Ne yedin canim aksam yemeginde?
Bende iyiyim canim, hepimiz sIkiliyoruz , zor zamanlar.Iyiyim ozgecim sen nasılsın ? Evdeyim öyle sıkıntıdan çatlıyorum
Aksam karbonhidrat agirlikli olmus ama 2 ogun yemissin , uzulecek bir sey yok kuzum.Ben gunumu yazayim
11 de menemen
2 domates
1 tam yumurts
1 yumurta aki
2 kucuk yesil biber
Yarim sogan
15gr tereyag
Yanina 1 dilim ekmek
Aksam
3 yk bulgur
6yk bezelyeli patates yemegi. Yedigimde 1 orta Boy patates var veya yok
Ama cok oldu
Guya tek ogun kalacakti.
Su 2 L L
Yatmadan 3,5 yapacagim yesil cay ile birlikte
Spor
1saat yuruyus
12500 adim
Wallsit
Hulahop cevirmece 30dk
Birgaripanne
Özge'cim beni menü listesinden çıkarsan olur mu? Liste olmayınca daha iyi hissediyorum ben.. Bu sefer daha yavaş vermeye çalışıyorum ya, bazen bugünkü gibi günlerim oluyor. Orda görünce olumsuz etkileniyorum canimSelamlar kizlar, takimimiz ne kadar sessiz..
Nasilsiniz bugun, guzel arkadaslarim?
Dun aksam menu tablomuzu yapacaktim, esim film izleyelim diye sabote etti takima girmemi.
Bugun 2 gunluk hazirlayacagim..
Az kaldi tartiya, nasil gidiyor diyetler :)
Canim olur tabiki, sen ben liste disindayiz, bende diyete dondum ama menu yazacak zamanim yok..Özge'cim beni menü listesinden çıkarsan olur mu? Liste olmayınca daha iyi hissediyorum ben.. Bu sefer daha yavaş vermeye çalışıyorum ya, bazen bugünkü gibi günlerim oluyor. Orda görünce olumsuz etkileniyorum canim
Kac kıloydunBurdayım kaptanim geldim kecilere bakiyordum simdi kizimi uyandirip yuruyuse cikacagim annem mercimek koftesi yapiyor
Yulafli omlet mi yapsam kendime
Bende buzusuk yok kocaman oldugu icin ama catlaklar belirginlesmeye basladi
Yanı bılmıyorum yaa daha oncekı dogumdan sonra 16 kılo vermıstım eabah oğle aksam saatlı yiyerekHatayi az yemekde mi yapiyoruz acaba
BitanesinCanim olur tabiki, sen ben liste disindayiz, bende diyete dondum ama menu yazacak zamanim yok..
Zaman bulsam sizlere yorum yazip, listeleri hallediyorum :)
Biz senle kardes kardes takilalim Filizim...
Kaptanim 3 tane patlicanim vardi araya gitmesin diye sabah firinda pisirmistim unutmusum kuzenim bahsedince hatirladim aksam onu soyup yedim ay bir lezzetli bir lezzetli tabi bir sıkım mercimek koftesi de yedim ama cok acim menumu gorsen midem yaniyor birsey yiyesim gelmiyorMercimek koftesi yeme gulum, karbonhidrat bombasi..
Yumurta ye en temizi..
Tahmini bezelye miktari ne kadar canimBen gunumu yazayim
11 de menemen
2 domates
1 tam yumurts
1 yumurta aki
2 kucuk yesil biber
Yarim sogan
15gr tereyag
Yanina 1 dilim ekmek
Aksam
3 yk bulgur
6yk bezelyeli patates yemegi. Yedigimde 1 orta Boy patates var veya yok
Ama cok oldu
Guya tek ogun kalacakti.
Su 2 L L
Yatmadan 3,5 yapacagim yesil cay ile birlikte
Spor
1saat yuruyus
12500 adim
Wallsit
Hulahop cevirmece 30dk
Birgaripanne
Ben de uyuyacak vakit bulamiyorum kaptanimBende iyiyim canim, hepimiz sIkiliyoruz , zor zamanlar.
Yarin gidiyorsun degil mi doktora?
Kaptanim bana da cok diyorlar kizim icin ogret sen bu yasta iken ogrenmistin diye simdi alti acik cisini yapinca anne anne diye cagiriyor az kaldi bazen comelip yapiyor ama pijama cikartmasini bilmiyor Allahtan mevsim yaz surekli disaridayiz cisini yapsada bahceyeAksama kabak mucver yapmayi dusunuyorum, oglen icin dunden kalan yemegimiz var.
Cocuklarada bir corba yaparim , hergun yemek hazirla, hergun yemek hazirla biktik artik
Arasa bu sabah yeniden tuvalet egitimine basladim, tabi hemen ilk kazamizi yasadik, yuzume baka baka yapti tuvaletini
Sakinligimi koruyacagim insallah, ayy su tuvalet isini hazir karantinadayken bitirebilseydim..
Kilo animi anlatayimKac kıloydun
Yanlis mi verdigin kilo 2.4 deil mi bu hafta
Kilo animi anlatayim
Ortaokul lise sinavlari falan derken bayagi kiloluydum uni de 58 e dustum
Eve dondum 1 yilda 75 e ciktim
Geri adanaya dondum 2 ayda 65 e dustum sonra geri dondum nisan dugun 68 oldum 1 hamileligime 73 ile basladim 85 ile bitti
75 e dustum catlaklar cok belliydi emzirirken 83 e ciktim kizim 10 aylikken tekrar hamile kaldim sadece 2 kilo aldim dogum yaptim 85 ile devam ettim taki bonbon keki ogrenene kadar 89 a ciktim diyetisyene gittim 85 e dustum sonra kk ya geldim basladim su an 76.6 kiloyum ve cok korkuyorum gobegim buzusuk kalir diye ve hep bu kilolardayim karnim kocaman hala buzusuk halini gormedim
Anladim canim ozelden konusabbilir miyiz birsey soracaktimBaya gıtgel yapmıssın
Ben ılkokukdan lıseye spor yaptım bırakınca lıse 1 de 6 kılo falan aldım 66 kılo oldum. Aclık rejımıne gırdım 57 ye dustum ama oyle cok zayıf oluyor yuzum vucudum. 60 ıyı. Evlenırken 63. Ilk dogum sezaryen 86 ıle doğurdum. 76 da kaldım. Rejımle verdım 59 a dustum ama gene 62 de bulusuyoruz vucudumda
2. Dogum normal dogum 76 ıle gırdım ve oyle kaldım rejımle 4-5 ayda 63 e dustum oyle kaldım. Suan korona donemı evde 66 olmustum işte 1 aydr uğraşıyorum 65 anca oldum
Sorun yok canim takip ediyoruz zaten ama gozden kacmasin istiyorsan etiketleİyi akşamlar sevgili takım,
Bugünkü (Salı) menüm,
Kahvaltı 200 ml sade süt ile 5 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve sade kahve
Öğlen Yağsız mevsim salata ve bir küçük kase kiraz
Akşam 6 yemek kaşığı zeytinyağlı yeşil mercimek yemeği 1 kase yoğurt ve salata
Su 2.5 lt
Spor 50 dk (4.5 km) tempolu yürüyüş
İki gündür sizleri etiketlemeyi unuttuğum için özür dilerim Yawrukush CEYDOS Birgaripanne
Bugun ne yedim
Sabah
1 porsiyon menemen
8 zeytin
45 gram keci peyniri
1 dilim ekmek
1 salatalik
Oglen
1 kase cacik
Aksam
3 kozlenmis patlican
1 kase fellah tursusu bizde eskili tursu denir
2 sıkım mercimek koftesi
Su 10 bardaktan fazla
Spor
10000 adim 500 p
1 dk duvar planki
25 cumartesi gunku hareket
Arrietty_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?