Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm
17:45 peynirli sebzeli 2 yumurtali omlet / 10 zeytin / 5-6 cheri dom. ve biraz tulum peyniri

3-4 kasik yogurt icine 2 kuru kayisi ve 3 kücük hurma

1 saat sonra nolduysa sade türk kahvesinin yanina cikolata yemis olabilirim

Su 4 litre ve yesil cay

SPOR 6 bin adim / 30 normal squat / 10 dk leslie cardio blast & 5 tane 30ar saniye wallsquat sanirim 15 puancik
Milana firuze Arrietty_

Yediklerin az cikolata olmamis tabiki ama vence olumsuz yonde bir sey olmaz.
Ama bir daha olmasin.

Afiyet olsun
Her seyiyle cok guzel bir menu.

Yediklerin az cikolata olmamis tabiki ama vence olumsuz yonde bir sey olmaz.
Ama bir daha olmasin.

Yarin sabah tartilicam bakalim ne gösterecek tarti umarim cumaya kadar güzel toparlarim

Hersey cok iyi sadece su gözüme takildi, fena degil ama ben cok su ictigimden sanirim 2 litre bana az geliyor

Yarin sabah tartilicam bakalim ne gösterecek tarti umarim cumaya kadar güzel toparlarim

Hersey cok iyi sadece su gözüme takildi, fena degil ama ben cok su ictigimden sanirim 2 litre bana az geliyor
Sonucu merakla bekliycem.
Evet su bu ara cok az iciiçiyorum 2 litreyi bile ne zorlukla ictigmi bilemezsin.
Senin su miktarin zaten hayranlik duyulacak kadar zaten. Harika

Lindt marka canım . Türkiye’de carefourr, Migros gibi büyük marketlerde olması lazım. Ben geçen %99 aldım aman allahım o neydi bir ısırdım ağzımda büyüdü resmen kakao dişlere yapışıyor tövbe tövbe bana %80-85 normal çikolata gibi geliyor artık evet %90 da biraz yavanlık var ama bana yetiyor
Melegimkorusun canım sen nasılsın ,ne var ne yok ? diyetin nasıl gidiyor, hedefe kaç kg kaldı ? güncel kilon kaç oldu :)
Fena değilim canım bu ara depresifim biraz, buradaki en yakın arkadaşlarımız Türkiye’ye kesin dönüş yaptılar bu hafta resmen duygusal açlık yaşıyorum üzüntüden. Bu ara diyet zorlamalı gidiyor o yüzden güncel 65.9 oldum 62 hedef koydum ilk bir türlü gelemedim daha

Kolay gelsin Özgecim , Benim oğlumu büyütürken en zorlandığım kısım tuvalet eğitimiydi, çok korkuyordu oturmak istemiyordu sürekli tuvaletini tutuyordu, uykuda bile altına kaçırmıyordu resmen 1,5 ay sürdü bizim. Aras inş hemencecik öğrenir

Salı menüm
Sabah
1 yk lor peyniri, 2 dilim low Çarb ekmeğe biraz kaşar peyniri ve sucuk koyup fırınladım, yanına biber, salatalık

Ara
3-4 ceviz, 2 kare %90 bitter çikolata

Akşam
Sossuz şade döner eti, salata, 1 bardak ayran

Su: 2-2,5 lt
Spor: 10.500 adım
M MaviFeslegen

Kızlar hakkınızı helal edin ben giremedim 2 gündür Hüma Bilge hasta ateşi vardı ve sürekli ağlıyordu. bugün acile götürdük üşütmüş. Doktor antibiyotik başlattı. Benim finallerde biraz yalan oldu yarısından geçer yarısından kalırım herhalde.. neyse yavrum iyi olsunda.. 2 gündür yüzüme gülmüyordu eriyip gittim dün kilo paylaşımıda yapamadım .. özür dilerim

Ah
Ahmet apa yaptığın için normal karşılıyorum canım cumaya eksi geleceksen no problem

28.06.2020

11:00
2 haşlama yumurta
Salatalık domates
2 dilim peynir
1 er tatlı kaşığı bal ve tahin

19:30
3 adet mangal köfte
3 yk salata
3 yk tavuk göğüs sote

Su 2,7 lt
Spor yok

29.06.2020

11:30

1 büyük kase mercimek çorbası

19:00

1 kase mercimek çorbası
1 adet kapyaniber dolma
2 yemek kaşığı yoğurt

Su 3 lt
Spor yok

30.06.2020

09:30

2 haşlama yumurta
1 dilim haşlama patates
1 dilim peynir
1 tk tahin

17:00

1 kase mercimek çorbası
1 yt et sote

Su 3,1 lt
Spor yok

Ellssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…