- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
EvetAfiyet olsun Tansu. Bence güzel menü. Kalorisi de çok fazla görünmüyor.
Wallsquat dakika olarakmi hesaplaniyor veya tam olarak nasil yapmam lazim?Normal squat yapar gibi adet olarak sanirim Arrietty_
Yediklerin az cikolata olmamis tabiki ama vence olumsuz yonde bir sey olmaz.Menüm
17:45 peynirli sebzeli 2 yumurtali omlet / 10 zeytin / 5-6 cheri dom. ve biraz tulum peyniri
3-4 kasik yogurt icine 2 kuru kayisi ve 3 kücük hurma
1 saat sonra nolduysa sade türk kahvesinin yanina cikolata yemis olabilirim
Su 4 litre ve yesil cay
SPOR 6 bin adim / 30 normal squat / 10 dk leslie cardio blast & 5 tane 30ar saniye wallsquat sanirim 15 puancik
Milana firuze Arrietty_
Afiyet olsunİyi akşamlar sevgili takım,
Bugünkü (Salı) menüm,
Kahvaltı 200 ml sade süt ile 5 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve sade kahve
Öğlen Yağsız mevsim salata ve bir küçük kase kiraz
Akşam 6 yemek kaşığı zeytinyağlı yeşil mercimek yemeği 1 kase yoğurt ve salata
Su 2.5 lt
Spor 50 dk (4.5 km) tempolu yürüyüş
İki gündür sizleri etiketlemeyi unuttuğum için özür dilerim Yawrukush CEYDOS Birgaripanne
Yediklerin az cikolata olmamis tabiki ama vence olumsuz yonde bir sey olmaz.
Ama bir daha olmasin.
9:30 Sabah: yarim lavas, 1 ck tereyagi.
13:30 Oglen: 3 kofte, yarim lavas, biraz salata, 1 dilim karpuz.
18:00 Aksam: 1 kase ev yoğurdu.
Ara: 3 kayisi.
Su: 2 litre.
Spor: 100 mekik, 100 suguat, 100 makas, 500 ip atlama, 8000 adim.
M minimalce_
Sonucu merakla bekliycem.Yarin sabah tartilicam bakalim ne gösterecek tarti umarim cumaya kadar güzel toparlarim
Hersey cok iyi sadece su gözüme takildi, fena degil ama ben cok su ictigimden sanirim 2 litre bana az geliyor
Lindt marka canım . Türkiye’de carefourr, Migros gibi büyük marketlerde olması lazım. Ben geçen %99 aldım aman allahım o neydi bir ısırdım ağzımda büyüdü resmen kakao dişlere yapışıyor tövbe tövbeMelegimkorusun kız %90 kakaolu bitter mi var mış. ben görmedim onu. %80 ini aldımda allahım nasıl bir acılıktı o . çikolata değil acı kahve yiyosun gibiydi . bunun neresi çikolata dedim . senin yediğin %90 nasıldır düşünemiyorum markası ne , sırf meraktan alırım ama her şeyi bir kere denemek lazım
Fena değilim canım bu ara depresifim biraz, buradaki en yakın arkadaşlarımız Türkiye’ye kesin dönüş yaptılar bu haftaMelegimkorusun canım sen nasılsın ,ne var ne yok ? diyetin nasıl gidiyor, hedefe kaç kg kaldı ? güncel kilon kaç oldu :)
Kolay gelsin Özgecim , Benim oğlumu büyütürken en zorlandığım kısım tuvalet eğitimiydi, çok korkuyordu oturmak istemiyordu sürekli tuvaletini tutuyordu, uykuda bile altına kaçırmıyorduAksama kabak mucver yapmayi dusunuyorum, oglen icin dunden kalan yemegimiz var.
Cocuklarada bir corba yaparim , hergun yemek hazirla, hergun yemek hazirla biktik artik
Arasa bu sabah yeniden tuvalet egitimine basladim, tabi hemen ilk kazamizi yasadik, yuzume baka baka yapti tuvaletini
Sakinligimi koruyacagim insallah, ayy su tuvalet isini hazir karantinadayken bitirebilseydim..
Miktarlar yok ya ben hic birsey anlamadim bu menuden.Öğlen
Kaşarlı tost
Yoğurtlu pirinç pilavı
Akşam
Sucuklu yumurta
Ekmek
Peynir
Domates soğan
Spor
1 saat yürüyüş
Su
2 litre
Aomine Daiki Yawrukush
Ahmet apa yaptığın için normal karşılıyorum canım cumaya eksi geleceksen no problemÖğlen
Kaşarlı tost
Yoğurtlu pirinç pilavı
Akşam
Sucuklu yumurta
Ekmek
Peynir
Domates soğan
Spor
1 saat yürüyüş
Su
2 litre
Not:
Bugün serbest günümdü. Ben ekmek ve pirinç pilavda kullandım hakkımı.
Aomine Daiki Yawrukush
Kabak spagetti yaptım harika oldubenim canım da tost makinesinde kabak pişirip yoğurt döküp yemek istiyor . ama evde kabak yok . kabak yap sen
Evet canım yarın gideceğim bakalım ne diyecek doktorumBende iyiyim canim, hepimiz sIkiliyoruz , zor zamanlar.
Yarin gidiyorsun degil mi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?