Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oy ac ac gezmıssın uzuldum yaw halsızlık normal bence. Bende az yedım dün yazacağım bırazdan ama spor yapmadım
3 bın adımcık var sadece oda sayılmaz zaten

A bende dikis dikiyorum

Günaydın takımım ❤ Dün gelemedim dünkü menümü veriyorum hemen.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dl çavdar
4 çeri domates
1 kk yy beyaz peynir
6 yeşil zeytin

Ara
10-12 kiraz

Öğle
6 yk et sote
1.5 sb ayran

Akşam
Az dondurma

Su 1.5 lt
Adimsayari takmayi unutmusum
Yawrukush Arrietty_ Ellssa

Su cok az olmus canim cezani veriyorum bugun 2 litreyi gec
El yatkinligin var mi bilmiyorum
Ben cok sey diktim hatta emzirme penyesi bile tekrar dikecegim eger dikersem atarim su an foto yok

bnnu
Kusura bakma uyuyakalmışım.
Dünkü menümü yazıyorum
Sabah: ıspanaklı yumurta,küçük pastane pizzalarının üzerindeki peynir domates biber ve sosisi yedim. Ekmek kısmından bir ısırık atıp kalanını kedime verdim
Öğle:
Akşam: 4 köfte,2 parça fırında patates,1 kase soğuk ayran çorbası
Ara öğün: 2 şeftali(bir anda yemedim)
Su: yaklaşık 3 lt
Spor: vücudum 2 gün önceki antremandan dolayı çok ağrı çekti yapamadım

Menün iyiymiş aslında canım. Ben oldum olası hazır köfteleri vs sevmem. Çoğu hazır çorbayı bilmem neyi de yiyemem ağır geliyo. Bidahakine kendin yaparsın köfteni hem daha bereketli hemde daha güzel olur canım
Ayni durumdayiz canim, cok iyi anliyorum seni..
Havalar bunaltti herkesi, kolayliklar diliyorum..
Amin kaptanım aminn. Sürekli yorgun olarak geziyorum valla 2-3 çocuklu olan herkese Allah kolaylık versin.
dün aşağı indirdim biraz birsürü komşunun çocuklarıda vardı. Enerjilerini atamıyolar ki çocuklar. En son benimki yerlerde yuvarlanarak oyun oynadı. Ağzı burnu toz içindeydi bugün köye kaynanama gidicektim orada oynar bari sokakta diye ama çok esiyo ondan da vazgeçtim

öğrencilik zamanı hazır çorba alıyordum ben de -amaan sıcak yemek işte diyerek. bir gün o çorbanın kalanını dolaba koydum sonra yemek için, dolaptan çıkardıktan sonraki halini gördükten sonra bir daha aaaaaağzıma sürmedim. ya bu aldığğım köfte de işte dandin 3-5 liralık tavuklu şeylerden değildi bildiğin kasap ayarındakilerdendi de yağyağyağyağ içim bayıldı. sakdlfj

en sevdiğim çocuk tipi ya böyle çocuklara ben organik çocuk diyorum. hayalimde bir gün çocuğum olursa kendisini totosunda bi bez parçasıyla çıplak ayak toprakta koşarken falan hayal ediyorum haha. 20 yaşına gelecek hayatında ilk kez telefon görecek falan.

İşte o yağlar faln maf ediyo midemi benim. Öğrencilik zamanları herşey yağ bal geliyo da sonrası fiyasko

valla bende telefon tv görmeyecek falan derdim 10 ay dayanabildim. Çocuklar ev içinde oyuncakla oynamaktanda sıkılıyolar iş yapabilmek için mecbur tv açıyosun. Hoş benimki hala öyle oturup 10-15 dk tv izlemez telefonu da kahvaltı yaparken alırsa alır eline. Anca benim arkamdan tenceretava geziyo ya da topladığım odaları dağıtmayı seviyo
İlk doğum yaptığım sıralar çok ağlıyodm ben yemek yapamayacak mıyım bi kek bile yapamıyorum diye
Bende çok severim kirlenen çocuğu ya. Eşimde tam tersi kirletmesin kirlenmesin kafasında. Ben bile hala su birikintisi görünce üstünde zıplayan insanım bebem ne yapsın

Ellerine saglik kayinvalidenin, seninde toparlanmana sevindim Banucum :)
Teşekkürler özgecim sen nasılsın nasıl gidiyor yoğun sanırım bu ara
Sabah: peynirli omlet
Akşam:kuru fasülye pilav
Su:2,5 lt daha da içiyorum
Spor: 1 buçuk saat antremandaydım. Sosyal mesafeyi bilmeden ihmal ettiğim için 20 şınav 40 mekik çektim
Su spor çok güzel , menünde öğün sayısını bilerek mi az tutuyorsun canım
Bu arada hedefime 4 kilo yaklaştığım için vücut şekillendirme egzersizleri falan yapmayı düşünüyorum. Dar bir elbisede ya da taytın içinde güzel durmak isterim açıkçası
Evet sarkmaları ancak spor sıklaştırır o da bende yok , bel ağrısı yaptığı için mekiği sıklıkla yapamıyorum da
Sosis patates ve 2 şeftali bana kalırsa bir gün içerisinde olması kilo vermeyi yavaşlatır ama senin sporların gayet iyi , tamamlar diye düşünüyorum canım
Ben de dünki menümü yazayım.
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peyniri

ara:
200 ml vişne komposto

öğle:
1 kase Tavuk çorbası

Akşam:
1 p etli nohut
2 yemek kaşığı yoğurt

su:2 lt
Spor: yok kiii
Yawrukush CEYDOS

Açıkçası çok neden var.
1- sıcakta yemek yemek istemiyorum
2- yevmiyemin gelmesini bekledim. Onu bekleyince evdeki ürünleri kullanarak sağlıklı beslenmeye çalıştım
3- Sınav dönemi çok tehlikeli stresten yiyorum. O yüzden mümkün olduğunca çok acıkırsam yiyorum

Amin canım inş güzel geçer ben ondan çok daha fazla heyecanlıyım nasıl geçecek o kadar aradan sonra ilk gün birazdan almaya gideceğim tek çocuk her anlamda bence de çok zor. Hem çocuk için oynayacak arkadaşı yok evde, hem de ebeveyn için. Biz de evde o sıkılmasın diye sürekli onunla oynuyoruz, beraber vakit geçiriyoruz. Allahtan oğlum kendi kendine de oyun kurmaktan çok hoşlanır oynar oyuncaklarını konuşturur. Ben bu zamanlarda işlerimi yapmaktansa onu izlemeyi tercih ediyorum neler söylediğini dinliyorum , günlük hayatta onun daha çok nelere dikkat ettiğini öğrenmek çok hoşuma gidiyor
Biri kahvalti mi dedi ☺☺
Kahvaltıda bamya mı yedin Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…