listelerimi hazırladım bende sıvışıyorum kaptanım. yarın için çok heyecanlıyım.ama sanki bu hafta az mı menü paylaşımı olmuş bana mı öyle geldi hızlı geçtiğim içinAzicik ortadan kayboldun ne muhabbetler donmus takimda :)
bu geçici bir durumdu, aklımda bir gruba girmek yoktu. Yarını bekleyin lütfen.Mune bunlar bu adam kırılır mı? incileri mi dökülür diye hiç düşünmeden yorum yapıyor...
Ya bende ona çıldırıyorum
Bir aydır biraz stresli. Sadece abartı yemiyor.ve 10 kilo verdi
Ben 300 gr assagi 100 gr yukarı.
Kızlar ben bugün 4 te yemek yemiştim akşam da bir tabak kiraz ve 1 adet çikolata yemiştim ayran içtim 2 bardak ama şuan çok fena midem kazınıyor açım böyle durumlarda ne yapmam lazım ne yemek lazımBen şuan çok aç hissediyordum kendimi 2 bardak ayran içtim başka bişey yemeden yatayım iyi geceler güzel hanımlar
Spor çok iyi makarmayı görmezden gelebilirim ama olmadaydı müthiştibnnu Yawrukush CEYDOS Birgaripanne
Selamlar herkese
Sabah: menemen(ekmeksiz)
Öğle: dolapta son kalan 1 kase ayran çorbası
Akşam: 3 kaşık makarna,tavuk sote,yoğurt
Su:2,5 L
Spor: squat maratonun 2. Günü 30 squat
Şınav maratonun 2. Günü 4 şınav
Plank ise 40 saniye
Menu su guzel ama sporsuzluk bizi bu hafta vuracak sanki canim...Selam bebişşşş, valla bu hafta hiç aktif olamadım grupta bu da sana denk geldi çok özür.. umarım bidahaki eş oluşumuzda mükemmel kilolar veririz.
Benim bu günki yuttuklarım
sabah eşim kahvaltı istemedi oğluma tostyaptım. Yarısını yedi yarısınıda ben hüplettim
Öğlen : 1 fincan sütlü hindiba kahve( felaket tok tutuyo bende diyorum nasıl bişey yemeden akşama kadar durdum )
akşam: 2,5 kepçe domates çorbası, 2 (Yarım yarım) kabak 1 biber dolması( benim dolmalarımda sadece soğan dereotu kıyma vardı pirinç bulgur yok ve hepsi 1 tatlı kaşığı kadar harç aldı) ve 3 yk yoğurt
son ara komşularım kahveye geldi 1 türk kahvesi bitane çubuk stix
su:2,5
Spor hiç bişey sıcaktan pinekledim
Tabiki katilabilirsiniz hosgeldiniz aramiza :)Ben de katılabilir miyim kızlar azcık kaçamak yapınca kovmayın lütfen bi gruptan sen iyice karar ver öyle gel dediler aslında sadece 2 gün kaçamak yaptım haftasonuydu ama egzersizle erittim yediklerimi kilo bile vermiştim
Cok yol yapmissin canim, bir nevi jetlag olmussun hakkaten..tekrar hoşgeldin canım. yeni başlangıcın hayırlı olsun
hoşgeldin kazen bizim için değişik bir katılım oldu. çok neşeli ve bol eksili bir süreç bizi bekler görünmekte. ben kaptan yardımcısı ceyda . canlı denek var elimde ondan yola çıkarak menülerine en çok yorum yapacak kişi ben olacağım gibi görünüyor. şimdiden gazan mübarek olsun.
10 kilo belirlediğin zamanda erkek metobolizmasına bağlı olarak ve kilonun yüksekliğine bakarak çok hızlı verileceğin bir miktar. sadece yediklerine dikkat etmen şart.
alkol korkunç kilo aldırıyor dikkat etmek. hatta hiç almamak en iyisi. tecrübeyle sabit.
bu menü tam bir fiyasko olmuş. ooo sırf karbonhidrat korkunç abovvv vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum. karbonhidrat olan gıdaları ayarında ve mümkünse akşama denk gelmeyen saatlerde alırsak çok güzel olacak. akşam salata ve protein olsun. aaaa dondum patates yemeği erişte ekmek pessss. yarında böyle olursa ciddi ceza uygulaması şart.
kuzum seninde menünü hiç beğenmedim bir dünya karbonhidrat var olmamış lütfen menülerine dikkat et yoksa çok ciddi cezalara maruz kalabilirsin.
sen mecazi diyorsun benimde gerçek anlamda gözüm yollardaydı çok fena 1281 km yol yaptım. pazartesi 2:30 erzincan çıkış akşamüstü 18:03 varış oldu ama eve geldim odaklanma sıfır. jetlag neymiş araba yolculuğunda yaşadım.
Ben dunku menuyu bize saka yapmak istediniz o yuzden yazdiniz sanmistim , gercek miymis megerse... :)bu geçici bir durumdu, aklımda bir gruba girmek yoktu. Yarını bekleyin lütfen.Mune bunlar bu adam kırılır mı? incileri mi dökülür diye hiç düşünmeden yorum yapıyor...
Tekrar hosgeldin aramiza Ahsencim, cok fazla verileek bir kilon var, sohbet, yarismalar derken hizlica verirsin canim.Kullanıcı Adı : Niloyatospikk
İsim (İsteğe Bağlı ): Ahsen
Mesleginiz: Teknik Ressam
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Bir çocuk 3 yaşında
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 160
Kilonuz: 70
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eşim başımın etini yiyor o yüzden hem de önceden daha güzel ve fittim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet 1 kez katıldım başaramadım
Hic uzme kendini,burada aile gibiyiz, sen kendin icin kilo veriyorsun, sen zaten her halinle degerlisin..Çok katı davranmayın lütfen çok vermek istiyorum eşim yeterince kırıyor zaten kilomla ilgili
Evet yoklugunda cok kitap okuduk ,az menu paylastik ve az spor yaptik kaptanim :)))listelerimi hazırladım bende sıvışıyorum kaptanım. yarın için çok heyecanlıyım.ama sanki bu hafta az mı menü paylaşımı olmuş bana mı öyle geldi hızlı geçtiğim için
Canimm Baharcim Allah kavustursun, hayirli tezkereler :)erkek arkadaşımla tanıştığımda 116 kiloydu. 5-6 ay kadar bayağı stresli zamanlar geçirdi ve şubatta 96 ile askere gitti. 2 hafta sonra 85 olarak dönecek. ben o arada 79'dan 82'ye çıktııııım sinsi sinsi, anca işte geldim geri 78'e. o 116'da kalsa ben sittin sene totomu yerden kaldırmaz, ekmek arası tost ile yaşamaya devam ederdim. gelgelelim kompleksliyim, sevgilimin benden zayıf olması ihtimali bile beni ürpertiyor.
Canim bu tarz aclik durumlari yasiyorsan menunde protein ve yagi az tuketiyorsundur..Kızlar ben bugün 4 te yemek yemiştim akşam da bir tabak kiraz ve 1 adet çikolata yemiştim ayran içtim 2 bardak ama şuan çok fena midem kazınıyor açım böyle durumlarda ne yapmam lazım ne yemek lazım
Afiyet olsun, sut olsun canim, egzersiz haric guzel birgun olmus :)Spor çok iyi makarmayı görmezden gelebilirim ama olmadaydı müthişti
dünki menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
öğle:
1 kase ezogelim çorba
1 p et sote( patatesleri ayırdım1-2 dilim yedim)
Ara:
150 gr yoğurt
Akşam:
3 yumurtadan peynirli omlet(beyaz peybir 1 kk)
3 dilim hellim peyniri
1 orta boy salatalık
su:2 lt
Spor:2000 adım (öğle arası yürüdüm )
Yawrukush CEYDOS Hyperborea17
Evet aynen katitiliyorum ki 2012 den beri kullaniyorum o zaman kayit olmamistim pismanim suan
Sırrım olmayacak galiba bu hafta bakalim stresli geciyor benim icinBiz aslında mizah la gülerek kilo veriyoruz bu bir sır. Çaktırmayın.
BideBirgaripanne kilo verme sırrı var ama.vermiyor bir haftadır uğraşıyorum.
Hosgeldin canim ben de diger k yard 26 yasinda 2 cocuk annesi bahcesi kecileri ve tropikal meyve yetistirme adina cabalar gosteren onlisans mezunu keske tropikal meyveler bolumunu okusaymisimKullanıcı Adı : Niloyatospikk
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eşim başımın etini yiyor o yüzden hem de önceden daha güzel ve fittim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet 1 kez katıldım başaramadım
Canim o dusunce yi yavas yavas aklindan uzaklastirKızlar ben bugün 4 te yemek yemiştim akşam da bir tabak kiraz ve 1 adet çikolata yemiştim ayran içtim 2 bardak ama şuan çok fena midem kazınıyor açım böyle durumlarda ne yapmam lazım ne yemek lazım
PERSEMBE MENUM
SABAH 10.30DA
Biberli, sucuklu, domatesli 2 yumurta
2 yemek kasigi lor peyniri
Ceyrek pita ekmegi
3 ucgen dilim karpuz
ARA 13.30DA
Filtre kahve
10 badem
AKSAM 16DA
Izgara tavuk
1 salatalik
ARA 18DE
5 kasik yogurt
1 nektarin
SU: 2 lt
SPOR: 11.221 adim simdilik , yatana kadar 12-13 bin olur.
Sagol Tansucum gunaydin canim :)Afiyet olsun kaptanim
Filizim ben dondum takima,Günaydın şekerler
Bu haftaki molanın ardindan bugün 67.0 çıktım
Geçen hafta emin değilim ama 66.6ydim galiba
Fark +400
Yüzde 0,6
Listede olmadığım için şükreder vaziyetteyim
Tatile gidiyordum ama beennFilizim ben dondum takima,Melegimkorusun Aysun'uda sarstim , haydi kaldigimiz yerden 60 kiloya inmeye devam..Bu 400 gram bizi etkilemez kuzum...
Öyle olmaz kuzu alinteri lazımOoooKazen abicim hoşgeldin. Senle takım arkadaşı olmak çok havalı hedefine ulaştığında bizi motive etme amaçlı pro yaparsın dimi, çok havalı oluyo
Hoşgeldinn burdaki feministlerden çekinmeden eşim başımın etini yiyor diye nedenini yazmışsın canım. Bu haftada da seni tespit ettim menüsünde yürek olanKullanıcı Adı : Niloyatospikk
Sabah wc ve tarti sonrasi ölcülerinizi alin kizlar
@BlueSkyyyyBirgaripanne Milana firuze CEYDOS B barga FitFiliz
Gittim ben :)
kol- 27
Kullanici Tarih Toplam -cm Kol Gögüs Bel Basen Bacak Göbek Kilo B barga 26.06.20 31 104 88 106 64 98 79.4 Birgaripanne Birgaripanne 2606.20 33 110 91 115 63 106 76.6 Arrietty_ Arrietty_ 26.06.20 30 94 80 99 61 92,5 66.0 @JaneRizzoli 26.06.20 29 90 74 105 63 83 71,9 FitFiliz 26.06.20 29 90 85 103 53 66.0 CEYDOS 26.06.20 26 96 76 94 54 61.6 Milana firuze 26.06.20 27 87 68 108 60 82 65
Düzenlenmesini istediginiz var mi baska kizlar?
Veya ölculerini alip listede olmayan?
MuhteşemsiinnSelam kızlar müthiş moralle bildiriyorum , geçen haftanın öcünü aldım
Geçen cuma: 64.0
Bugün : 62.2
Fark: -1.8 kg
Yüzde: 2.81
Eki Görüntüle 2660342
Yawrukush CEYDOS Hyperborea17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?