Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeni eşim Aomine Daiki
Süper

tansu ceydoş karar versin demiş bana göre menünde sorum yok canım Birgaripanne sadece su artmalı bana göre.
Aşk olsun ceydoş 800gr verdim ama sorma keyfim çok kaçık gitmelerine çok ama çok üzüldüm

Amin canım çok saol ❤ Ama çok üzüldüm gerçekten

Süperrrrr tebrikler kızlar
ah canım vallahi pardon neden düz hesap yaptım bilemdim 3 kere baktım ama yine karar veremedim 1. lik heyecanına say ne olur. haklısın ama ayrılan için daha kötü biliyor musun bir daha dönemeyecek orada yaşayamayacak olma düüncesi dalga dalga vuruyor. ailemin alışması uzun yıllar aldı. hala çağırsalar döneriz diyorlar.
fyzanur kız koş harika sondan ikinciyiz. yırttık yani. sonuncu değiliz yuppi seni seviyorum. çıtır hemşirem
Aynı ben bacaklar ince üst beden kalin.ben kendimi çubuklu balonlar var ya onlara benzetiyorum
geçen gün aynaya bakınca aklıam gelmediyse ne olayım ha. mini giyip üstü görmeyince vay be bacaklara bak diyorsun ama tümden varıma gidince iş komik oluyor . ay çok fena kendime güldüm gece gece millet kahkahamı duymamıştır umarım.

ne oldu beğenmedin mi nasıl güzel bir yaş bilemezsin.istersen 45 yapayımşaka bir yana bende simetri takıntısı var orayı boş bıraksam ben kafayı yerdim. kızların nicklerini mesela hepsini aynı harf sayısında yapabilsem satırlar aynı şekilde denk gelse ne harika olurdu.tabi bunu da mr. monk değilim diyerek geçiyorum. diğer taraftan ısrarla yaş söylemedin bende senin metobolizmanı kendi metobolizmam gibi değerlendirme kararı aldım.

Kaptanim digeri odul sorun olan suyu az tuketmek ve aklina gelince bir anda tuketmek o daha kotu
Esimin telinden yaziyordum acele ile yazdım ciktim kaptanim

Ay bu tabloya bayıldımm harika olmuş Ellerine sağlık umarım hadesin çukuruna düşmem
herkes bir kere oraya uğrayıp hadesin ruhunu şad ediyor.gözlerimizi bu dünyaya kapattığımızda 7 ölümcül günahtan oburlukla bir uğrayıp merhaba diyeceğiz. şimdi ziyaret edelim en güzeli.

Kaptanim digeri odul sorun olan suyu az tuketmek ve aklina gelince bir anda tuketmek o daha kotu
Esimin telinden yaziyordum acele ile yazdım ciktim kaptanim
aslında ödülde denemez yeme miktarını aşmamış ama su sıkıntı haklısın bugün serbest gün yarın artmazsa ceza verilir.

Yaa benimde aynı işte hiç yukarı cikasim gelmiyor bakarkenama ben bi karar aldim belli bı kilo vereyim hem göğüsleri hem karnı yaptircam.sirt ağrısından bıktım zaten göğüsler yüzünden

Yaa benimde aynı işte hiç yukarı cikasim gelmiyor bakarkenama ben bi karar aldim belli bı kilo vereyim hem göğüsleri hem karnı yaptircam.sirt ağrısından bıktım zaten göğüsler yüzünden
ah be bende göğüste yok.ay anlatmazsam çatlarım orta okula gidiyorum ama 70 kiloların üstündeyim boyda bu kadar uzun değil daha .abimle sokakta gidiyoruz. bende bildiğin hani kilolu erkekler olur ya onlar tarzı var. iki büyük çocuk yanımızdan geçiyor bana baktılar erkek çocuğuna bak nasıl göğüs yapmış dediler ben yerle bir tabi o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.zayıflayınca bişey kalmadı ama. düzeltmeye kalksam büyütme olur. onuda ben istemem bu boyla çok özgürüm. zaten ameliyat korkumda var kalsın. hem beni alanda bulunmaz hint kumaşı olmadığına göre herşey mükemmel.

Yaaa sadece gobekse işin kolay tabiki bişi yaptırma memelere ama benimkiler kiloyla büyüdü emzirmeyle sarktı şimdi kilo verince ki halini düşünmek bile istemiyorum.ameliyattan bende korkuyorum ama yaptırma isteğim daha ağır basıyor yaşta 40 a yakinladi zaten daha geç olmadan yaptırayım istiyorum

Gunaydin. Günün yarismasini hatirlatayim

Günlük spor yarismasi

Kizlar spor isini ben devraldim
Gunluk spor yarismasi düzenliyorum bu hafta. Persembe günler bos

Egzersiz karin ve kol icin

Başlama pozisyonu: Sol fotogradaki gibi. Bacakları düz tutun ve hem kolları hem de bacakları zeminden 5 cm yukarıya kaldirin.

Eki Görüntüle 2654837

Dikkat etmeniz gereken 2 nokta :

• Karnı sıkın ve her iki bacağınızı ve kollarınızı dikey konuma kaldırın.
  • Belinizi her zaman yerde tuttuğunuzdan emin olun.
Cumartesi aksami menü bildiriminizde kac tekrar yaptiginizi belirtmeniz yeterlidir

Puanlari hesaplayip Persembe günü kazanani paylasacagim

Yapmakda zorlanan veya herhangi bir rahatsizlikdan dolayi yapamayan olursa birlikte alternatif bir egzersiz buluruz

Milana firuze cokofesttt B Beklenen2 Birgaripanne mifihafa Aomine Daiki fyzanur Melegimkorusun matilda34 B barga bnnu JaneRizzoli Melek Ada @1delimavi FitFiliz Yawrukush Ellssa aydingelini
esmeriiim Hyperborea17 WitcherGirl @minimalce

Son düzenleme:
Hayır 30 lu yaşlarda yapsaydın bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…