Iyi geceler canim, iyi istirahatler.Şaka yapiyorum kaptanim tabiki hepimiz eşitiz
Kendisinin degil ama editorlerden birinin dugunu varmis canim , dogru tahmin ettin :)Neden 1 ay 5 gün düğünümü var diycemde evliymiş
Katildi canim, 1 ay- 5 gunlugune bizimle :)
İyi geceler kaptanim sabaha bol eksilerIyi geceler canim, iyi istirahatler.
Merak ettiğimiz anlaşılmadı inş hacıNeden 1 ay 5 gün düğünümü var diycemde evliymiş
Canim dugun varmis o kadar sure sonra..O 5 gün neymiş acaba
Sizede canim bol eksiler :)İyi geceler kaptanim sabaha bol eksiler
3 kilo kadar eksi var çok şükürSizede canim bol eksiler :)
Ozlemistik, gozlerimiz yollardaydi...iyi akşamlar güzel kızlarım nasılsınız? ailemin yanındayım bu hafta 6 yıl önce bıraktığım eşyalarmı toplamaya geldim. aslında bugün ayrılacaktım ama 5 gün daha uzattım.yarın uyandığım an itibari ile sizlerleyim yeniden.şimdi hızlı bir geçmiş turu yapayım muhabbete fransız kalmayayım
Hosgeldin kaptanimiyi akşamlar güzel kızlarım nasılsınız? ailemin yanındayım bu hafta 6 yıl önce bıraktığım eşyalarmı toplamaya geldim. aslında bugün ayrılacaktım ama 5 gün daha uzattım.yarın uyandığım an itibari ile sizlerleyim yeniden.şimdi hızlı bir geçmiş turu yapayım muhabbete fransız kalmayayım
Oy oyy oyy o nasil eksi :)3 kilo kadar eksi var çok şükür
Dün eşimin halasida aynen öyle dedi eski halinden tek bacağın kadar kalmışsın dedi yeter diyeti bırak dediOy oyy oyy o nasil eksi :)
Sen direk vucudunun yarisini birakmissin kuzum :))
Ne guzel insan boyle seyler duyunca cok motive oluyor :)Dün eşimin halasida aynen öyle dedi eski halinden tek bacağın kadar kalmışsın dedi yeter diyeti bırak dedi
Kitap mi sıkıcı?Benim de çok kötü gidiyor Kirpinin zarafeti
Takılıyorum abi ya hemen attın beniBurada en yetkili kaptan demi varya bende yetki olsa bu gelin adayını çoktan atmıştım.
Kötü menü mu bu ? DA bugün girdik listeye
Ortağım beni pubG den ekle ; KahveKolik
LOL : Great Vipers
PubG oynamıyorum nikahtan sonra devam edebilirim ona daha çok lol takılıyoruzTamam LoL benim değil oğlumun hesabi da pubg hesabi %100 benim 100 RP
Söylemesi ayıp gecen aya kadar TurkPro klanindaydim
Ben kesin eksi gelicemIyi geceler kizlar, sabaha guzel eksiler gorursunuz umarim.
Selam bebişşşş, valla bu hafta hiç aktif olamadım grupta bu da sana denk geldi çok özür.. umarım bidahaki eş oluşumuzda mükemmel kilolar veririz.aydingelini selam canımcım
sabah: 2 yumurtalı menemen, 1 dilim ekmek
öğlen 1 yumurta
akşam: 1 tabak etli nohut, 1 dilim ekmek, salatalık ve biberden salata
arada bir yerde: 5 kaju
su: 2.5 lt
spor: bugün boş günümdü, yarım saat yürüdüm sadece
yarına maalesef eksi geleceğimi düşünmüyorum, bir 200 kadar artı da olabilir hatta. duraklama dönemi sana çattı bu sefer de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?