Daha ne olsun ,ne guzel birgun olmus.Bugünkü Z raporum ☺
12ye kadar ev işi (yatakları filan sildim, kol çalışması yani)
12de klasik kahvalti
4te filtre kahve sade
5te çay tabağında kavrulmuş kıyma, limonlu deniz börülcesi, iki küp kaşar, 1 domates
Sonra baktim doymamışım, azıcık cekirdek üstüne de 5-6 kiraz yedim (sarı şekersiz gibi olandan)
6 buçukta da yürüyüş yaptım. Kızlarla çıktığım için fazla kalmadım ama olsun
Su 3 lt artı bir bardak daha
Zamanini alacak desene canim ama hepsine cok kaliteli seminerler,kariyerin icin ne guzel.Öğretmen seminerleri yarın bitiyor aslında (hatta bugünkü ve yarınki evrak işi) benim katıldığım başka MEB deki proje kapsamında. Bugünkü pearson un bir semineriydi.
Sonra 6 tane daha var her persembe. Onlar Macmillan'in ve her birinden sonra projedeki öğretmenlerle toplantı yapmamız lazım. O toplantılar işte sıkıntı, çünkü slayt hazırlamak filan lazım
Evet haklisin canim.Buradan uzak kalirsan diyette kotu etkileniyor canim..
Tesekkurler canim, hayir degilim.Dünkü sporuna bayildim esim harikaSen korumada misin acaba?
Guzel bir gun olmus canim, kalorisi dusuk, egzersizi iyi, su en az 2lt olmazsa ceza gelecek ama :)Yogurt kampi yapacaktim guya bugun
12de yedim Ilk ogun
1tutam maydonoz
4 yk nohut
2 yk yogurt
Yarim salatalik
16da tekrar aynisi
18de tatli krizi tuttu
2 yk yogurt
10 organik cekirdeksiz hurma
Biraz anason tozu
Tatli istegini aldi
Su 1,5 malesef
Spor 1,5 saat yuruyus
Birgaripanne
Umuyorum ilk kez bir haftaya sbt çıktım ve bu hafta listeye girdiğim haftamOlsun almamışsın en azındanCumaya toparlarsın
Ben de mesafe koyarak rahatlıyorum strese girmeye gerek yokSabah biraz kırgınlık var. Resmen intikam yemini içmişim. Ben böylelerine hedeflerine ulaşarak mesafe koyarak mutlu olurum. En iyi intikam da odur
Umuyorum canım , listedeyim diye akşam sadece yoğurt yedim öğlen biraz yürüyüş yaptm sbt olması canımı sıktısabit olması cumaya - işareti sıkma canını yılmadan devam
Canim sabit olmasi hic canini sIkmasin, bugun sabit olman cuma gunu guzel bir eksi goreceksin demektir..63.7 olacaktı sabit olunca canım sıkıldı yanlış yazmışım@Yawrukush CEYDOS Hyperborea17
Umuyorum ilk kez bir haftaya sbt çıktım ve bu hafta listeye girdiğim haftam
Ben de mesafe koyarak rahatlıyorum strese girmeye gerek yok
Umuyorum canım , listedeyim diye akşam sadece yoğurt yedim öğlen biraz yürüyüş yaptm sbt olması canımı sıktı
Çok istiyorum canım umarım öyle olurCanim sabit olmasi hic canini sIkmasin, bugun sabit olman cuma gunu guzel bir eksi goreceksin demektir..
B.m de var canimKızlar çok güzel bir tarif buldum instadan.mantar da var içinde
Eki Görüntüle 2656026
Mantar bulabilirsem kesin yaparım bunu
Tarcinli sut icerekte bastirabilirdin canimYogurt kampi yapacaktim guya bugun
12de yedim Ilk ogun
1tutam maydonoz
4 yk nohut
2 yk yogurt
Yarim salatalik
16da tekrar aynisi
18de tatli krizi tuttu
2 yk yogurt
10 organik cekirdeksiz hurma
Biraz anason tozu
Tatli istegini aldi
Su 1,5 malesef
Spor 1,5 saat yuruyus
Birgaripanne
Cok az yemissin canim bugun..Bugünki menüm:
Sabah:
1 yumurta
öğle:
Mercimek çorbası
Etli fırın türlü
akşam
1 kase yoğurt
21.00
200 ml süt (yoğurt yaptım artanı içtim)
su :2.5 lt
Spor: 2000 adım 100 puan
Yawrukush CEYDOS Hyperborea17
HarikaSpor: 100 mekik, 200 ip atlamak, 100 makas, 6000 adim
Bu saat den sonra anca bunlari yaptim.
Canim sut bebegin ihtiyacina gore uretiliyor vucutta.Kızlar ben çalışmaya başladığım için bebeğimi bir sabah bir de akşam emziriyorum , sütüm azalır mı bilgisi olan var mı
Canim sadece kahvalti ve 1 ara ogun yemissin, saglikli olmamis bu menu.Sabah menum
Fotoda
Oglen
Kardesimin nisanlisi gil geldi
Sadece 1 kase cacik ictim
Ikindi
4 badem
4 findik
3 yer fistigi
Azicik tarhana firigi
1 kasik dondurma
Aksam
Annem manti yapmis
2 kasik manti kalanini kizim ve anneme yedirttim fazla yememek icin zorla
Su 10 bardak
Spor
10000 adim 500 p
Ip atlama yapamadim vucudum cok sarsiliyor psikolojik olarak hala istemiyorum galiba biraz daha zayiflarsam olur ancak ama dunku ve onceki hareketlerden yapacagim cok yorucu bir gundu carsiya gidip perde falan baktik sectik oraya git buraya git bacaklarim agrimis
Arrietty_
Çağdaş marketteDaha ne olsun ,ne guzel birgun olmus.
Ankarada Deniz borulcesini nerden buldun canim?
kaptanım cuma yarıs varCanim sadece kahvalti ve 1 ara ogun yemissin, saglikli olmamis bu menu.
Aksami salatayla bile olsa azicik yiyerek kapatsaydin gunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?