- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
O zaman akşam kısır yiyeyim menüm netleşsin canim cekti :)1 porsiyonu 180 kalori civarında. Eğer gün içini hafif geçirdiysen tüketebilirsin canım. Yeşilliği bol olursa daha doyurucu da olur hem
Abartıya kaçmadığın sürece canının çektiği şeyleri gün içinde dengeleyerek yiyebilirsin canım hem böyle olunca diyette zorlanmazsın ve sonrasında da kilo korumaya devam edersinO zaman akşam kısır yiyeyim menüm netleşsin canim cekti :)
Evet hiç yememek pes etmeye sebep olabilirAbartıya kaçmadığın sürece canının çektiği şeyleri gün içinde dengeleyerek yiyebilirsin canım hem böyle olunca diyette zorlanmazsın ve sonrasında da kilo korumaya devam edersin
Mesela öğlen yediğin 1 dilim ekmeği kaldırıp yerine salata yiyebilirsin canım. Akşam da salata eklemeni tavsiye ederim yada yeşilliği bol tüket yoksa acıkırsın. Sporunda güzelmiş güzel kg verirsin bu hafta inşallahSabah
1 haşlanmış yumurta
1 dl çavdar
3 çeri domates
5 yeşil zeytin
1 kk yy beyaz peynir
Ara
1 salatalik
Öğle
5 kuru köfte
1 dl çavdar
3 çeri domates
1 sb ayran
Ara
1 salatalık
Akşam
1 p kısır
Ayran
Su 1.5 lt tamamlarim
Spor 150 jumping jacks 150 twist 150 alt bacak 50 mekik 50 sumo squat 200 ipsiz ip atlama yanlış hesaplamadiysam 2050 puan
Yawrukush CEYDOS Arrietty_
Yesillikle hic aram yok yerken zorla yiyorum sanki :/Mesela öğlen yediğin 1 dilim ekmeği kaldırıp yerine salata yiyebilirsin canım. Akşam da salata eklemeni tavsiye ederim yada yeşilliği bol tüket yoksa acıkırsın. Sporunda güzelmiş güzel kg verirsin bu hafta inşallah ☺
Bende bugun gecen cumaki kiloma dondumCuma günü olan kiloma döndüm neyseki bakalim tartiya kadar biraz eksi olursa tamamdir bence :))
2 litreden az tüketmemeye calis en azindan
Akşama kısır yiyebiliyor muyum
Bence cumaya odul olarak birak salata tuketemiyorsanYesillikle hic aram yok yerken zorla yiyorum sanki :/
Salata sevmiyorum daha dogrusu yesillik sevmiyorum ama kaşık salatasina bayilirim mesela ton balikli tavuklu salataya da oylrBende bugun gecen cumaki kiloma dondum
Bence cumaya odul olarak birak salata tuketemiyorsan
Ben burdayim ama cok aç hissediyorum. Hazırda yemeğim de yok akşama ne yiyeceğim bilmiyorum.
Off ben kahvaltıdan beri açım 12den 4 e kadar zor dayandım evde açım açım diye gezdimBende acim
Suan kasar arasina Hindi fume sardim yiyorum
Off ben kahvaltıdan beri açım 12den 4 e kadar zor dayandım evde açım açım diye gezdimbu diyette hiç bugünlerdeki gibi acıkmamıştım yaa ben mutsuzken diyet yapamıyorum açık net işkenceye dönüyor ve hala bu açlığa Cuma kiloma gelemedim delireceğim valla.
Ben şimdi ara öğün yerine çiğ kuruyemiş ile 1 kare bitter yedim midem hala gurulduyor
Akşama plan kabak ama bakalım sabahta kabaklı omletten yemiştim bugün kabak günü bende
Bu hafta 4. Takım yarışından dolayı içten içe bende strest yaptım. İçgüdüsel olarak ters tepki veriyo midemBende gelemedim hatta artidaydim. Stress yaptim cok kotu
Yawrukush liste disi katilimci olmak isterim boyle giderse
Canim bol yesillikli ve az miktarda yiyebileceksen ye fakat baska bir secenegin varsa onu degerlendir :)Akşama kısır yiyebiliyor muyum
Bezelyede pilavda karbinhidrat gulum, tavuk guzel bir secim :)En güzeli tavuk
Ablamdayım şuan akşama bezelye pilav yapacakmış. 2 parça tavuk alıp haşlayıp az yağda çevirip yicem bende
Guzel bir menu olmus canim, suyunu biraz daha arttirsan harika olur:)Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dl çavdar
3 çeri domates
5 yeşil zeytin
1 kk yy beyaz peynir
Ara
1 salatalik
Öğle
5 kuru köfte
1 dl çavdar
3 çeri domates
1 sb ayran
Ara
1 salatalık
Akşam
1 p kısır
Ayran
Su 1.5 lt tamamlarim
Spor 150 jumping jacks 150 twist 150 alt bacak 50 mekik 50 sumo squat 200 ipsiz ip atlama yanlış hesaplamadiysam 2050 puan
Yawrukush CEYDOS Arrietty_
Cok azsan proteini az yemis olabilirsin canim..Off ben kahvaltıdan beri açım 12den 4 e kadar zor dayandım evde açım açım diye gezdimbu diyette hiç bugünlerdeki gibi acıkmamıştım yaa ben mutsuzken diyet yapamıyorum açık net işkenceye dönüyor ve hala bu açlığa Cuma kiloma gelemedim delireceğim valla.
Ben şimdi ara öğün yerine çiğ kuruyemiş ile 1 kare bitter yedim midem hala gurulduyor
Akşama plan kabak ama bakalım sabahta kabaklı omletten yemiştim bugün kabak günü bende
Bilgilerini kontrol edeyim bugun kaptanim, izin hakkin varsa izne ayiralim seni liste disinda da kilonu verirsin..:)Bende gelemedim hatta artidaydim. Stress yaptim cok kotu
Yawrukush liste disi katilimci olmak isterim boyle giderse
Kizlar strese gerek yok yahu, elimizden geleni yaptik, gerisi onemli degil :)Bu hafta 4. Takım yarışından dolayı içten içe bende strest yaptım. İçgüdüsel olarak ters tepki veriyo midem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?