Arkadaslar soylenebilecek her seyi yazmis zaten canim. Umarim ailenle aran duzelir, saygi ve sevgi cercevesinde iliskiniz devam eder. Sinavlarin nasil geciyor?Merkür kiminle çakıştı nalet olsun. Birşeyi çözüyorum. Birşey başlıyor. Sınav stresi de cabası oluyor. Ben erkek arkadaşımla birlikte yaşıyorum. Kendi paramızı kazanmaya başladık. Bunu anneme de söyledim(çünkü evladının yaşam tarzı ve düşüncelerini bilmesini istedim) Aylarca bana karşı anlayışlı gibi göründü. Dün beni gece aradı. Bir sürü çirkin kelime konuştu. Evleniceksin son kullanma tarihin geçiyor falan dedi.
1-Hazır değilim
2- Okulum daha bitmedi
3- 23 yaşındayım
4-İşim yok(geçici bir işteyim)
Model begendin mi? Guzel bir surec olur umarim.Yine sessiz burasi
Nerelerdesiniz kizlar
Cocuklar da artik yaz tatili de diye biraz acik havada gezdik kosturdular. Simdi ise ev temizligi.
Mutfagimi degistirecegim, firmadan gelecekler 2 saate. Umarim birkac gune baslanir
İyiyiz kaptanim. Kendi adima herhangi bir stresim yok. Ayni rutin de geçiriyorum gunleri.Guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Stres mi yaptiniz yarismamizdan dolayi?
Takimimiz cok sessiz , saat farkindan oturu gelebildigim saatlerde karsilasamiyoruz cogunuzla.
Hadi gelin biraz sohbet edelim :)
Neler yedin, neler yaptin canim:)Hoşbulduk kaptanım :)
Yoruldum bugün çok
Menüyü de az abarttım
1 sınav oldum. O da fena değildi. Ayın 3 ünde bir sınavım daha varArkadaslar soylenebilecek her seyi yazmis zaten canim. Umarim ailenle aran duzelir, saygi ve sevgi cercevesinde iliskiniz devam eder. Sinavlarin nasil geciyor?
Model begendin mi? Guzel bir surec olur umarim.
İyiyiz kaptanim. Kendi adima herhangi bir stresim yok. Ayni rutin de geçiriyorum gunleri.
Arti olan arkadaslarim da ödülu mu biraz kaçırıyorlar acaba? Ben iki haftadir pzt leri eksiyle geliyorum ama yine de odul ogunu yapmamaya karar verdim. Cunku diger gun de canim istiyorEn iyisi bir sure yapmamak. 7 leri gorene kadar ornegin..
Haklisin canim odul ogunu yapinca hafta sonu, hafta ici onun artilarini toparlamakla geciyor..Arkadaslar soylenebilecek her seyi yazmis zaten canim. Umarim ailenle aran duzelir, saygi ve sevgi cercevesinde iliskiniz devam eder. Sinavlarin nasil geciyor?
Model begendin mi? Guzel bir surec olur umarim.
İyiyiz kaptanim. Kendi adima herhangi bir stresim yok. Ayni rutin de geçiriyorum gunleri.
Arti olan arkadaslarim da ödülu mu biraz kaçırıyorlar acaba? Ben iki haftadir pzt leri eksiyle geliyorum ama yine de odul ogunu yapmamaya karar verdim. Cunku diger gun de canim istiyorEn iyisi bir sure yapmamak. 7 leri gorene kadar ornegin..
Ne guzel birgun olmus, havan degismistir canim :)Menümü paylaşayım.
Sabah tabaktakinin haricinde bir şey yemedim.
Akşam tabii ki köfteyi 2 porsiyon yedimdayanamıyorum buranın köftesine.
Makrolar coştu bugün
Su 1,5-2 lt ama 3 olur o bu gece.
Spor yok
Bütün gün gezdik, dışardaydık.
Arabayı da ben kullandım
Sıcakta leşim çıktı resmen.
matilda34 Yawrukush CEYDOS Arrietty_
Ne sinavi canim?1 sınav oldum. O da fena değildi. Ayın 3 ünde bir sınavım daha var
Evet gün güzeldi şükürNe guzel birgun olmus, havan degismistir canim :)
Menunde gayet guzel , fazla kacirmamissin...
İlk sınavım derin öğrenmeydi. Şimdi sayısal bilgisayardan,yapay zekaya kadar bir sürü sınavım olcakNe sinavi canim?
Kolayliklar diliyorum:)
Guzel olur canim yarin sebze ve hafif beslenmek tarti oncesi :)Evet gün güzeldi şükür
Yarın sebze yiyeceğim
Bugünü dengelemek adına
Kahvaltıda protein
Akşama da kabak yerim herhalde dolapta kabak var
Kizlar strese gerek yok yahu, elimizden geleni yaptik, gerisi onemli degil :)
Hos bulduk kaptanimGuzel arkadaslarim nasilsiniz?
Stres mi yaptiniz yarismamizdan dolayi?
Takimimiz cok sessiz , saat farkindan oturu gelebildigim saatlerde karsilasamiyoruz cogunuzla.
Hadi gelin biraz sohbet edelim :)
Bilgisayar muhendisligi bolumunde mi okuyordun gulum, kolayliklar diliyorum.İlk sınavım derin öğrenmeydi. Şimdi sayısal bilgisayardan,yapay zekaya kadar bir sürü sınavım olcak
Aksam cocuklar uyuyunca takilin basbasa, sinir stres yapma gulum :)Hos bulduk kaptanim
Biliyorsun ben asla stres yapmam
Biraz uykusuz ve sinirliydim sadece adetim yakin deil ama esimle zaman geciremiyoruz ondan galiba
Gunum sakindi uyudum bayagiAksam cocuklar uyuyunca takilin basbasa, sinir stres yapma gulum :)
Gunun nasil gecti?
Cocularin kucuk, gun icinde cok hareketlisin, cocuklardan sonra eslerle gecirilen zaman azaliyor.Gunum sakindi uyudum bayagi
Cocuklar gece biri uyuyor oburu uyaniyor zor kaptanim
3 bebek belli zamandan once olmaz
Kabak detoksunun 1 günü gibi beslenirimGuzel olur canim yarin sebze ve hafif beslenmek tarti oncesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?