Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Direk bu renk olmaz muhtemelen , daha koyusu olur ama degisiklik olur gulum.
Fakat acici illaki bozuyor saci..
Oryal olmadan denedim kaptanim acildi rengi ama kahve kumral gibi
InsAllah kaptanim olur cok istiyorum
Canim akittin mi onceki rengi ben ilk defa yapacagim ama bayagi arastirdim boyali saca alt rengin acik olmasi gerekiyor kizil olmamak icin benim ki kendi rengi oldugu icin yine acma yapmam gerekiyor tam sari olsun diye

Benim ki kivircik

Evet mecburi muhabbet oluyor ama uzun yillar gittigin kuaforse daha keyifli oluyor:)
Optum seni canim..

Insallah olur canim benim, iyi geceler :)

boya en uçlarda kalmıştı sırf o da bayağı akmıştı. ama açıcı saçımı tam açmadı, üzerine de boyayınca bile hep turuncu yansımalar kaldı, oradan mor şampuana sektim, o saçı toplamak için oradan vitamin ampullerine sektim, supergro'ya sektim, şimdi böyle tövbe bism bir şey oldu kafam. ennn güzeli naturel saça yağlı ballı bakım yapmak ama bir heveslendim mi o an boyamasam çatlıyorum

Çok güzel bir gün olmuş canım

Baharcim yerinde olsam bir sifira veririm
Sen tas gibi olamasanda saclarin olmus gibime geldi
Bir de sana birsey soyleyim bunu dene bakalim ben sampuanimin icine su katiyorum yari yariya hem kepek yok hem daha yumusak bir dene isterssen belki toplar iyice

Menumu paylasayim unuttum
Bugun kocam hazirladi kahvaltiyi
Evin yikanmis halini Foto cekmeyi de unuttum aksam vakti cildirmak uzereydim
Sabah
foto da ben sadece yumurta yedim kizartmalardan 1 er tane yedim
Bir daha kahvalti falan hazirlamaz sonra
Oglen
1 p kavun
Aksam
Sabah yiyemedigim canim yulafli omletim 120 gram 2 yumurta ile yaptim toplami 120
5 zeytin
1.5 üçgen peynir
Su 10 bardaktan fazla
Spor aksama kadar ev yika
hali cirp
cocuklara sabir gosterme
M MaviFeslegen

Eklentiler

• 20200705_100139.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

bende o cesaretin c'si yok vallahi. onun yerine sürekli uçlardan keserim ben en azından kırık vb olmaz. bi de saçımı kıvırıp toka takıyorum hep ondan hasar çok belli olmuyor haha. anca belki biraz daha kilo verince çok kısa kestiririm de, 0, çok zor yau

Çok güzel bir menü olmuş. Beğendim. Geçmiş olsun bu arada. Boğaz ağrısı çok berbat birşey

Enişte bey hamarat maşallahGüzel bir menü olmuş. Hayırdır akşam ne oldu ki gerildin?

Enişte bey hamarat maşallahGüzel bir menü olmuş. Hayırdır akşam ne oldu ki gerildin?
Klasik stresler bu ara hep oyleyim sinirli agresif ara ara yokluyor ama cogu kizimdan kaynakli oglumu emziriyorum tam uyuyacak gelip ya anne diye bağırıyor ben efendim demeden de susmuyor yada basina vucuduna vuruyor

Hayırlı akşamlar kızlar sağlık izinliyim ama yinede menümü paylaşayım
Sabah
2 yumurta 1 dilim peynir
Öğle
1 kase çorba
Akşam 1 yk tavuk sote 1 küçük kase makarna
Salata
Şu 3 lt
Spor ev işi
Gulum menu paylasmak zorunda degilsin ama kendin isteyerek paylasiyorsan mutlu oluruz..

Bogazin gecmedi mi hala canim..
Baska bir rahatsizligin yok degil mi?
Bugun oglen haric cok az yemissin Banucum..
Boğaz ağrım var sadece , fatanjit oldum sanırım hastanedeyim şu an . Pek birşey yiyesim gelmiyor ama zaten kalkıp yapacak güç de fazla bulamıyorum
Sabah:
Öğle: kabak ve sarımsaklı yoğurt
Akşam: 4 kaşık pilav,üzerine kuru fasülye yoğurt
Su: 1,5 lt(içme suyumuz bitti)
Spor:sınava çalıştım.
Akşamki sabah sabahki de akşam öğünü olsaydı çok daha beğenecektim ama maşallah güzel kilo veriyorsun
Çok güzel bir menü olmuş. Beğendim. Geçmiş olsun bu arada. Boğaz ağrısı çok berbat birşey
Evet ya öksürük başlamadı ama bu gidişle başlar gibi , ara ara faranjit olurum ama insan çekiniyor covidli mi diye sosyal mesafeyle herkesten uzağım zaten şu an

Masallah sen ne kadar azımlısın valla utandım ve hırslandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…