- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Sorumluluk bende kaptanimTansuuu girme kanimaaaa, sonra sebebim Tansu derim @Ceydos a
Aman sende kaptanim hafta sonu odulunu simdiden kullan bir daha ne zaman nasip olsa visne isine donmeeye
2 okumamda anladim saka mi gercek mi sisman mi sevgi mi saygi mi diye baktim baktim sonunda
Ben prenses degil bildigin mahallenin sevilmeyen, kiz cocuklarinin evcilik oynamak istemedigi , oglan cocugundan bozma bir seydim :)Ahh cocuklugimuz
Prensesler gibiydik baba evinde şarkısını eklermişim
Ne zaman bir ağacına çıksam inişim vukuatlı oluyordu benimcanım babam toplardı bahçemizde her meyveden vardır.
Ablamalr benden yaşca büyük abinle de 4 yaş var ama sırf benle oynasın diye saçma sapan erkek oyunları oynardım bendeo futbol oynarken kenardan izlerdim. Sırf beni de gotursun yanında diye. Tabi onun karizması baya çiziliyordu peşinde dolaşıyorum diye
Anladim anladim 2 okumamda ama tabi su an yumusacik vucudum pamuk gibi spor yaparda sıkılasirsam bilmiyorumhaha yok be, tabii ki ciddiyim :) eşin seni her halinle sever, bence de şimdiki halin daha çok hoşuna gidiyordur dedimdi
Canim ozaman boyama eger acici surersen kesin kotulesir sacin..Kaptanim sacim simdiki yumusakligi saglikli halini kaybederse keserim
Bizim bir komsunun kizi var onun kucuklugunu ornek verir halam gil duvardan agactan inmezmis sende de masAllahBen prenses degil bildigin mahallenin sevilmeyen, kiz cocuklarinin evcilik oynamak istemedigi , oglan cocugundan bozma bir seydim :)
Ama hakkaten guzel gunlerdi..
Ananemle kabul gunlerinde, kuzen- yegenlerimle kavga kiyamet buyudum :)))
Anladim anladim 2 okumamda ama tabi su an yumusacik vucudum pamuk gibi spor yaparda sıkılasirsam bilmiyorum
Iyi yapiyorsun canim, olumlu kalimli dunya...Sorumluluk bende kaptanim
Esim annesi gile fazla gitmek istemiyor ölüm kalim var diyerek zorla goturuyorum
Yumusakken daha çabuk veriliyor bence kilolar tansu. Avantaja çevirebilirsin.Anladim anladim 2 okumamda ama tabi su an yumusacik vucudum pamuk gibi spor yaparda sıkılasirsam bilmiyorum
Heh iste sizin o komsunun kizi= benBizim bir komsunun kizi var onun kucuklugunu ornek verir halam gil duvardan agactan inmezmis sende de masAllah
Oryal ile acip vanilya sarisinaCanim ozaman boyama eger acici surersen kesin kotulesir sacin..
Yazik olur..Ne renge boyayacaksin?
Aralara biraz biraz at bence tansu ya bir kereden seni o kadar sarı saçlı düşünemedim. Ama bende saçlarımın hepsi beyazladiginda pembeye boyayacamOryal ile acip vanilya sarisina
Direk bu renk olmaz muhtemelen , daha koyusu olur ama degisiklik olur gulum.Oryal ile acip vanilya sarisina
Oryal ile acip vanilya sarisina
Catlaklar olmasa cozum bulan varsa paylassin lutfenyavaş yavaş, sinsi sinsi vericez, hiç anlamıycaklar ne ara beele kaslı maslı olduk
Biliyorum su an cok sansliyimmmmYumusakken daha çabuk veriliyor bence kilolar tansu. Avantaja çevirebilirsin.
Normal de cit cit taktirmistim cok hos olmustu bu sefer komple sari istiyorum olmazsa sonra atarimAralara biraz biraz at bence tansu ya bir kereden seni o kadar sarı saçlı düşünemedim. Ama bende saçlarımın hepsi beyazladiginda pembeye boyayacam
Pembik mavi olacam
Ne guzel bir hobi, kolay gelsin canim.Kızlar yeni hobi edindim kendime. Osmanlıca öğreniyorum. Kurlar ilerledikçe zorlaşıyor ama . Inşallah iyice öğrenmeden bikmam . Bir iki ders dinleyip uyuyacam . Ilk geceler herkese
Yarin istedigin gibi olur umarim Baharcim..ay ne yumuşak ne güzel renk o ya, inşşşşşaallah istediğin gibi tutar. ben aptal ben, tutmayacağını bile bile 4'tür kendi kendime sarı etmeye çalıştım boyalı saçlarımı, şu an o kadar kötü ki, allahım keşke sihirli annem'deki gibi zamanı geriye alma büyüsü yapabilsem. ama 'belki bu sefer tutar yaaa?' diye geçen boyamadan kalan yarımşar tüp boyayla yarın ben de boyayacağım. yeterince yandığına ikna olmadım çünkü daha saçlarımın...
Yarin istedigin gibi olur umarim Baharcim..
Bende aralara golge yaptim karantinada, kestim kendim :)
Kuafor olduk ciktik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?