Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok az yemissin canim bugun..
Su guzel ama egzersiz az olmus bugun..
Gün içerisinde çok fazla hareketli olma ihtimalim olmuyor sadece öğlen arası biraz yürüyüş yapabiliyorum akşam eve gelince bebekle geçiyor sonra da dinleniyorum o yüzden az yemek istedim
Canim sut bebegin ihtiyacina gore uretiliyor vucutta.
2 lez emzirirsen gunde o kadar sut uretilir.
Eger imkanin varsa sagip birak eve, babannesi gun icinde versin kuzuna..

sağırsam yarım saat sürüyor Öğlen arasını yarım saat yapıp yarım saat süt sağmam gerekiyor düşüneyim:)

Çağdaş markette hem de tazeydi
Migrosta da var ben çok severim zeytinyağlı ohh
canım deneyımım yok ama 2 3 den fala emzır mesela aksam 2 defaya cıkar yada sag eve bırak keçi sütünüde öneririm
Akşam emzirip yatırdıktan sonra gece de emziriyordum ama artık gece emmek istemiyor aç olmadığı için hemen uyuyor ben de gece emzrmeyi bıraktım , öğleni düşündüm şimdi özge fikir verdi
Arada sağıyor musun Banu'cum? İş yerinde öyle bir imkan var mı?
Canım sağmadım hiç ama en az yarım saat süreceği için bi düşünüyorum nasıl yaparım diye
aslında mantıklı arkadasın dediği dolaba koy akşam gelirken al getiir yada kantin buzlugu falan
Mantıklı
Çok teşekkürler kızlar

Gece kalkıp sağıyordum bazen ama o da uykusuzluk demek. Öğlen arasında eve gelip emzirme şansın ne kadar canım yakın mi evle iş?
Bebiş kaç aylıktı? Biraz büyüdüyse, 2 de yeter aslında

Canim cuma gunu ve hafta sonu her firsatta sag, buzdolabina depola..
Hafta ici is yerinde sagma imkanin olmasada, gece sagarsin bebegin uyuduktan sonra..

günaydıın, şahanesin <3

bende de benzer :

cuma: 79.4
bugün: 79.1
fark: 0.3
Haftaya guzel bir eksiyle girmissin canim. Cuma gunu eksin bol olsun
Hos geldin
O is bende kaptanim
Cok guzel

Normalde gunde kac defa emziriyorsan, o sayida devam etmeye calismalisin canim. Lansinoh elektrikli cift pompali olani ile kisa surede sagarsin. Azalmak yerine, sutun artar bile

çağdaş markete bayılırdım ankarada okurken aaah. narları çok güzel olurdu en çok onu hatırlıyorum yurda kilo kilo nar taşırdım
Hiç nar almadım bak ordan kışın görürsem alayım.
Aslında ben genelde marketten almıyorum sebze meyve. Ama şu sıralar pazarlar daha kalabalık geliyor bana

İyi akşamlar kızlar. Çok yoğunum. Annemlere geldim düğün telaşı sürekli. Dolayısıyla yemek ve spor sıkıntı olacak bu hafta. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.

20 haziran

Sabah: 2 dilim ekmek, patlıcan-biber közlemesi, bir tk çikolata, salatalık

Öğlen: bir dilim ekmek, karpuz, peynir

Akşam: 4 kaşık türlü

Su: 1.5 litre
Spor yok maalesef. Ablama gitmiştim orda da yapamadım

29 haziran

13.30: 3 köfte, bir dilim ekmek

Akşam: 2 dolma

Su: 2 litre
Spor: 13.590 puan

Menu
Sabah-ogle
Yumurtali ve zeytinli salata (2 haslanmis yumurta, 6-7 siyah zeytin, 1/5 marul, 1/5 mor lahana, 2 tomurcuk brokoli, 1 domates, 1 acur, 1 turp, 1 pancar, 1 dilim avokado ve 3 ceviz) ve sutlu kahve

Ara
3 kayisi ve 1 buyuk bardak sut

Aksam
Ali nazik (2 porsiyon), koz biber, domates ve ayran

Kucuk salkim siyah uzum (dondurulmus)

Su 2.5 litre
40 dk orta tempoda yuruyus

B barga

Canim evinde olmamana ragmen menulerin guzel suyunu ve gun icinde hareketini arttirirsan ,eksi gorursun canim :)

Cok guzel birgun olmus canim, sabahki salatani da cok begendim :)

2 porsiyon ali nazik'in boyutundan, ne kadar yağlı olup olmadığından emin olamadım. CEYDOS ne dersin ceza hakkında, gerekir mi?

su çok iyi, kahvaltıdaki salata da çok güzel, salataların çok hoşuma gidiyor

Alt sosu yogurt ve patlican, ustu kendi yaginda kavrulmuş kiymaydi canim. Ekstra yag ya da sos kullanmadim. Ama ceza vereceksen de boynum kildan ince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…