk taniyorsun zaten 26 yasinda 2 cocuk annesi atanamamis onlisans mezunu biriyim kecilerim tavugum horozum ve bahcemle cabaliyorum bakalim topige girdigimden beri 8.4 kilo verdim motivemizi yuksek tutalim
InsAllahbu hafta daha cok veririz ve birinci olup odulu ikiye katlariz

Ne mezunuydun tansucum sen? Nerede okudun. Şimdi nerede evlisin merak ettim

Göbek deliği hizasından. Biraz göbekliyim de ben Genetik bizim ailede
zaten ben genetiğimize tüküreyim diyorum. şu an ailemdeki en zayıf kişi benim kanbağım olan kişilerde düşünün merarında kurtların yemesini dilediğim babannem 130 kiloydu rağmetli halalarım 100 kilolarda eh ben ne kadar iyiyim düşün.annecim bile ufacık ve top gibidir.
Ya açıkçası burda bahsetmek istemiyorum:) herkese açık ya platform. İfşa olmayalım durduk yere
Balıkesirin eti lezzetlidir ama. Genelde güzel olur zaten
balıkesiri bende hayal etmiştim en son yerdi ama orasıda olmadı gittiğim yer ankara.neyse ben gezginim zaten corona bitsin gene gezmelere dönerim birde balıkesir yaparım.
ben doğuda etin merkezinde biri olarak çok iyi bir et lokantasından aldığım bilgi şudur kızlar.adama sordum etiniz çok güzel nereden dedim kasaplar en iyi etler için bunu arıyormuş ve ona satıyorlarmış. ya beni arayın ben ayırayım size yada m li marketin etinden şaşmayın dedi en iyi eti onlar üretiyormuş türkiyede ve en güveniliymiş. bende oradan alıyordum zaten. ama sıkıntım şu burası küçük yer ben oraya gittiğimde oooo abla hoşgeldin ne alacaksın ya hayır bugün alma sana göre et yok şu gün gel ben sana ayıracağım diyorlardı peki ya ankarada bu olacak mı? yine kendimi tanıtma faslı başlayacak galiba. düşündümde tüm farklı marketler içinde aynısı geçerli ah ah kendim ettim kendim buldum.

Aynı ben bacaklar ince üst beden kalin.ben kendimi çubuklu balonlar var ya onlara benzetiyorum

İyi akşamlar 4.takım ahalisine bende varım yarışta listede değilim ama 6.takımdayım
listede olamyanlarda yarışmayacak mı zaten matakım olarak yarışıyoruz canım. bende listede değilim ama yarıştayım en çok benden kork yarış dediler mi offff dağları deviririm.
Başım ağrıyor hafiften kızlar biraz dinlenmeye geçeyim. Dizi filan
bnnu başladın mı tatlım outlander'a?
iyi istirahatler.
Valla şu an haftalık menü düşünüyodum
Sıkı diyet haftasından çıktık yarın yeni bi dalgaya giriyoruz inşallah.

Dalga dalgaa dalga dalgaaaa geliyoruz
biz limana dalga kıran yaptırdık dikkat edin kuzum alabora olursunuz.
kız o ne ben hiç duymadım hadi bana anlat öğrenmek istiyorum. disleksiyi ilk öğrendiğim günü hatırlıyorumda kimsenin bilmediği bişey öğrenmiştim yine öyle olacağım galiba.
Bu hafta 1. olduk gulum, haftaya 6. takimla yarisiyoruz, ha gayret ,bir 1.lik daha :)))
biz yaparız kaptanım kızlarımız harika sonuçlara imza atmakta çok iyiler.
Ben listede degilim ki
fark eder mi kaptanım hep beraber yarıştayız bu haftaya özel kendini listeye dahil et.

Eşim matilda34 tebrik ederim 5. Olmuşuz hiçte fena bir sonuç değil. bu hafta takım bir harikaydı
Yeni eşim M MaviFeslegen selam canım inş bu hafta güzel sonuçlar alırız

Vay anasını

Yaş 44 müü

Kenimi mimlemek istemem ama burada kimle eş olduysma hep o hafta +oldular
bir tek Yawrukush la olan eşleşmede eşim eksi geldi
Bu mesajını görünce korkmadım değil bende bugün biraz abartmış olabilirim ama Cuma’ya çok var toparlarız inş

dost oldugumuz icin habire burda buluyoz kendimizi zaten, kapiyi cokta acik bırakmayın biz biraktikta gelen gitmiyoo olduk maaaaile
gelin caım başımızın üstünde yeriniz var.yarış bahane verilen kilolar şahane olacak. hatta destek isteyen olursa her zaman moral için bekleriz çağırın geliriz. bu haftanın dilime pelesenk olmuş lafı neden üzülelim ki aman ölümlü dünya gerek yok kasmaya. herkes kilo versin hep beraber coşalım mutlu olalım.

Ay bu tabloya bayıldımm harika olmuş Ellerine sağlık umarım hadesin çukuruna düşmem

tamsm ben varım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…