- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Valla bunu bizim evin tavanıda taşımazYok anacigim 40kilo ben olsam 60da esim yinede cikmam ben buna
Aksiyon ariyorsun bence sen
Guzel bir gun olmus gulum..Selam kızlar menüm
Sabah 3 yk mantarlı omlet 1,5 dilim ekmek 2 çay domates salatalık çok az peynir
ara yok
akşam/: 2parça incik 4-5 tane kanat salata ekmek yok
ara 2 bardak çay
@barga
Su: 3 lt spor piknik koşturması
bugün ilk kez az şekilde trafiğe çıkıp araba kullandım. Güvenim yerine geldi. Şubat ayında azcık arabayı sürtüp kapı kolunu kırmıştımstrestim geçti baya
Uzumlerim bugun geliyor, hemen dondurup hupletecegim :))Selamlar
Menu
Sabah-ogle
Salata (2 haslanmis yumurta, 8-10 siyah zeytin, gobek marul, 1 domates, 1 acur, 1 pancar, mor lahana, kapya, 1 yemek kasigi tahin) ve sut
Ara
Bir salkim dondurulmus siyah uzum
Aksam
Firin levrek (1 buyuk), salata (2 porsiyon)
Ceviz dolgulu hurma (3 tane)
Su 3.5
Adim 8750 — 437 puan
Arrietty_ @Tanssss Yawrukush
Ben de istiyorum bu yataktan
Sorunlarin biran evvel cozulur umarim canim
Gecmis olsun acil sifalar
Cay sahaneymis, gununde guzel olmus Aysuncum :)Pazar menüm
12:00
1 tatlı kaşığı tereyağ eklenmiş filtre kahve
12:30
2 haşlanmış yumurta, 2 yk lor peyniri, 1 çeri domates, çok az biber ve salatalık ile salata , 3 siyah zeytin
15:30
2 ceviz, sade Türk kahvesi
17:00
3 küçük enginar çanağında Karamelize soğan ( çok sevmedim), 2 yk yoğurt
18:30
10 çiğ badem ( akşam yemeğim yetmedi )
22:30
Suan Detox çay içiyorum, Türkiye’de rossmandan almıştım resmini ekliyorum, içinde yok yok
Su: 2,5 -3 lt
Spor: 7000adım : 350puan
Aomine Daiki
Guzel bir gun olmus yine canim, nasil tarti durumlari, gidiyor mu odemler?
Zaten ilk seni gorunce herkesi görme isteği oluşmuştu.Evet gercekten oyle oldu, aile gibiyiz..
Beni gordunuz ama
Zeynepcim sen kut sacli misin :)
Kilolar gidiyor, sporlarin harika, cocuklardan sonra hepimiz dombili oluyoruz :)
Persembeye kadar dusunuyorum. 120 saati doldururum insallahSu orucun ne kadar surecek kuzum?
Cok guzel sporlarin..
Sabaha guzel bir eksiyle yeni haftaya uyanirsin insallah canim.Bu sabahta aynı ciktim ama eşime zorla okuttum kendimisen yiyorsundur yoksa verirsin diye inanmadı önce bana. Bugün dukan birası ictim suyuda çok ictim. Sabah olsun hemen tartılacam yine
Zaten ilk seni gorunce herkesi görme isteği oluşmuştu.
Ben tesetturluyum ve hiç resim paylaşmıyorum sosyal medyada kullanmıyorum. Eşimde çok önem veriyor bu konuya. Mesajlar silinebilir olsaydı paylaşırdım ama sizinle
Selam kızlar ben de menümü yazıp günahlarımı dökeyim ortayabaştan söyleyeyim bugün cheat day yaptım kilo vermem yavaşladı vücut kendine gelsin istedim yarın tekrar low carb düzene dönüyorum
11:00
1 haşlanmış yumurta, 1 yk kadar light krem peynir, domates, salatalık, 2 dilim karabiberli ekmek
16:00
Ekmek arası Tavuk nugget
( küçük ekmekçiklerden)
18:00
4-5 çatal tiremisu ( çok özlemişim tatlıyı), sütlü kahve
20:30
Soğuk mineral sulu yeşil çay yapıp içeceğim ( dukan birası gibi)
Su: 2,5 lt
Spor: 16000 adım: 800 puan
Aomine Daiki
Pazar menüm
12:00
1 tatlı kaşığı tereyağ eklenmiş filtre kahve
12:30
2 haşlanmış yumurta, 2 yk lor peyniri, 1 çeri domates, çok az biber ve salatalık ile salata , 3 siyah zeytin
15:30
2 ceviz, sade Türk kahvesi
17:00
3 küçük enginar çanağında Karamelize soğan ( çok sevmedim), 2 yk yoğurt
18:30
10 çiğ badem ( akşam yemeğim yetmedi )
22:30
Suan Detox çay içiyorum, Türkiye’de rossmandan almıştım resmini ekliyorum, içinde yok yok
Su: 2,5 -3 lt
Spor: 7000adım : 350puan
Aomine Daiki
Ne guzel upuzunmus saclarin benim hayatimda birkez belime kadar uzun olmus oda 6 yasindayken :)Google e sordum küt sac nedir diye :)
Yok kahkulum vardi orda. Suan da uzun sacim. 60 i gorunce kuafor e gitme odulu verecegim kendime. Uzun derken belimde
Yavas gidiyor ama sagliklisi o diye avutayim kendimi
Persembeye kadar dusunuyorum. 120 saati doldururum insallah
Masallah senin guzel kalbin her zaman beni motive ediyor. Ilk geldiğim hafta artı çıktığımda da bana çok anlayışlı yaklaşmıştın ❤Sabaha guzel bir eksiyle yeni haftaya uyanirsin insallah canim.
Fotograf kucuk bir detay, birbirimizi burada gormeden de seviyoruz..
Ne guzel upuzunmus saclarin benim hayatimda birkez belime kadar uzun olmus oda 6 yasindayken :)
Okula balayinca kisaltmis bizimkiler..
Sen saglikli olani yapiyorsun canim, orucunda da kolayliklar diliyorum.
Ben birtek su orucuna cesaret edemiyorum yaa..
Üzümüm var benimde Su an direk buzluğa koyup dönmüş şekilde mi yiyecez. Merak ettim yapim hemenUzumlerim bugun geliyor, hemen dondurup hupletecegim :))
Siz sevdiginiz icin beni ,size oyle geliyor canim..Masallah senin guzel kalbin her zaman beni motive ediyor. Ilk geldiğim hafta artı çıktığımda da bana çok anlayışlı yaklaşmıştın ❤
Sac kesiminede iyi cesaret etmissin kuzum.Benimde hep uzundu. Evlenince Rihanna nin Kisa bir sac kesimi vardi oyle yaptirmistim.
Suan cok kotu saclarim ama bekliyorum 60i
Ben yaparsam herkes yapar. Basta bende cesaret edememistim
Guzel birgun olmus canisi, seni gormek ne guzel..merhaba canlar nasılsınız.. An itibariyle bütün ödevlerimi teslim etmiş bulunmaktayım şükür. bir tanesi açıklanmış geçmişim şükür ama Hüma Bilgemin hasta olduğu gün olan dersten çok yüksek ihtimal kalacağım darısı büte diyelim
cuma cumartesiyi ödül sayıp atlayıp pazara gelmek istiyorum
05/07/2020
10:30
2 yumurtadan peynirli yumurta
2 adet köz biber
1 dilim beyaz peynir
1 tk tahin
13:30
1 adet muz
18:45
yarım ince lavaş içine et haşlama
1 yk yoğurt
22:00
1 adet sade soda
su 3 lt
spor 50 mekik :150 p
Melegimkorusun
Evet canim oyleymis,Üzümüm var benimde Su an direk buzluğa koyup dönmüş şekilde mi yiyecez. Merak ettim yapim hemen
Benimde hep dikkatimi çekiyordu menülerinde görüyorum.Evet canim oyleymis,BLU3 in menulerinde goruyorum ,soguk soguk nasil ozendim.
Insallah gelecek buugn , buzluga atip yiyomusuz..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?