Isiniz zor, gez gez yorulursunuz, yemek yemeyi ihmal etmeyin, kuvvetten dusmeyin..Olur mu canim veliye ihtiyaç yok aksam burdaydik E Elif_Eylul ile
Bu hafta 4.takim ve 90 lari gezip duracagiz
Biran etiket olunca nerdeyim ben gene dedim basim döndüOlur mu canim veliye ihtiyaç yok aksam burdaydik E Elif_Eylul ile
Bu hafta 4.takim ve 90 lari gezip duracagiz
Bu hafta 1. olduk gulum, haftaya 6. takimla yarisiyoruz, ha gayret ,bir 1.lik daha :)))Kaptanım çok geç kaldım. Aslında takımımızın ortalaması için istersen listeye alabilirsin diyecektim ama unuttum. Haftaya vermiş olduğum kiloma göre listeye alabilirsin
Acil sifalar canim, dinlen her firsatta, uzuldum...sağol canım yok üşütmedim sanki tansiyon düşüklüğü gibi
çok sevindim kaptanım hepinizi tebrik ederim
tam kaptanım öyle yapalım
Pazartesi adet oldum ogünden beri böyleyim
Ben listede degilim kiIsiniz zor, gez gez yorulursunuz, yemek yemeyi ihmal etmeyin, kuvvetten dusmeyin..
Gel canimcim gel , biz dostuz, cok seveceksin bizi, sonra yaris mariss ne gerek varBiran etiket olunca nerdeyim ben gene dedim basim döndü
Kaptani bol bol yedirelim, ornek olsun takimdakilere, kizlarBen listede degilim ki
dost oldugumuz icin habire burda buluyoz kendimizi zaten, kapiyi cokta acik bırakmayın biz biraktikta gelen gitmiyoo olduk maaaaileGel canimcim gel , biz dostuz, cok seveceksin bizi, sonra yaris mariss ne gerek var
kaptan yemezkiiii midesi Minnacık almaz ugrasmayin
Seviyoruz sizi , siz bekleyin bu hafta ne baskinlar yapicaz size..dost oldugumuz icin habire burda buluyoz kendimizi zaten, kapiyi cokta acik bırakmayın biz biraktikta gelen gitmiyoo olduk maaaaile
Çaya kahveye herzaman bekleriz buyrun yemege aslaaaaSeviyoruz sizi , siz bekleyin bu hafta ne baskinlar yapicaz size..
Pisirip pisirip getircezzzz
Kaptanim bende diastasis recti var, hamilelik nedeniyle gelisti. Duzenli yaptigim bolgesel hareketlerim var ama onlarin disinda sadece yuruyus yapabiliyorum. Mumkunse ben bolgeselden muaf olsam adim sayisi bildirsem (bilekligi yeni siparis ettim. Gelince bildirmeye baslayabilirim)
Dereceni tebrik ederim canim
Teşekkür ederim abla. Dostlar sağolsunCanim harikasin.
Bu nasil guzel bir eksi boyle, listen hayirli olsun canim..
Tebrikler canimcim
Cok guzel bir eksi kuzum..
Canimmm cok sevindim, ne guzel gitmi kilolar..
Tayin durumunuz ne olacak o halde canim, hakkinizda en hayirlisi olsun insallah..
Tebrikler canisi..
Tebrikler canim...
Basiniz sagolsun canim, Allah rahmet eylesin...
Amin canm benmmm
Sabah: 2 salam,4 zeytin,1 kase kiraz,bir de pastanede satılan mini pizzanın çeyreğini yedim. Canım çektiği için ikincisinin üzerindeki domates ve kavurmayı yiyip kalan hamuru kedime verdim.Menu
Sabah-ogle
Salamli omlet, kapya, domates, salatalik, siyah zeytin, birer dilim avokado ve pancar, ayran
Ara
Sutlu kahve- 3 hurma
Aksam (odul ogunu)
Yayla corbasi, et kofte (4) ve sade soda
Maras dondurmasi (bir porsiyon)
Su 3 litreyi gecti
1 saat tempolu yuruyus
Hyperborea17 CEYDOS Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?