senin müdürünü de pek beğendim , Allah benim başıma da bu türden nasip etsin inşaallahDevlette her şey yazıyla olur diyeydin.
Benim müdürümün en çok söylediği sözdür bu.
Hocam sen yap evrağını, bir sorarsa elimizde belge olsun, devlette her şey yazıyladır der.
benim canım da tost makinesinde kabak pişirip yoğurt döküp yemek istiyor . ama evde kabak yok . kabak yap senAkşama kabaklı bi şeyler mi yapsam yulaf lapası mı kafam çok karışık
evde olmak gerçekten çok güzel. bende listeden çıkınca kilo verip listeye girince kilo alıyorumInisli cikisli gidiyor. Listede olmayinca daha cok kilo verdim
2hafta iznim kaldi benimde. Simdiden dusunmeye basladim. Evde olmak guzel :)
Çok şey öğretti bana.senin müdürünü de pek beğendim , Allah benim başıma da bu türden nasip etsin inşaallah
Yok daha hazirlik asamasindaCEYDOS ceydos ankaraya taşındın mı canım ,geçmiş çok birikmiş oku oku bitmiyor, göremedim yazdıysan . ankarada hangi semte taşındınız ? diyetin ne durumda , kilon ne durum da ? adapte olabildin mi
Bndede %90 kakaolu vardı yurt dışından gelmişti ve çok acıydı tadı yiyememistim sufle yaptım onunla@Melegimkorusun kız %90 kakaolu bitter mi var mış. ben görmedim onu. %80 ini aldımda allahım nasıl bir acılıktı o . çikolata değil acı kahve yiyosun gibiydi . bunun neresi çikolata dedim . senin yediğin %90 nasıldır düşünemiyorummarkası ne , sırf meraktan alırım ama her şeyi bir kere denemek lazım
Ben genelde az yiyorum ama vermekte zorlanıyorum canımben bu kadar yesem açlıktan ölürdüm . bugün çogu kişinin menüsü bana az geldi , benim gözümmü aç acaba
Benımde ıkı dogum sonrası gobegım beyaz catlak ve buzusukKorur korur bende olmaz insAllah gerci ben az cok az veriyorum haftalik 500 3 4 haftada bir kez 1.5 gitti ama cilt sikilassin diye yavasim vucudumu gorseniz toparlamam lazim
Ben genelde az yiyorum ama vermekte zorlanıyorum canım
Burdayım kaptanim geldim kecilere bakiyordum simdi kizimi uyandirip yuruyuse cikacagim annem mercimek koftesi yapiyorSelamlar kizlar, takimimiz ne kadar sessiz..
Nasilsiniz bugun, guzel arkadaslarim?
Dun aksam menu tablomuzu yapacaktim, esim film izleyelim diye sabote etti takima girmemi.
Bugun 2 gunluk hazirlayacagim..
Az kaldi tartiya, nasil gidiyor diyetler :)
Bende buzusuk yok kocaman oldugu icin ama catlaklar belirginlesmeye basladiBenımde ıkı dogum sonrası gobegım beyaz catlak ve buzusuk
Tabi wc ye cikmakta zorlasiyor benim kacamagim cok amma yine de gidiyorHatayi az yemekde mi yapiyoruz acaba
Selamlar
Menu
Sabah
Salamli omlet (2 yumurta, 2 parmak kalinliginda dana salam), sögüs domates, salatalik, pancar (yarim), avokado (ceyrek), siyah zeytin (7-8) ve papatya cayi
Ara
3 ceviz ve 1 bardak ayran
Aksam
Tavuk gogsu (yarim-tavada), kabakli cacik (2 kabak ve bir buyuk kase yogurt)
1 saat sonra 3 hurma ve sut tuketecegim.
Su 2.5 litre
Simdi yurumeye gidiyorum minimum 40 dk yururum.
B barga
Selamlar kizlar, takimimiz ne kadar sessiz..
Dun aksam menu tablomuzu yapacaktim, esim film izleyelim diye sabote etti takima girmemi.
Mercimek koftesi yeme gulum, karbonhidrat bombasi..Burdayım kaptanim geldim kecilere bakiyordum simdi kizimi uyandirip yuruyuse cikacagim annem mercimek koftesi yapiyor
Yulafli omlet mi yapsam kendime
Bende buzusuk yok kocaman oldugu icin ama catlaklar belirginlesmeye basladi
Ne yedin canim aksam yemeginde?Selam
Evet cok sessiz bugun
Aksam yemegi yemeseydim diyip duruyorum. Cok kotu vicdan yaptim
Sen nasilsin
Iyiyim ozgecim sen nasılsın ? Evdeyim öyle sıkıntıdan çatlıyorumSelamlar kizlar, takimimiz ne kadar sessiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?