Oy ac ac gezmıssın uzuldum yaw halsızlık normal bence. Bende az yedım dün yazacağım bırazdan ama spor yapmadımYawrukush hosgeldin
Dun dinlenme dedim ama resmen bugun oldu o.
Nasil bi yogunluk veya tembellik mi desem. Zaten 2 gundur oyle bir yagmur var ki, 2 haftalik yagdi. Dun Yinede her durdugunda disari ciktik. Bugun evdeyim.
Gerci bi 30dk sonra disari cikacagiz daraldik valla
Su orucumu da sonlandirdim. Herhal ondan halsizim diye.
Ne yedim
2 kasik bulgur
1 avuc macadamia
2,5 L su
esmeriiim
Evet cok sessiz. Baya kisi yok menu paylasimindada bana tembellik yapiyoruz
esmeriiim Ozge kaptan aciklamis :))
A bende dikis dikiyorumMenüm
kahvalti
1 er dilim karpuz kavun
2 dilim.peynir
Öğlen
Semizotu çorbası
Akşam haşlanmış tavukgöğsü
Salata
Ikı top dondurma
Şu 3 buçuk litre
Spor yok malesef. Biraz dikiş diktim. Elbiselerinin modellerini degistirdim biraz.
Yeni kumaş sipariş ettim. Onlar gelecek yarın sabırsızlıkla bekliyorum. Özlemişim dikişi
Birgaripanne
Hayirlisi ile guzel haberler alirsin canimMerhaba kızlar nasılsınız yarın yumurta toplama işlemim var dua edin kaliteli bol bol yumoslarim toplansin
En az odaSuyu artırmışsın canım tebrik ederim.
Tesekkurler canimOhhh ne guzel mis gibi, organik afiyet olsun canim :)
Ne güzelA bende dikis dikiyorum
Su cok az olmus canim cezani veriyorum bugun 2 litreyi gec
El yatkinligin var mi bilmiyorumNe güzelannem de dikerdi eskiden birşeyler. Tıkır tıkır makine sesi evde Denemediğim bir şey Tansu'cum. Korona günlerinde acaba bir dikiş makinası alıp ugraşsam mi dedim ama fırsat olmadı. Neler dikiyorsun?
9 yumurtam toplandı canım Rabbim hayırlısını nasip etsin insallahHayirlisi ile guzel haberler alirsin canim
En az oda
Tesekkurler canim
Menün iyiymiş aslında canım. Ben oldum olası hazır köfteleri vs sevmem. Çoğu hazır çorbayı bilmem neyi de yiyemem ağır geliyo. Bidahakine kendin yaparsın köfteni hem daha bereketli hemde daha güzel olur canımaydingelini selaaam tekrar,
sabah: 2 yumurta + 4 tk yulaf + 1 tk chia'dan omlet, 2 salatalık, maydonoz, 40 gram süzme peynir
öğlen: yarım muz, 2 ceviz, 1 tk fıstıkezmesi, accık sütü karıştırdım (bu başka bi günümün kahvaltısıymış yanlışlıkla yedim öğlen yemeğim sanıp)
akşam: 160 gr köfte (evde yapmaya üşenip hazır aldım, iğrençti ya iğrenç, o kadar yağını aldım hala yağlıydı. yağı çıkınca 100 gram kalmamıştır), 1 yk yoğurtlu semizotu, 2 salatalık, 1 biber, 5 mantar
spor: 8250 adım + 1 saat kol/bacak egzersizi.
su: 3 lt
Amin kaptanım aminn. Sürekli yorgun olarak geziyorum valla 2-3 çocuklu olan herkese Allah kolaylık versin.Ayni durumdayiz canim, cok iyi anliyorum seni..
Havalar bunaltti herkesi, kolayliklar diliyorum..
Menün iyiymiş aslında canım. Ben oldum olası hazır köfteleri vs sevmem. Çoğu hazır çorbayı bilmem neyi de yiyemem ağır geliyo. Bidahakine kendin yaparsın köfteni hem daha bereketli hemde daha güzel olur canım
Amin kaptanım aminn. Sürekli yorgun olarak geziyorum valla 2-3 çocuklu olan herkese Allah kolaylık versin.
dün aşağı indirdim biraz birsürü komşunun çocuklarıda vardı. Enerjilerini atamıyolar ki çocuklar. En son benimki yerlerde yuvarlanarak oyun oynadı. Ağzı burnu toz içindeydibugün köye kaynanama gidicektim orada oynar bari sokakta diye ama çok esiyo ondan da vazgeçtim
İşte o yağlar faln maf ediyo midemi benim. Öğrencilik zamanları herşey yağ bal geliyo da sonrası fiyaskoöğrencilik zamanı hazır çorba alıyordum ben de -amaan sıcak yemek işte diyerek. bir gün o çorbanın kalanını dolaba koydum sonra yemek için, dolaptan çıkardıktan sonraki halini gördükten sonra bir daha aaaaaağzıma sürmedim. ya bu aldığğım köfte de işte dandin 3-5 liralık tavuklu şeylerden değildi bildiğin kasap ayarındakilerdendi de yağyağyağyağ içim bayıldı. sakdlfj
en sevdiğim çocuk tipi ya böyle çocuklara ben organik çocuk diyorum. hayalimde bir gün çocuğum olursa kendisini totosunda bi bez parçasıyla çıplak ayak toprakta koşarken falan hayal ediyorum haha. 20 yaşına gelecek hayatında ilk kez telefon görecek falan.
Teşekkürler özgecim sen nasılsın nasıl gidiyor yoğun sanırım bu araEllerine saglik kayinvalidenin, seninde toparlanmana sevindim Banucum :)
Su spor çok güzel , menünde öğün sayısını bilerek mi az tutuyorsun canımSabah: peynirli omlet
Akşam:kuru fasülye pilav
Su:2,5 lt daha da içiyorum
Spor: 1 buçuk saat antremandaydım. Sosyal mesafeyi bilmeden ihmal ettiğim için 20 şınav 40 mekik çektim
Evet sarkmaları ancak spor sıklaştırır o da bende yok , bel ağrısı yaptığı için mekiği sıklıkla yapamıyorum daBu arada hedefime 4 kilo yaklaştığım için vücut şekillendirme egzersizleri falan yapmayı düşünüyorum. Dar bir elbisede ya da taytın içinde güzel durmak isterim açıkçası
Sosis patates ve 2 şeftali bana kalırsa bir gün içerisinde olması kilo vermeyi yavaşlatır ama senin sporların gayet iyi , tamamlar diye düşünüyorum canımbnnu
Kusura bakma uyuyakalmışım.
Dünkü menümü yazıyorum
Sabah: ıspanaklı yumurta,küçük pastane pizzalarının üzerindeki peynir domates biber ve sosisi yedim. Ekmek kısmından bir ısırık atıp kalanını kedime verdim
Öğle:
Akşam: 4 köfte,2 parça fırında patates,1 kase soğuk ayran çorbası
Ara öğün: 2 şeftali(bir anda yemedim)
Su: yaklaşık 3 lt
Spor: vücudum 2 gün önceki antremandan dolayı çok ağrı çekti yapamadım
Açıkçası çok neden var.Teşekkürler özgecim sen nasılsın nasıl gidiyor yoğun sanırım bu ara
Su spor çok güzel , menünde öğün sayısını bilerek mi az tutuyorsun canım
Evet sarkmaları ancak spor sıklaştırır o da bende yok , bel ağrısı yaptığı için mekiği sıklıkla yapamıyorum da
Sosis patates ve 2 şeftali bana kalırsa bir gün içerisinde olması kilo vermeyi yavaşlatır ama senin sporların gayet iyi , tamamlar diye düşünüyorum canım
Ben de dünki menümü yazayım.
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peyniri
ara:
200 ml vişne komposto
öğle:
1 kase Tavuk çorbası
Akşam:
1 p etli nohut
2 yemek kaşığı yoğurt
su:2 lt
Spor: yok kiii
Yawrukush CEYDOS
Icersin icersin yoksa limit hergun artar
Amin insAllah canim9 yumurtam toplandı canım Rabbim hayırlısını nasip etsin insallah
Canım çok sevindim hayırlısı ile bebişin de haberini aldığın zaman tez zamanda geldin inş9 yumurtam toplandı canım Rabbim hayırlısını nasip etsin insallah
Amin canım inş güzel geçer ben ondan çok daha fazla heyecanlıyım nasıl geçecek o kadar aradan sonra ilk gün birazdan almaya gideceğimCanim hayirlisi olsun..
Okullar eninde sonunda her yerde acilacak, hijyen kurallarina, mesafeye vs dikkat ederek gecirmeye calisacagiz hepimiz.
Umarim sorunsuz, saglikli okul gunleri olur kuzucugun..
Ben ayni sebeplerden ki Houstonda iken coook arkadasimiz, dolayisiyla Akininda cok arkadasi vardi ama yinede bir kardesi olursa, beraber vakit gecirirler, arkadas olurlar diye dusunmustum..
Simdilik arkadas olma kismina gelemedik ama umudum var..
Krestede kuzucuk arkadaslariyla kaliteli zaman gecirir sende biraz kendine vakit ayirirsin canim...
Kahvaltıda bamya mı yedinBiri kahvalti mi dedi ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?