Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende forum seçeneklerinden sürekli yapıyordum olmuyordu canım.işin sırrı statüyle alakalıymış
Statum yukselene kadar boyle devam o zaman kaptanim
Tansu bunun tılsımı ne
Özelden gizlice.mesaj at bana o zaman kaçmaz tılsımı
Olmaz olmaz olamaz 70 e dusunce soylerim
ben biliyorum tarçınlı keçi sütü
Onun etkisi de cok kaptanim ama bu hafta kahve ile degerlendirdim keci sutunu ama elma sirkesine basladim gercekten fark ediyor persembe gunu artiydim cuma eksi ciktim
Sütle pek aram yok ama keçi eti en sevdiğim ettir.
Babam kasaptan almazdı hiç. Evde bittikce maraş tekirden keçi alırdı onu yerdik. Ne kadar alissamda keçinin yeri ayrıdır bende
En lezzetlisi yagli da olmuyor siyah eti simsiyah
Gecmis olsun canim bu arada yesillik ilk geldiginde yikiyor musun komple anladigim kadariyla sonradan gelmis
Tebrikler arkadaslar
Aaa ilk 3 e giremedim ama olsun tabloda 3.yum
Evet kaptanim belki spor daha cok olsaydi daha cok kilo verirdim
canım kızlarım mutlu mesut haberler var neredesiniz?
6. takımı kilolarınızın hakkı ile yenmiş bulunuyoruz hepinizi kutluyorum.
bir sonraki meydan okumalarda yine aynı performansı sizlerden bekliyorum.​
Kaptanim kacinci olduk

Arrietty_ canim hani senle olanlar sonuncu yada hic kilo veremiyordu ne olduuuuu

çok üzüldüm neden böyle oldu bu hafta boşa çıkınca menülerine bakacağım canım. fotoğrafta yükleyebilir misin?
çok üzüldüm neden böyle oldu bu hafta boşa çıkınca menülerine bakacağım canım. fotoğrafta yükleyebilir misin?
Hiç anlamadım , yoğurt çok yedim o mu şişkinlik yaptı bilmiyorum karın ağrım da var her gün wc ye çıkardım bu hafta çıkamadım o kadar üzüldüm ki

6. takımı yüzde olarak geçtik canım. takımlar arası sonuçlar açıklanmadı ama 4. olduk. yüzdeleri çok iyiydi diğerlerinin

Hadesin çukuruna düşenlerden sesleniyorum zaten bu moralle yeme isteğim bile yok
üzülme canım bu kadar bu hafta olmazsa haftaya verirsin mutlaka.
Umuyorum, azimliyim , öğlenleri daha çok yürüyüş yapmak istiyorum o da çok sıcak oluyor ya hu

Canim sunu unutma lutfen, kilo vermek cok inisli cikisli, yine boyle olabilir..
Uzulmeden hedefe odaklan, kilolar oyle yada boyle gidecek..

Bugünki menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta

öğle:
1 p domates çorbası
1 p orman kebabı (patatesini ayırdım bir iki dilim havuç gerisi et )

Akşam:
1 p dan da az etli bamya
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
(Bamya diyeti gibi oldu neyse bamya bolluğu var evde 2 gündür yapıoruz)

su:2750 olacak yatana kadar
Spor: ofis malum
Yawrukush CEYDOS

CEYDOS bu arada ben yeni farkettim benim hedef kg şu an için 60 , 60 ı görünce de 58 e inip inmemeye karar vereceğim
tamam canım beraber 58 yaparız benimde 60 bir ineyim ona 58e düşmeye çalışıcam. ama sen hedefini 58 vermişsin ondan öyle girmişim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…