- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Oryal olmadan denedim kaptanim acildi rengi ama kahve kumral gibiDirek bu renk olmaz muhtemelen , daha koyusu olur ama degisiklik olur gulum.
Fakat acici illaki bozuyor saci..
Canim akittin mi onceki rengi ben ilk defa yapacagim ama bayagi arastirdim boyali saca alt rengin acik olmasi gerekiyor kizil olmamak icin benim ki kendi rengi oldugu icin yine acma yapmam gerekiyor tam sari olsun diyeay ne yumuşak ne güzel renk o ya, inşşşşşaallah istediğin gibi tutar. ben aptal ben, tutmayacağını bile bile 4'tür kendi kendime sarı etmeye çalıştım boyalı saçlarımı, şu an o kadar kötü ki, allahım keşke sihirli annem'deki gibi zamanı geriye alma büyüsü yapabilsem. ama 'belki bu sefer tutar yaaa?' diye geçen boyamadan kalan yarımşar tüp boyayla yarın ben de boyayacağım. yeterince yandığına ikna olmadım çünkü daha saçlarımın...
Benim ki kivircikhadi inşallah :)
ben de önceden saçlarım az daha uzunken kendim keserdim, artık en yakında kim varsa tutuşturuyorum makası eline. kuaföre gitmek beni çok geriyor ve 1 numaralı sebebi kuaför muhabbeti. hiç gelemiyorum mecburi yaşanan diyaloga, evde kesiyorum onun yerine, dümdüz zaten sdfad
iyi geceleer :)
Evet mecburi muhabbet oluyor ama uzun yillar gittigin kuaforse daha keyifli oluyor:)hadi inşallah :)
ben de önceden saçlarım az daha uzunken kendim keserdim, artık en yakında kim varsa tutuşturuyorum makası eline. kuaföre gitmek beni çok geriyor ve 1 numaralı sebebi kuaför muhabbeti. hiç gelemiyorum mecburi yaşanan diyaloga, evde kesiyorum onun yerine, dümdüz zaten sdfad
iyi geceleer :)
Insallah olur canim benim, iyi geceler :)Oryal olmadan denedim kaptanim acildi rengi ama kahve kumral gibi
InsAllah kaptanim olur cok istiyorum
Canim akittin mi onceki rengi ben ilk defa yapacagim ama bayagi arastirdim boyali saca alt rengin acik olmasi gerekiyor kizil olmamak icin benim ki kendi rengi oldugu icin yine acma yapmam gerekiyor tam sari olsun diye
Oryal olmadan denedim kaptanim acildi rengi ama kahve kumral gibi
InsAllah kaptanim olur cok istiyorum
Canim akittin mi onceki rengi ben ilk defa yapacagim ama bayagi arastirdim boyali saca alt rengin acik olmasi gerekiyor kizil olmamak icin benim ki kendi rengi oldugu icin yine acma yapmam gerekiyor tam sari olsun diye
Çok güzel bir gün olmuş canımmerhaba canlar nasılsınız.. An itibariyle bütün ödevlerimi teslim etmiş bulunmaktayım şükür. bir tanesi açıklanmış geçmişim şükür ama Hüma Bilgemin hasta olduğu gün olan dersten çok yüksek ihtimal kalacağım darısı büte diyelim
cuma cumartesiyi ödül sayıp atlayıp pazara gelmek istiyorum
05/07/2020
10:30
2 yumurtadan peynirli yumurta
2 adet köz biber
1 dilim beyaz peynir
1 tk tahin
13:30
1 adet muz
18:45
yarım ince lavaş içine et haşlama
1 yk yoğurt
22:00
1 adet sade soda
su 3 lt
spor 50 mekik :150 p
Melegimkorusun
Baharcim yerinde olsam bir sifira veririmboya en uçlarda kalmıştı sırf o da bayağı akmıştı. ama açıcı saçımı tam açmadı, üzerine de boyayınca bile hep turuncu yansımalar kaldı, oradan mor şampuana sektim, o saçı toplamak için oradan vitamin ampullerine sektim, supergro'ya sektim, şimdi böyle tövbe bism bir şey oldu kafam. ennn güzeli naturel saça yağlı ballı bakım yapmak ama bir heveslendim mi o an boyamasam çatlıyorum
Baharcim yerinde olsam bir sifira veririm
Sen tas gibi olamasanda saclarin olmus gibime geldi
Bir de sana birsey soyleyim bunu dene bakalim ben sampuanimin icine su katiyorum yari yariya hem kepek yok hem daha yumusak bir dene isterssen belki toplar iyice
İyi gidiyor. Geçerim diye düşünüyorumBende suan kabak ile yogurt yiyorum:)
Nasil gidiyor sinav calismalari canim?
Çok güzel bir menü olmuş. Beğendim. Geçmiş olsun bu arada. Boğaz ağrısı çok berbat birşeyBugünki menüm
Sabah
1 yumurta beyazı
1 yk bal ( ballı zencefil yaptım boğaz ağrım geçmedi)
öğle:
0.75 p Kiremitte kuzu kuşbaşı ( birazını eşime verdim)
Akşam:
1 p tarhana çorbası
Yatarken 1 tk bal
su:2 lt
Spor: yok hastayım
Yawrukush CEYDOS Hyperborea17
Enişte bey hamarat maşallahMenumu paylasayim unuttum
Bugun kocam hazirladi kahvaltiyi
Evin yikanmis halini Foto cekmeyi de unuttum aksam vakti cildirmak uzereydim
Sabah
foto da ben sadece yumurta yedim kizartmalardan 1 er tane yedim
Bir daha kahvalti falan hazirlamaz sonra
Oglen
1 p kavun
Aksam
Sabah yiyemedigim canim yulafli omletim 120 gram 2 yumurta ile yaptim toplami 120
5 zeytin
1.5 üçgen peynir
Su 10 bardaktan fazla
Spor aksama kadar ev yika
hali cirp
cocuklara sabir gosterme
M MaviFeslegen
Klasik stresler bu ara hep oyleyim sinirli agresif ara ara yokluyor ama cogu kizimdan kaynakli oglumu emziriyorum tam uyuyacak gelip ya anne diye bağırıyor ben efendim demeden de susmuyor yada basina vucuduna vuruyorEnişte bey hamarat maşallahGüzel bir menü olmuş. Hayırdır akşam ne oldu ki gerildin?
Kardeş kıskançlığı mı acaba?Klasik stresler bu ara hep oyleyim sinirli agresif ara ara yokluyor ama cogu kizimdan kaynakli oglumu emziriyorum tam uyuyacak gelip ya anne diye bağırıyor ben efendim demeden de susmuyor yada basina vucuduna vuruyor
Gulum menu paylasmak zorunda degilsin ama kendin isteyerek paylasiyorsan mutlu oluruz..Hayırlı akşamlar kızlar sağlık izinliyim ama yinede menümü paylaşayım
Sabah
2 yumurta 1 dilim peynir
Öğle
1 kase çorba
Akşam 1 yk tavuk sote 1 küçük kase makarna
Salata
Şu 3 lt
Spor ev işi
Boğaz ağrım var sadece , fatanjit oldum sanırım hastanedeyim şu an . Pek birşey yiyesim gelmiyor ama zaten kalkıp yapacak güç de fazla bulamıyorumBogazin gecmedi mi hala canim..
Baska bir rahatsizligin yok degil mi?
Bugun oglen haric cok az yemissin Banucum..
Akşamki sabah sabahki de akşam öğünü olsaydı çok daha beğenecektimSabah:
Öğle: kabak ve sarımsaklı yoğurt
Akşam: 4 kaşık pilav,üzerine kuru fasülye yoğurt
Su: 1,5 lt(içme suyumuz bitti)
Spor:sınava çalıştım.
Evet ya öksürük başlamadı ama bu gidişle başlar gibi , ara ara faranjit olurum ama insan çekiniyor covidli mi diyeÇok güzel bir menü olmuş. Beğendim. Geçmiş olsun bu arada. Boğaz ağrısı çok berbat birşey
Masallah sen ne kadar azımlısın valla utandım ve hırslandımGünümü yazayim bari
Sabah kucuk fincan filtre kahbe
Günün geri kalaninda
Su
Su
Su
Ve daha fazla su
3L tamamladim
Spor
1 saat reformer 450 kalori yakildi. Ama nasil sip sip ter akti yuzumden
11bin adim - 550 puan
Planim vardi p90 ile günün videosu da yapacagim diye ama halim kalmamis
esmeriiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?