Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aman sende kaptanim hafta sonu odulunu simdiden kullan bir daha ne zaman nasip olsa visne isine donmeeye

2 okumamda anladim saka mi gercek mi sisman mi sevgi mi saygi mi diye baktim baktim sonunda

haha yok be, tabii ki ciddiyim :) eşin seni her halinle sever, bence de şimdiki halin daha çok hoşuna gidiyordur dedimdi

Ben prenses degil bildigin mahallenin sevilmeyen, kiz cocuklarinin evcilik oynamak istemedigi , oglan cocugundan bozma bir seydim :)
Ama hakkaten guzel gunlerdi..
Ananemle kabul gunlerinde, kuzen- yegenlerimle kavga kiyamet buyudum :)))

Ben prenses degil bildigin mahallenin sevilmeyen, kiz cocuklarinin evcilik oynamak istemedigi , oglan cocugundan bozma bir seydim :)
Ama hakkaten guzel gunlerdi..
Ananemle kabul gunlerinde, kuzen- yegenlerimle kavga kiyamet buyudum :)))
Bizim bir komsunun kizi var onun kucuklugunu ornek verir halam gil duvardan agactan inmezmis sende de masAllah

Oryal ile acip vanilya sarisina

ay ne yumuşak ne güzel renk o ya, inşşşşşaallah istediğin gibi tutar. ben aptal ben, tutmayacağını bile bile 4'tür kendi kendime sarı etmeye çalıştım boyalı saçlarımı, şu an o kadar kötü ki, allahım keşke sihirli annem'deki gibi zamanı geriye alma büyüsü yapabilsem. ama 'belki bu sefer tutar yaaa?' diye geçen boyamadan kalan yarımşar tüp boyayla yarın ben de boyayacağım. yeterince yandığına ikna olmadım çünkü daha saçlarımın...

yavaş yavaş, sinsi sinsi vericez, hiç anlamıycaklar ne ara beele kaslı maslı olduk
Catlaklar olmasa cozum bulan varsa paylassin lutfen
Yumusakken daha çabuk veriliyor bence kilolar tansu. Avantaja çevirebilirsin.
Biliyorum su an cok sansliyimmmm
Yuruyus ile destekleyecegim bir sure
Aralara biraz biraz at bence tansu ya bir kereden seni o kadar sarı saçlı düşünemedim. Ama bende saçlarımın hepsi beyazladiginda pembeye boyayacam
Pembik mavi olacam
Normal de cit cit taktirmistim cok hos olmustu bu sefer komple sari istiyorum olmazsa sonra atarim

Kızlar yeni hobi edindim kendime. Osmanlıca öğreniyorum. Kurlar ilerledikçe zorlaşıyor ama . Inşallah iyice öğrenmeden bikmam . Bir iki ders dinleyip uyuyacam . Ilk geceler herkese
Ne guzel bir hobi, kolay gelsin canim.
Benim kayinpederim Tarih hocasi, Osmanlica, biraz Farsca vs biliyor.
Tarih arsivlerinden kaynaklar okuyor hep, cok keyifli..
Sende halledersin eminim..Iyi geceler..

Yarin istedigin gibi olur umarim Baharcim..
Bende aralara golge yaptim karantinada, kestim kendim :)
Kuafor olduk ciktik:)

Yarin istedigin gibi olur umarim Baharcim..
Bende aralara golge yaptim karantinada, kestim kendim :)
Kuafor olduk ciktik:)

hadi inşallah :)
ben de önceden saçlarım az daha uzunken kendim keserdim, artık en yakında kim varsa tutuşturuyorum makası eline. kuaföre gitmek beni çok geriyor ve 1 numaralı sebebi kuaför muhabbeti. hiç gelemiyorum mecburi yaşanan diyaloga, evde kesiyorum onun yerine, dümdüz zaten sdfad

iyi geceleer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…