Yeni eşimYeni es listemiz arkadaslar
1 takim
aydingelini esmeriiim
2 takim
@BlueSkyyyy B barga
3 takim
mifihafa B Beklenen2
4 takim
JaneRizzoli matilda34
5 takim
Arrietty_ Birgaripanne
6 takim
Milana firuze @minimalce_
7 takim
Aomine Daiki Ellssa
8 takim
@1delimaviMelegimkorusun
9 takim
Hyperborea17 bnnu
es yarismasina katilmayan gunluk 1 bardak fazla su icecek bildirimlerine not alacak lutfen yapalim arkadaslar daha fazla su daha fazla enerji
tansu ceydoş karar versin demiş bana göre menünde sorum yok canımSabah: 2 salam,4 zeytin,1 kase kiraz,bir de pastanede satılan mini pizzanın çeyreğini yedim. Canım çektiği için ikincisinin üzerindeki domates ve kavurmayı yiyip kalan hamuru kedime verdim.
Öğle: ıspanaklı yumurta(üzerine iki yumurta kırdım çırpmamıştım. Birisini yedim),1 dilim ekmek
Akşam: ıspanaklı yumurtanın kalan bir yumurtası ve ıspanakları ekmeksiz yedim
Su: 2 lt
Spor: bacaklarım et kestiği halde kendimi zorladığım için bugün yapamadım. Moralim bozuktu
Not: 1 halleyin yarısını yedim
Ara öğün: 2 kayısı
ah canım vallahi pardon neden düz hesap yaptım bilemdim 3 kere baktım ama yine karar veremedim 1. lik heyecanına say ne olur. haklısın ama ayrılan için daha kötü biliyor musun bir daha dönemeyecek orada yaşayamayacak olma düüncesi dalga dalga vuruyor. ailemin alışması uzun yıllar aldı. hala çağırsalar döneriz diyorlar.Aşk olsun ceydoş 800gr verdimama sorma keyfim çok kaçık gitmelerine çok ama çok üzüldüm
Amin canım çok saol ❤ Ama çok üzüldüm gerçekten
Süperrrrrtebrikler kızlar
B Beklenen2 JaneRizzoli 4.36
@minimalce_ Aomine Daiki 3.72
aydingelini bnnu 2.46
4 @BlueSkyyyy @hyperboreo17 2.40
5Melegimkorusun matilda34 1.57
6FitFiliz B barga 1.53
7Melek Ada mifihafa 1.47
8Birgaripanne Ellssa 1.43
9.esmeriiim @1delimavi 0.64
10CEYDOS fyzanur 0.20
11.Milana firuze Arrietty_ 0.15 11.
Yawrukush kaptanim 1 olan arkadaslar odulunu yaarin yada pazar oglen 12 ye kadar yapalim lutfennnn
geçen gün aynaya bakınca aklıam gelmediyse ne olayım ha. mini giyip üstü görmeyince vay be bacaklara bak diyorsun ama tümden varıma gidince iş komik oluyor . ay çok fena kendime güldüm gece gece millet kahkahamı duymamıştır umarım.Aynı ben bacaklar ince üst beden kalin.ben kendimi çubuklu balonlar var ya onlara benzetiyorum
ne oldu beğenmedin mi nasıl güzel bir yaş bilemezsin.istersen 45 yapayımYaş 44 müü
Kaptanim digeri odul sorun olan suyu az tuketmek ve aklina gelince bir anda tuketmek o daha kotutansu ceydoş karar versin demiş bana göre menünde sorum yok canımBirgaripanne sadece su artmalı bana göre.
ah canım vallahi pardon neden düz hesap yaptım bilemdim 3 kere baktım ama yine karar veremedim 1. lik heyecanına say ne olur. haklısın ama ayrılan için daha kötü biliyor musun bir daha dönemeyecek orada yaşayamayacak olma düüncesi dalga dalga vuruyor. ailemin alışması uzun yıllar aldı. hala çağırsalar döneriz diyorlar.
fyzanur kız koş harika sondan ikinciyiz. yırttık yani. sonuncu değiliz yuppi seni seviyorum. çıtır hemşirem
geçen gün aynaya bakınca aklıam gelmediyse ne olayım ha. mini giyip üstü görmeyince vay be bacaklara bak diyorsun ama tümden varıma gidince iş komik oluyor . ay çok fena kendime güldüm gece gece millet kahkahamı duymamıştır umarım.
herkes bir kere oraya uğrayıp hadesin ruhunu şad ediyor.gözlerimizi bu dünyaya kapattığımızda 7 ölümcül günahtan oburlukla bir uğrayıp merhaba diyeceğiz. şimdi ziyaret edelim en güzeli.Ay bu tabloya bayıldımm harika olmuş Ellerine sağlıkumarım hadesin çukuruna düşmem
aslında ödülde denemez yeme miktarını aşmamış ama su sıkıntı haklısın bugün serbest gün yarın artmazsa ceza verilir.Kaptanim digeri odul sorun olan suyu az tuketmek ve aklina gelince bir anda tuketmek o daha kotu
Esimin telinden yaziyordum acele ile yazdım ciktim kaptanim
Yaa benimde aynı işte hiç yukarı cikasim gelmiyor bakarkentansu ceydoş karar versin demiş bana göre menünde sorum yok canımBirgaripanne sadece su artmalı bana göre.
ah canım vallahi pardon neden düz hesap yaptım bilemdim 3 kere baktım ama yine karar veremedim 1. lik heyecanına say ne olur. haklısın ama ayrılan için daha kötü biliyor musun bir daha dönemeyecek orada yaşayamayacak olma düüncesi dalga dalga vuruyor. ailemin alışması uzun yıllar aldı. hala çağırsalar döneriz diyorlar.
fyzanur kız koş harika sondan ikinciyiz. yırttık yani. sonuncu değiliz yuppi seni seviyorum. çıtır hemşirem
geçen gün aynaya bakınca aklıam gelmediyse ne olayım ha. mini giyip üstü görmeyince vay be bacaklara bak diyorsun ama tümden varıma gidince iş komik oluyor . ay çok fena kendime güldüm gece gece millet kahkahamı duymamıştır umarım.
ah be bende göğüste yok.ay anlatmazsam çatlarım orta okula gidiyorum ama 70 kiloların üstündeyim boyda bu kadar uzun değil daha .abimle sokakta gidiyoruz. bende bildiğin hani kilolu erkekler olur ya onlar tarzı var. iki büyük çocuk yanımızdan geçiyor bana baktılar erkek çocuğuna bak nasıl göğüs yapmış dediler ben yerle bir tabi o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.zayıflayınca bişey kalmadı ama. düzeltmeye kalksam büyütme olur. onuda ben istemem bu boyla çok özgürüm. zaten ameliyat korkumda var kalsın. hem beni alanda bulunmaz hint kumaşı olmadığına göre herşey mükemmel.Yaa benimde aynı işte hiç yukarı cikasim gelmiyor bakarkenama ben bi karar aldim belli bı kilo vereyim hem göğüsleri hem karnı yaptircam.sirt ağrısından bıktım zaten göğüsler yüzünden
Yaaa sadece gobekse işin kolay tabiki bişi yaptırma memelere ama benimkiler kiloyla büyüdü emzirmeyle sarktı şimdi kilo verince ki halini düşünmek bile istemiyorum.ameliyattan bende korkuyorum ama yaptırma isteğim daha ağır basıyor yaşta 40 a yakinladi zaten daha geç olmadan yaptırayım istiyorumah be bende göğüste yok.ay anlatmazsam çatlarım orta okula gidiyorum ama 70 kiloların üstündeyim boyda bu kadar uzun değil daha .abimle sokakta gidiyoruz. bende bildiğin hani kilolu erkekler olur ya onlar tarzı var. iki büyük çocuk yanımızdan geçiyor bana baktılar erkek çocuğuna bak nasıl göğüs yapmış dediler ben yerle bir tabi o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.zayıflayınca bişey kalmadı ama. düzeltmeye kalksam büyütme olur. onud
Arrietty_ bunlarindogru yazmadim canim birazdan ac karna dogru bir sekilde olcub yazicam.
Dünkü kilomu biliyorum ama cuma tarti problemim olabilir o yuzden dahil etmesem daha iyifark eder mi kaptanım hep beraber yarıştayız bu haftaya özel kendini listeye dahil et.
Teşekkür ederim canmMasallah Tomriscim, arada yaz bize, aklimdasin canim..
Hayır 30 lu yaşlarda yapsaydın barine oldu beğenmedin mi nasıl güzel bir yaş bilemezsin.istersen 45 yapayımşaka bir yana bende simetri takıntısı var orayı boş bıraksam ben kafayı yerdim. kızların nicklerini mesela hepsini aynı harf sayısında yapabilsem satırlar aynı şekilde denk gelse ne harika olurdu.tabi bunu da mr. monk değilim diyerek geçiyorum. diğer taraftan ısrarla yaş söylemedin bende senin metobolizmanı kendi metobolizmam gibi değerlendirme kararı aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?