Cok guzel bir hafta gecirdin lutfen stress yapma, stres kilo verememenin en buyuk sebebi canim..Kabak detoksunun 1 günü gibi beslenirim
Ay cuma + çıkarsam çok üzülürüm
Şu an stres yapamayacak kadar halsizim :)Cok guzel bir hafta gecirdin lutfen stress yapma, stres kilo verememenin en buyuk sebebi canim..
2 gun kalmis. Dersine sinavina odaklan sen canim. Omur biter sorun bitmez..1 sınav oldum. O da fena değildi. Ayın 3 ünde bir sınavım daha var
Gule gule kullanBLU3 begendim canim. Ama yaz dönemine denk geldi. Agustos sonu baslayacaklar
Kolay gelsin canim, doyur sen kuzulari..Selamlar
Kosusturmacali birgun ve Eve yeni geldim. Evdekilere aksam yemegi hazirliyorum. Hic bu kadar gec yemediler aciktik diyip duruyorlar. Hic demez normalde benim cocuklar :)
Ben menumu suyumu ve sporu tamamlayinca yazayim
Ne guzel ypmissiniz imrendim cok :)Şu an stres yapamayacak kadar halsizim :)
Temiz hava çarptı herhalde
Deniz kenarı bir yerde kahvaltı yaptık
Sonra manzara seyretmeye tepeye çıktık
Güzeldi baya
Gündüz çalışıyorum. Gece ders çalışıyorum. Son dönemim biter umarımBilgisayar muhendisligi bolumunde mi okuyordun gulum, kolayliklar diliyorum.
Nasil gidiyor sinav calismalari, ayni zamanda da calisiyordun degil mi?
Yaa ne güzel :)Ne guzel ypmissiniz imrendim cok :)
Bizde haftada bir sahilegitmeye karar verdik..
Cuma gunu yarismadan sonra yollara dusecegiz kismet olursa :)
Kolay gelsin canim, basarilar:)Gündüz çalışıyorum. Gece ders çalışıyorum. Son dönemim biter umarım
Bizde kimsenin pek begenipte gitmedigi sahilleri seciyoruz ve hafta ici gidiyoruz , gecen hafta cok tenhaydi..Yaa ne güzel :)
Ben cesaret edemiyordum normalde
Ama gittiğimiz yerler çok tenhaydı
Sosyal mesafe doğal olarak oluşuyor
Su az canim yatmadan önce 2 bardak ic.
Bu hafta güzel gidiyor ama hiç tartılmadım kaptanım açıkcası öyle şiş hissediyorum ki kendimiCok guzel birgun olmus canim, nasil bu hafta kilo verme durumun?
Her sey youlnda mi :)
Cocularin kucuk, gun icinde cok hareketlisin, cocuklardan sonra eslerle gecirilen zaman azaliyor.
Dun aksam esim biraz rahatsizdi , dedim biraz masaj yapayim sana, masaj yaparken oturdugum yerde uyumusum, dusunebiliyor musunGenc arkadaslar okusa gulerler halime Ama yorgunluktan insanin cani cikiyor tabir yerindeyse..
Onemli degil canimAyy yanlış takıma gelmişim
Kusura bakmayın kızlar..bazı msjları beğendim ajanlık yaptım sanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?