- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
canım deneyımım yok ama 2 3 den fala emzır mesela aksam 2 defaya cıkar yada sag eve bırak keçi sütünüde öneririmKızlar ben çalışmaya başladığım için bebeğimi bir sabah bir de akşam emziriyorum , sütüm azalır mı bilgisi olan var mı
Arada sağıyor musun Banu'cum? İş yerinde öyle bir imkan var mı?Kızlar ben çalışmaya başladığım için bebeğimi bir sabah bir de akşam emziriyorum , sütüm azalır mı bilgisi olan var mı
aslında mantıklı arkadasın dediği dolaba koy akşam gelirken al getiir yada kantin buzlugu falanArada sağıyor musun Banu'cum? İş yerinde öyle bir imkan var mı?
Ogrendigim iyi oldu :))Çağdaş markettehem de tazeydi
Canim ac kalarak sagliksiz kilo verme, saglik yaristan muhim...kaptanım cuma yarıs var
Gün içerisinde çok fazla hareketli olma ihtimalim olmuyor sadece öğlen arası biraz yürüyüş yapabiliyorum akşam eve gelince bebekle geçiyor sonra da dinleniyorum o yüzden az yemek istedimCok az yemissin canim bugun..
Su guzel ama egzersiz az olmus bugun..
Canim sut bebegin ihtiyacina gore uretiliyor vucutta.
2 lez emzirirsen gunde o kadar sut uretilir.
Eger imkanin varsa sagip birak eve, babannesi gun icinde versin kuzuna..
Migrosta da var ben çok severim zeytinyağlı ohhÇağdaş markettehem de tazeydi
Akşam emzirip yatırdıktan sonra gece de emziriyordum ama artık gece emmek istemiyor aç olmadığı için hemen uyuyor ben de gece emzrmeyi bıraktım , öğleni düşündüm şimdi özge fikir verdicanım deneyımım yok ama 2 3 den fala emzır mesela aksam 2 defaya cıkar yada sag eve bırak keçi sütünüde öneririm
Canım sağmadım hiç ama en az yarım saat süreceği için bi düşünüyorum nasıl yaparım diyeArada sağıyor musun Banu'cum? İş yerinde öyle bir imkan var mı?
Mantıklıaslında mantıklı arkadasın dediği dolaba koy akşam gelirken al getiir yada kantin buzlugu falan
Çağdaş markettehem de tazeydi
Gece kalkıp sağıyordum bazen ama o da uykusuzluk demek. Öğlen arasında eve gelip emzirme şansın ne kadar canım yakın mi evle iş?Gün içerisinde çok fazla hareketli olma ihtimalim olmuyor sadece öğlen arası biraz yürüyüş yapabiliyorum akşam eve gelince bebekle geçiyor sonra da dinleniyorum o yüzden az yemek istedim
sağırsam yarım saat sürüyor Öğlen arasını yarım saat yapıp yarım saat süt sağmam gerekiyor düşüneyim:)
Migrosta da var ben çok severim zeytinyağlı ohh
Akşam emzirip yatırdıktan sonra gece de emziriyordum ama artık gece emmek istemiyor aç olmadığı için hemen uyuyor ben de gece emzrmeyi bıraktım , öğleni düşündüm şimdi özge fikir verdi
Canım sağmadım hiç ama en az yarım saat süreceği için bi düşünüyorum nasıl yaparım diye
Mantıklı
Çok teşekkürler kızlar
Canim cuma gunu ve hafta sonu her firsatta sag, buzdolabina depola..Gün içerisinde çok fazla hareketli olma ihtimalim olmuyor sadece öğlen arası biraz yürüyüş yapabiliyorum akşam eve gelince bebekle geçiyor sonra da dinleniyorum o yüzden az yemek istedim
sağırsam yarım saat sürüyor Öğlen arasını yarım saat yapıp yarım saat süt sağmam gerekiyor düşüneyim:)
Akşam emzirip yatırdıktan sonra gece de emziriyordum ama artık gece emmek istemiyor aç olmadığı için hemen uyuyor ben de gece emzrmeyi bıraktım , öğleni düşündüm şimdi özge fikir verdi
Canım sağmadım hiç ama en az yarım saat süreceği için bi düşünüyorum nasıl yaparım diye
Mantıklı
Çok teşekkürler kızlar
Haftaya guzel bir eksiyle girmissin canim. Cuma gunu eksin bol olsungünaydıın, şahanesin <3
bende de benzer:
cuma: 79.4
bugün: 79.1
fark: 0.3
Hos geldin4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Mor Vampirella
İsim (İsteğe Bağlı ): x
Mesleginiz: Ebe
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Yaşadığınız şehir: Amasya
Boyunuz : 155
Kilonuz: 72.2
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Düzensiz yemek, verilen kiloyu koruyamamak, abur cubur tüketmek... uzayıp gidecek genel geçer sebebpler. Demir eksikliği dışında sağlık problemim yok.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Öncelikle sağlık için daha rahat nefes alabilmek ve ilerdeki gebeliklerimde sorun yaşamamak için. Ikinci sebep ise bende denemeden pantolon alabilmek denemeden elbise alabilmek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet daha önce 10. Takimda yarıştım ve mezun oldum daha sonra 12. Takimdaydim fakat takım kapandı ve başka bir takıma geçmedim. Şimdi yine zayıflama topiklerindeyim ..
O is bende kaptanimo pirinç pilavı hiç olmamış canım. keşke yemeseydin.
-300 cumaya -900 en az beklentim.
ne oldu canım börek mi şişirdi?
çok iyi benzer sonuç bekliyorum o zaman -900 en az.
hadi bakalım inşallah haftaya serbestim kilo veremeyenlere ödül öğünleri kalktı. oh oh yandınız cuma eksi gelmezse.
sefahat alemlerine mi daldın yine + gelmiş olmadı.
hahaha hemen beim dediğime yatın değil mi? yok öyle cuma eksi bekliyorum.
canım hoşgeldin aramıza.ben takım kaptan yardımcısı ceyda. amasyada yaşıyorsun ne güzel bir şehir bayılıyorum oraya. çok şanslısın çok. inaşllah beraberce bir solukta vereceğiz fazlalıkları uygulamaya başladığın bir diyet çeşidi var mı?
tabi canım nasıl istersen öyle olur. serbest zayıflayabilirsin. ama menü ,spor ve suyu düzenli olarak paylaşman ve arkadaşlarımızında menülerine dikkat etmen gerekli.
çok az olmuş içtiğin su miktarı onu bugün arttıralım olur mu?
+200 mü aman Allahım olmadı bakBirgaripanne a canım benim anlı şanlı +700 getirdi.
hem mantımı yerim hemde eksi ile gelirim diyorsun. şansa gel valla. sonucun çok güzel tebrik ederim.sinirden bence erittin.hep sinirlen sen...
maşallah diyecek sözüm yok sektesiz devam ediyorsun.
Cok guzelyakşamlar,
menüm:BLU3
Eki Görüntüle 2656002
öğlen: 30 ml sütlü nescafe, 1 haşlanmış yumurta
akşam: + 1çk mayonez de var, onun dışında tabakta 0 ayçiçekyağı/zeytinyağı var.
Eki Görüntüle 2656003
su: 2.5 lt
spor: 1 saat bantla bacak + kol egzersizi
Gün içerisinde çok fazla hareketli olma ihtimalim olmuyor sadece öğlen arası biraz yürüyüş yapabiliyorum akşam eve gelince bebekle geçiyor sonra da dinleniyorum o yüzden az yemek istedim
Mantıklı
Çok teşekkürler kızlar
Hiç nar almadım bak ordançağdaş markete bayılırdım ankarada okurken aaah. narları çok güzel olurdu en çok onu hatırlıyorum yurda kilo kilo nar taşırdım
Canim evinde olmamana ragmen menulerin guzel suyunu ve gun icinde hareketini arttirirsan ,eksi gorursun canim :)İyi akşamlar kızlar. Çok yoğunum. Annemlere geldim düğün telaşı sürekli. Dolayısıyla yemek ve spor sıkıntı olacak bu hafta. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.
20 haziran
Sabah: 2 dilim ekmek, patlıcan-biber közlemesi, bir tk çikolata, salatalık
Öğlen: bir dilim ekmek, karpuz, peynir
Akşam: 4 kaşık türlü
Su: 1.5 litre
Spor yok maalesef. Ablama gitmiştim orda da yapamadım
29 haziran
13.30: 3 köfte, bir dilim ekmek
Akşam: 2 dolma
Su: 2 litre
Spor: 13.590 puan
Cok guzel birgun olmus canim, sabahki salatani da cok begendim :)Menu
Sabah-ogle
Yumurtali ve zeytinli salata (2 haslanmis yumurta, 6-7 siyah zeytin, 1/5 marul, 1/5 mor lahana, 2 tomurcuk brokoli, 1 domates, 1 acur, 1 turp, 1 pancar, 1 dilim avokado ve 3 ceviz) ve sutlu kahve
Ara
3 kayisi ve 1 buyuk bardak sut
Aksam
Ali nazik (2 porsiyon), koz biber, domates ve ayran
Kucuk salkim siyah uzum (dondurulmus)
Su 2.5 litre
40 dk orta tempoda yuruyus
B barga
Menu
Sabah-ogle
Yumurtali ve zeytinli salata (2 haslanmis yumurta, 6-7 siyah zeytin, 1/5 marul, 1/5 mor lahana, 2 tomurcuk brokoli, 1 domates, 1 acur, 1 turp, 1 pancar, 1 dilim avokado ve 3 ceviz) ve sutlu kahve
Ara
3 kayisi ve 1 buyuk bardak sut
Aksam
Ali nazik (2 porsiyon), koz biber, domates ve ayran
Kucuk salkim siyah uzum (dondurulmus)
Su 2.5 litre
40 dk orta tempoda yuruyus
B barga
Alt sosu yogurt ve patlican, ustu kendi yaginda kavrulmuş kiymaydi canim. Ekstra yag ya da sos kullanmadim. Ama ceza vereceksen de boynum kildan ince2 porsiyon ali nazik'in boyutundan, ne kadar yağlı olup olmadığından emin olamadım.CEYDOS ne dersin ceza hakkında, gerekir mi?
su çok iyi, kahvaltıdaki salata da çok güzel, salataların çok hoşuma gidiyor
Alt sosu yogurt ve patlican, ustu kendi yaginda kavrulmuş kiymaydi canim. Ekstra yag ya da sos kullanmadim. Ama ceza vereceksen de boynum kildan ince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?