- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Hoşgeldin ahsencim, bende yağmur memnun oldum. Valla 3-4 hafta kaçamaklarına ara vermen gerekiyor ozaman. Eşine bi kadın istediğinde yapamayacağı şey olmadığını göstermen gerekiyor ki o çenesi kapansın. Çok sinir oldum şuanKullanıcı Adı : Niloyatospikk
İsim (İsteğe Bağlı ): Ahsen
Mesleginiz: Teknik Ressam
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Bir çocuk 3 yaşında
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 160
Kilonuz: 70
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eşim başımın etini yiyor o yüzden hem de önceden daha güzel ve fittim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet 1 kez katıldım başaramadım
HoşgeldinÇok katı davranmayın lütfen çok vermek istiyorum eşim yeterince kırıyor zaten kilomla ilgili
Yok yok sinir olma "ben kilo vericem ama sen de benim şartlarımı yerine getireceksin" dedim çenesi kapandıHoşgeldin ahsencim, bende yağmur memnun oldum. Valla 3-4 hafta kaçamaklarına ara vermen gerekiyor ozaman. Eşine bi kadın istediğinde yapamayacağı şey olmadığını göstermen gerekiyor ki o çenesi kapansın. Çok sinir oldum şuan
aramıza hoşgeldin ahsen. ben kaptan yardımcısı ceyda. birlikte hızlıca verelim bu kiloları ama lütfen kurallara uyalım olur mu?Kullanıcı Adı : Niloyatospikk
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eşim başımın etini yiyor o yüzden hem de önceden daha güzel ve fittim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet 1 kez katıldım başaramadım
ah bu eşler yok mu? hep diyorum gün gelir devran döner beni eleştiren bana benzer. eşinde aynı duruma gelecek sabır. ben çıtır bir kadınken doğumlarla beraber kilolar aldı başını gitti. aynen eşin gibi benim hanzoda bana demediğini bırakmadı. yıllarrrr geçti ben zor yollarla kiloları verdim şimdi kocam aldı aynı tepkileri ben ona veriyorum hayat güzel ben güzel kocam göbekli.Çok katı davranmayın lütfen çok vermek istiyorum eşim yeterince kırıyor zaten kilomla ilgili
Ama eski fit halim yok bir de doğumdan kalan armut göbek var kötü yani dolabımda olmayan kıyafetlerim dolu önceden ne güzel yakışırdı giydiğim artık mağazalarda deneyip aynaya bakmak bile içimden gelmiyorHoşgeldin
Ben mavi
Sende onu kir hic acima
Aman aman abartı obez bir kiloda degilsin. Kilo vermeyi kendin için istersen kacamaklarin da azalır. Bol bol ceza yersin ama sporu da kendin için yapınca güzel.
Zayıflamak için en doğru yerdesin canım
Kilonu Ver ve o güzel burnunu yerlerde sürtYok yok sinir olma "ben kilo vericem ama sen de benim şartlarımı yerine getireceksin" dedim çenesi kapandımemnun oldum canım
Aa onun da göbeği var olmaz mı ben ona şartları sununca çenesi kapandı şartları duysanız gülmekten çatlarsınız bi ara anlatırım inşallaharamıza hoşgeldin ahsen. ben kaptan yardımcısı ceyda. birlikte hızlıca verelim bu kiloları ama lütfen kurallara uyalım olur mu?
ah bu eşler yok mu? hep diyorum gün gelir devran döner beni eleştiren bana benzer. eşinde aynı duruma gelecek sabır. ben çıtır bir kadınken doğumlarla beraber kilolar aldı başını gitti. aynen eşin gibi benim hanzoda bana demediğini bırakmadı. yıllarrrr geçti ben zor yollarla kiloları verdim şimdi kocam aldı aynı tepkileri ben ona veriyorum hayat güzel ben güzel kocam göbekli.
Başları öyle adapte olamadım bir türlüKitap mi sıkıcı?
Hoşgeldin takımaKullanıcı Adı : Niloyatospikk
Sabah kahvaltıda daha dedim sana beddua ederdim de ben şişman erkekten hoşlanmam en iyisi kendine dikkat et dedimaramıza hoşgeldin ahsen. ben kaptan yardımcısı ceyda. birlikte hızlıca verelim bu kiloları ama lütfen kurallara uyalım olur mu?
ah bu eşler yok mu? hep diyorum gün gelir devran döner beni eleştiren bana benzer. eşinde aynı duruma gelecek sabır. ben çıtır bir kadınken doğumlarla beraber kilolar aldı başını gitti. aynen eşin gibi benim hanzoda bana demediğini bırakmadı. yıllarrrr geçti ben zor yollarla kiloları verdim şimdi kocam aldı aynı tepkileri ben ona veriyorum hayat güzel ben güzel kocam göbekli.
Hoşbuldum arkadaşlarımBaşları öyle adapte olamadım bir türlüDüzelecek diye umut ediyorum
Hoşgeldin takıma
Ya bende ona çıldırıyorumKilonu Ver ve o güzel burnunu yerlerde sürt
Ay benm koca da 2 gündür ekmek yemiyo adam 2 kg vermiş bayılazaaamm.
zalımın çocuğu nasıl verebiliyo da ben uğraşıp veremiyorum
bu son olsun gece yatmadan bir şey içmen sadece su içebilirsin yarın dahil olmak üzere erken saatte beslenmen bitmeli olur mu?Çok heyecanlandım ben inşallah eski formuma dönebilirim şimdi karnım çok aç ben ayran içip yatayım
Ay biz 10 kg versek hedefteyizYa bende ona çıldırıyorum
Bir aydır biraz stresli. Sadece abartı yemiyor.ve 10 kilo verdi
Ben 300 gr assagi 100 gr yukarı.
hatırlarsan ben geçen haftalarda yumurta orucu yaptırdım ev halkına ben 2,5 kızım 3,5 o 4,5 kilo verdi toplamda 5 günde. bumudur bunca çabam dedim bende.Kilonu Ver ve o güzel burnunu yerlerde sürt
Ay benm koca da 2 gündür ekmek yemiyo adam 2 kg vermiş bayılazaaamm.
zalımın çocuğu nasıl verebiliyo da ben uğraşıp veremiyorum
lütfen bir ara öğrenmek isterim bayılırım böyle şartlaraAa onun da göbeği var olmaz mı ben ona şartları sununca çenesi kapandı şartları duysanız gülmekten çatlarsınız bi ara anlatırım inşallah
o göbek ne dediğim anda suratının aldığı şekli görsen tam kahveni al keyif nikotinini yak modumda oluyorum.anam ben derim hep etme bulma dünyası.Sabah kahvaltıda daha dedim sana beddua ederdim de ben şişman erkekten hoşlanmam en iyisi kendine dikkat et dedim9
kolay gelsin canım. ne güzel hayır değiştirme osmanlıca bilen sayısı artmalı o kadar fazla evrak var ki osmanlıca yazılı bir tercüman bulmak eziyet ülkemizde.Ben osmanlıca çalışmaya kaçıyorum çıtır bayanlar.
Dersler gittikçe zorlaşıyor.
Başka bir dil e mi geçsem yol yakınken
Hepinize iyi geceler.
Bi ara mı dur o ara şimdi olsunhatırlarsan ben geçen haftalarda yumurta orucu yaptırdım ev halkına ben 2,5 kızım 3,5 o 4,5 kilo verdi toplamda 5 günde. bumudur bunca çabam dedim bende.
lütfen bir ara öğrenmek isterim bayılırım böyle şartlara
o göbek ne dediğim anda suratının aldığı şekli görsen tam kahveni al keyif nikotinini yak modumda oluyorum.anam ben derim hep etme bulma dünyası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?