Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu haftadan icin, pazartesi gelirim demisti ana firsat bulamadi demek ki. Ozletti

Tartiya 2 gun kala bu nasil menu Yulaf, sarma, dolma &spagetti ayni gunde. Esin yok mu, ceza versin hemen

Bugunku listem

Saat 09:00 3 etiform bisküvi

Saat 11:30 sütlü kahve

Saat 13:00 2 dılım kepek ekmegı 1 dılım peynır domates salatalık zeytın

Saat 16:00 yarım yesıl elma bır erık

Saat 19:00 kuru usum bır avuc

saat 21:00 1 yagsız yumurta
2 dılım karpuz , salatlıklı yogurt

su: 2.5 lt
100 jj
20 yarım mekık
40-40 yan bacak acma
20 squat
ne kadar cok yapmışım demi
Arrietty_
Yawrukush

Az yemissin canim, iyi misin her sey yolunda mi?
Az gıbı gelıyor canım ama aksam gec yedıgım ıcın acaıp bı sıskınlık sankı cok yemıslık hıssı ıle dolasıyorum
Sayenızde suyu arttrdım ama faydasını görüyorum
Menülerde eksıklıgı vucut olarak hıssedıyorum sankı canım acaıp et tavuk balık Cektı bugun ama gec gelıyorum ısten yumurtayla yetındım

selamlaaar, aydingelini

sabah:

1 tk fıstık ezmesi

öğlen: 200 ml süt ile kahve

akşam: 4 köfte + 2 biber ve 2 salatalıktan salata

ekstra: 1 adet tuzlu kurabiye

spor: 9k adımlık yürüyüş + 35 dk zor kardiyo videosu + 25 dakika başlangıç seviye kardiyo videosu (bunu kurabiye için yaptım, kendi cezamı kendim verdim acırsın inş eşimcim )

su: 3 lt

Masallah canim, kolaylikla halledersiniz insallah uykuyu :)

Guel birgun olmus canim eger kisiri cok yemediysen :) , suyuda arttirmissin.

Kalori olarak yediklerin diyete uygun ama cogunlukla karbonhidrat agirlikli olmus gulum, yarin bol hareket et yine telafi icin..

Tahil agirlikli beslenmissin gulum 2 gundurde ama kotu degil menulerin.
Su ve egzersizinde iyi, mekige basladin mi :)
Yarini tahilsiz gecirmeye calis olur mu:)

Porsiyon miktari nasil olsun kaptanim?
1 kaseyi (corba kasesi mesela) 1 porsiyon diye dusunebilirsin canim :)

Bu haftadan icin, pazartesi gelirim demisti ana firsat bulamadi demek ki. Ozletti
Evet pazartesiden beride ben telefonsuzum hic ulasamadim ona, gelir firsati olunca :)

İyi geceler Kendinize iyi bakın,formda kalın. Slogan gibi oldu :)
Iyi geceler canim :)

Spor ve suyun cok guzel.
Menun proteinsiz sadece aksamki 1 yumurta var.
Gerisi karbonhidrat gulum ve meyve agirlikli..
Sabah yumurtani ye, oglen sebze ya da et yemegini ye.
Aksam salata yogurt ye mesela.
Ara ogunde 1 adet meyve ye , fazla kacirma..
Kuru meyveler agirliklarinca sekere esitler.
Misal o 1 avuc uzum 30 gram diyelim, 30gr seker yemis oluyorsun..

Su cok etkiliyor diyeti, hemen iceyim bende..
Proteinin az gulum, salata ekle menune, yogurt ekle....

Cezani kendin yapmissin ekstra ceza yok o zaman Baharcim :)
Sporlarina ba yil dim, sutunda sahane..
Menunde kurabiye haric cok guzelmis :)

Cezani kendin yapmissin ekstra ceza yok o zaman Baharcim :)
Sporlarina ba yil dim, sutunda sahane..
Menunde kurabiye haric cok guzelmis :)

çoook teşekkür ederim. neredeyse her akşam oturduğumuz bir cafe var. çayın yanında 1er kurabiye getirirler rastgele. ne kurabiyeler geldi geçti önümden, kendimi tuttum. bugün ayçekirdekli geldi, ayçekirdeğine de bayılırım dedim bu bir işaret olmalı artık yapacak bir şey yok...

Arada boyle kucuk kacamaklar hepimizde oluyor canim, telafi ettikten sonra, diyeti kotu etkilemiyorlar..

egzersiz eksiğim farkındayım ama tüm gün iş koşturması, akşam da oğlumla ilgilen banyosunu yaptır yatır derken saat 7 buçuk oluyor sonra yemek yemeye geçiyorum 8 oldu saat e azcık dinleneyim 9 oldu saat ondan sonra da kolum kalkmıyor hafta sonları aksi birşey yoksa yürüyüş yapmaya çalışıyorum aslında gün içerisinde çok aktifim
Saol canimmmm

Kaptanim dereotu dikmistik cikmadi maydanoz yine cikmadi

Benimse bu hafta berbat geciyor sabit gelirsem sukur
Bir ara çok güzel kilo vermiştin dönem dönem oluyor sanırım bu sabitlikler veya şişkinlikler
Çok güzel, kabağı ben de öyle severim

Haklısın canım bende memnun degılım bu beslenmemden bugun farklı beslenıcem hergun aynı seylerı tuketımcede olmuyor
Kuru üzüm sonnn asla yemem bırdaha.. bır haftalık emegı tek ogınle mahvedebılıyoruz işte dıkkat etmek lazım

InsAllah canim
Tartiya 2 gun kala bu nasil menu Yulaf, sarma, dolma &spagetti ayni gunde. Esin yok mu, ceza versin hemen
Bende bilmiyorum nerde
Uygulamaya girmiyordum bir suredir ondan galiba
Kaptanim sebebini buldum 1 haftadir fs uygulamasini kullanmiyordum galiba ondan duzen oturmus mu diye bakacaktim oturmamis demekkii

Gaz problemim vardi umarim gecti artik

1 tencere mercimek çorbası icmissin bacım ekmeği daha nerene yiyeceksin 1 kepçe mercimek çorbası 1 dilim ekmeğe eş degerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…