- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Sabah:Bugünki menüm
Sabah
1 yumurta beyazı
1 yk bal ( ballı zencefil yaptım boğaz ağrım geçmedi)
öğle:
0.75 p Kiremitte kuzu kuşbaşı ( birazını eşime verdim)
Akşam:
1 p tarhana çorbası
Yatarken 1 tk bal
su:2 lt
Spor: yok hastayım
Yawrukush CEYDOS Hyperborea17
Ahh visne deme, bu memlekette visne yok..Benimde hep dikkatimi çekiyordu menülerinde görüyorum.
Visneyi de dondurucuya şimdiden koydum ben tam bir vişne aşığı olarak. Bence üzümde güzel olacak deneyelim hemen
Bende suan kabak ile yogurt yiyorum:)Sabah:
Öğle: kabak ve sarımsaklı yoğurt
Akşam: 4 kaşık pilav,üzerine kuru fasülye yoğurt
Su: 1,5 lt(içme suyumuz bitti)
Spor:sınava çalıştım.
Sac kesiminede iyi cesaret etmissin kuzum.
Dur biraz dusuneyim su su orucunu , aklima gireceksin Zeynep :))
Hakkaten cesaret isi o kadar kisa kestirmek.Deli cesareti. Kuafor ust uste sorup durmustu emin misin diye.
Dusun :)
Ben aliskanlik haline getirip her ay regl sonrasi yapmayi dusunuyorum. Her seferinde 24 saat uzatacagim insallah
Afiyet olsun canim
Bende yatmaya gideyim.
Iyi geceler kizlsr
Yarin kontrol tarti günü
Amerikada vişne yok mu yaniAhh visne deme, bu memlekette visne yok..
Yillardir hasretim, cok severim
Bu sene erik, caglada yiyemedim, saglik olsun...
Yok canim burada 12 yildir visne diye hint marketlerinde sadece acayip eksi minicik visne benzeri bir meyve buluyorum o kadar..Amerikada vişne yok mu yani
Zaten amerika merakım fazla yoktu artik tamamen bitti
Şaka bir tarafa orada da oranın güzellikleri vardır canım. Turkiyeye geldiğinde her mevsim var artık bol bol yersin
Hepimiz oyle ya da boyle bir sekilde kilo aliyoruz.
Haaa hayati boyunca igne iplik gibi hic kilo almayan insanlarda var ama onlar buyuk bir azinlik :))
Bende ya cokta kotu durmuyor, su kiyafetle sevgili gobusumu, spor pantolanlarla tatli basenlerimi kapatiyorum diye kendimi kandirip duruyorum..
Arada iflah olup kilo veriyorum sonra yine amaaan bir kere geldik hayata gom gom gom diyebiliyorum.
Aaaa oyle deme sende amac 58 e dusmekKız onda yatilir mi dusecem diye uyuyamam kesin. Hatta deprem oluyor diye lac çığlık atarım.Allah bilir
Her zaman guzeliz de catlaklar ne olacak omuzumda bile 3 tane olmus simdidenEskisi gibi kalamiyor ki insan. Hem o kilolar dünyaya iki can getirirken oldu, e onlarla ilgilenirken biraz unuttuk süsü püsü.
Hem anneler her daim güzeldir tatlım
Sadece kadinlar oldugumuz icin paylastim bende cok sıkıntı olursa kk ya yazar silerimAy şu an formdaki herkesi merak ediyorum resmen
Hic görmeden arkadaş olduk hepimiz. Internet aşkı gibi
Oyle de es ne olacak sanki daha zayif kadinlar daha hosmus gibi geliyor gerci esimin asla boyle bir dusuncesi olmuyor hatta bu halim daha cok hosuna gidiyor ama olsun hele ki simdi vucut yumusacik benimyaksamlar herkese, bugun yataktan kalktim koltukta uyudum, ordan kalktim surda uyudum, uyudum da uyudum, moralim bozukken boyle bastiriyorum hep ama simdi yolunda her sey birazdan sporlayacagim <3
benim 'ahh o eski halim..' diyebileceğim tek donemim cocuklugum :) asiri hiperaktif yerinde durmayan, bir deri bir kemik bir cocuktum ben. sonra okula baslayip cok sabit durmak ve okulda yedigim yemeklerle kilo aldim ve yasitlarimdan hep kilolu oldum. hep de bir 'amaaan boyum var nasilsa az cok' diyip 70-80 leri dert etmedim, su an bile kulagima 75 baya iyi geliyor halbuki sagliksiz. nereden donsek kardir, hele anne olanlariniz var sizin vucudunuz nasil degisimler gecirse haktir. neler cekiyorsunuz, eforunuzun %100uni bir canliyi buyutmeye ayiriyorsunuz, daha ne yapacaksiniz. citirsiniz maasallah <3
Bende istiyorum dondurulmus uzumSelamlar
Menu
Sabah-ogle
Salata (2 haslanmis yumurta, 8-10 siyah zeytin, gobek marul, 1 domates, 1 acur, 1 pancar, mor lahana, kapya, 1 yemek kasigi tahin) ve sut
Ara
Bir salkim dondurulmus siyah uzum
Aksam
Firin levrek (1 buyuk), salata (2 porsiyon)
Ceviz dolgulu hurma (3 tane)
Su 3.5
Adim 8750 — 437 puan
Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush
Ben de istiyorum bu yataktan
Sorunlarin biran evvel cozulur umarim canim
Gecmis olsun acil sifalar
Ben hala 20 hissediyorum halbuki 26Evet ilk iki gün hurma yedim bir kaç tane. Sonra sadece suya döndüm.
Kesinlike rakamların önemi çok yok. Hissettiğin onemli.
Ya ben halamin olcumune gore 1.50 burda da duzeltsek iyi olur kaptanimFeyzacım sen suyu arttırmaya çalış canım havalar da sıcak 2-2,5 lt altına düşme bence
Nasıl gecti canım su orucun ? Ben hiç yapamam sanırımhiç o iradeye sahip deiğilim ben bir öğünü yerken diğer öğünün planını yapıyorum diğer öğün hayali ile kendimi durduruyorum yaa önce bana nefs terbiyesi lazım
Ahh ahh bende kısayımbende 159 bende cuma 65.4 geldim ilk hedef 62 bakalım hangimiz önce gelecek kilolarda yakın ama ben bugün çok açıktım
Bende 9 agustosum neden sicak hissettigim belli olduneyse atlarsın o zaman Yaa benimde 13 Ağustos doğum günüm çok istiyordum 59.9 u görmek ama çok zor ilk hedef 62 ye de razı oldum, bu tiroid sorunum beni çok yavaşlatıyor. Neyse az az da olsa gitsin yeter ki
InsAllah kaptanim gobus gitse aslinda yeter de vucut her yerden zayifliyor bilemiyorsun kiCanim evlendin, kuzularin oldu, bu halinde ayri guzel ama kilo vermeliyiz tabiki hepimiz..
Evet GUZEEEELLLLLL kaptanimizEvet gercekten oyle oldu, aile gibiyiz..
Beni gordunuz ama
Benim koca da 95 ben 75 eskiden esim 75 ben 68 dim simdi o sismanValla bunu bizim evin tavanıda taşımazhele kocamla beni hiiiçç kendisi 94 kg ben 70
HayirlisiBu sabahta aynı ciktim ama eşime zorla okuttum kendimisen yiyorsundur yoksa verirsin diye inanmadı önce bana. Bugün dukan birası ictim suyuda çok ictim. Sabah olsun hemen tartılacam yine
Zaten ilk seni gorunce herkesi görme isteği oluşmuştu.
Ben tesetturluyum ve hiç resim paylaşmıyorum sosyal medyada kullanmıyorum. Eşimde çok önem veriyor bu konuya. Mesajlar silinebilir olsaydı paylaşırdım ama sizinle
Canimi cektirdiniz yarin bir salkim toplayip atayim dolabaBenimde hep dikkatimi çekiyordu menülerinde görüyorum.
Visneyi de dondurucuya şimdiden koydum ben tam bir vişne aşığı olarak. Bence üzümde güzel olacak deneyelim hemen
Selam kızlar menüm
Sabah 3 yk mantarlı omlet 1,5 dilim ekmek 2 çay domates salatalık çok az peynir
ara yok
akşam/: 2parça incik 4-5 tane kanat salata ekmek yok
ara 2 bardak çay
B barga
Su: 3 lt spor piknik koşturması
bugün ilk kez az şekilde trafiğe çıkıp araba kullandım. Güvenim yerine geldi. Şubat ayında azcık arabayı sürtüp kapı kolunu kırmıştımstrestim geçti baya
Iyi aksamlar canim. Skma canini kendini dusun. Ay bende moralim bozuk iken uyusam. Anca yiyen tipim ben
Selamlar
Menu
Sabah-ogle
Salata (2 haslanmis yumurta, 8-10 siyah zeytin, gobek marul, 1 domates, 1 acur, 1 pancar, mor lahana, kapya, 1 yemek kasigi tahin) ve sut
Ara
Bir salkim dondurulmus siyah uzum
Aksam
Firin levrek (1 buyuk), salata (2 porsiyon)
Ceviz dolgulu hurma (3 tane)
Su 3.5
Adim 8750 — 437 puan
Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush
Ben de istiyorum bu yataktan
Sorunlarin biran evvel cozulur umarim canim
Gecmis olsun acil sifalar
Peki senin bu yazdiklarini okuyup, ozumseyip yaa Zeki Alasya oldu, yemegi yiyemedi, benim kunefeler buzlukta, acaba mi diye dusuncelere dalmama ne diyecegiz..şimdi çok depresif kaçacak ama bu konuda ben de böyle düşünüyorum. zeki alasya vefat ettiğinde metin akpınar bir kanala bağlanmıştı, ağlıyordu adamcağız, zekiye en sevdiği yemekten yapmıştım, yiyemeden vefat etti diye. her saniye de pırasa kemirmeye değmez bence; o an canımın çok çektiği bir yemekten kendimi mahrum bırakmaktansa totoma 1 santim eklenmesini tercih ederim. sağlıklı olalım da kilo gelir ve bir şekilde gider. ben şu an bastım mı 10 dakika koşabiliyor olsam, kondisyonum yerinde olsa yine bile uğraşmazdım ama beni en çok üzen hantallık hali, yoksa ha 34 giymişim ha 44.
Cok guzel bir gun olmus, su ve sporda harika :)afiyet olsun, bugün daha güzel beslenmiştin, protein iyi olmuşsuyun da iyi maaaaaşallah :) ben de yakalayayım seni
sinirliyken çok yerim, üzgünken gözüm yemek memek görmez benim. bazen bu iki duyguyu birbirine karıştırıyorum, yemek yeme isteğimden anlıyorum hangisi olduğunu haha
çok tatlısın, teşekkür ederim
menüme gelirseeeek:
sabah: 1 tam yumurta + 2 yumurta beyazı, accık süzme peynir, 2 badem salatalık, maydonoz, yeşil çay
öğlen: 1 orta boy muza kakao serptim
akşam: 180 gr tavuk (1 çk salça ve 1 tk yoğurttan sosu var), 4 salatalık ve 2 biberden oluşan salata
su: 1 lt daha içerek 3'e tamamlayacağım
spor: tam 52 dakika süren ve doğduğum günü sorgulamamı sağlayan dumbellı ve bantlı bir egzersizdi.
Ogluma 3 aylik hamile iken 0 verdi esim kalcamdaydi halbuki surekli kepek oluyordu ve cok yipranmisti simdi omuzuma gelmeye basladi daha fazla uzatmadan boyamak istiyorum olmazsa tekrar sifira veririzHakkaten cesaret isi o kadar kisa kestirmek.
Bazi kadinlarin kafa ve yuz yapisi cok guzel oluyor, cok yakisiyor ama ben kullanabilir miyim bilmiyorum:)
Iyi geceler canim..
Valla bende ayirt etmiyorum herseyden yiyorum ama bir catal bir kasik bir parcaşimdi çok depresif kaçacak ama bu konuda ben de böyle düşünüyorum. zeki alasya vefat ettiğinde metin akpınar bir kanala bağlanmıştı, ağlıyordu adamcağız, zekiye en sevdiği yemekten yapmıştım, yiyemeden vefat etti diye. her saniye de pırasa kemirmeye değmez bence; o an canımın çok çektiği bir yemekten kendimi mahrum bırakmaktansa totoma 1 santim eklenmesini tercih ederim. sağlıklı olalım da kilo gelir ve bir şekilde gider. ben şu an bastım mı 10 dakika koşabiliyor olsam, kondisyonum yerinde olsa yine bile uğraşmazdım ama beni en çok üzen hantallık hali, yoksa ha 34 giymişim ha 44.
Aa en yaramaz kizlardandin deseneAnanemlerin bahcesinde kiraz, visne, dut , ayva agaci vardi ahh cocuklugum agaclara tirmanmakla gecti..
M MaviFeslegen ozamanlara goturdun beni.. :)
Hatta amcamin kizi haric her 2 sulalede de kiz cocugu yoktu, hep yegenlerim -kuzenlerim erkek :)
Bende erkek cocugu gibi buyudum, mahalle kavgasina mi gitmedim, agaclara mi dalmadim, misket mi oynamadim ahahahh ne gunlerdi
Oyle de es ne olacak sanki daha zayif kadinlar daha hosmus gibi geliyor gerci esimin asla boyle bir dusuncesi olmuyor hatta bu halim daha cok hosuna gidiyor ama olsun hele ki simdi vucut yumusacik benim
Sifira vurma Tansu, yuzun cok guzel saclarin dahada guzel yapar seni.Ogluma 3 aylik hamile iken 0 verdi esim kalcamdaydi halbuki surekli kepek oluyordu ve cok yipranmisti simdi omuzuma gelmeye basladi daha fazla uzatmadan boyamak istiyorum olmazsa tekrar sifira veririz
Valla bende ayirt etmiyorum herseyden yiyorum ama bir catal bir kasik bir parca
Aa en yaramaz kizlardandin desene
Aman sende kaptanim hafta sonu odulunu simdiden kullan bir daha ne zaman nasip olsa visne isine donmeeyePeki senin bu yazdiklarini okuyup, ozumseyip yaa Zeki Alasya oldu, yemegi yiyemedi, benim kunefeler buzlukta, acaba mi diye dusuncelere dalmama ne diyecegiz..
Sonra birde ic ses var, tuuu sendende bir cacik olmaz, birde dun pilatese baslicam diyodun ye de 100 kilo ol diyen..
Birde icimde kucuk bir cocuk var bedenini sev, kunefeyi sev, takimdakiler seni hayatta takmaz dahada bu mesajdan sonra ama sen evrene pozitiiiiiiiivvvv enerji yolla diyen..
Simdi nee yapacaguuuuuuuuuqqq
2 okumamda anladim saka mi gercek mi sisman mi sevgi mi saygi mi diye baktim baktim sonundahehe, bence de bu halin daha çok hoşuna gidiyordur, benzer cümleleri ben de duyuyorum şimdi. karşına güzel birisi çıkmış bence, gözü zayıf kadın madın görmüyorinsan kimi severse o dünya yakışıklısı/güzeli oluyor.
Yawrukush ayy tişikkirleeer <3
Ahh cocuklugimuzAnanemlerin bahcesinde kiraz, visne, dut , ayva agaci vardi ahh cocuklugum agaclara tirmanmakla gecti..
M MaviFeslegen ozamanlara goturdun beni.. :)
Hatta amcamin kizi haric her 2 sulalede de kiz cocugu yoktu, hep yegenlerim -kuzenlerim erkek :)
Bende erkek cocugu gibi buyudum, mahalle kavgasina mi gitmedim, agaclara mi dalmadim, misket mi oynamadim ahahahh ne gunlerdi
Kaptanim sacim simdiki yumusakligi saglikli halini kaybederse keserimSifira vurma Tansu, yuzun cok guzel saclarin dahada guzel yapar seni.
Ama boya tabiki, degisiklik olur..
Ben acayip yaramazdim erkek gibiydim :))
Tansuuu girme kanimaaaa, sonra sebebim Tansu derimAman sende kaptanim hafta sonu odulunu simdiden kullan bir daha ne zaman nasip olsa visne isine donmeeye
2 okumamda anladim saka mi gercek mi sisman mi sevgi mi saygi mi diye baktim baktim sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?