Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oooo Kazen abicim hoşgeldin. Senle takım arkadaşı olmak çok havalı hedefine ulaştığında bizi motive etme amaçlı pro yaparsın dimi, çok havalı oluyo
Ya kesinlikle bu fikre çok katılıyorum
Şu an çok havaliyiz ve bu pro ile taclanmali

vallahi çok komikler, şaka gibi bir takım millet rüya takımı kurmuş bizimki şakacı takım

1 ay 5 günde kaç kişiyi atacağız : ))))
Ya kesinlikle bu fikre çok katılıyorum
Şu an çok havaliyiz ve bu pro ile taclanmali
Oysaki çok umutlanmıştıkkk. Neyse bizde oylamalara katılalım da hakkımızla alalım proyu. Aslında oylama yapsak tüm takım evet derdi toptan kapanırdı grup

Ceydos seni çok özledik. Yoklugun çok belli

estağfurullah, bu ara ben de öyleyim işler yoğunlaştı

hindibaya bakıcam bi neeeymiş o. bu ara bi açgözlüyüm. doysam da gözüm dışarda. bi multivitamin kullanmaya başladım belki ondandır, sanki yasmin kullandığım zamanlara döndüm hafiften.

Selamlar. Çok uzun zamandır yoktum. Acaba geri dönebilir miyim? @Yawrukush
tekrar hoşgeldin canım. yeni başlangıcın hayırlı olsun
hele bakın takıma kim geldi ....
hoşgeldin kazen bizim için değişik bir katılım oldu. çok neşeli ve bol eksili bir süreç bizi bekler görünmekte. ben kaptan yardımcısı ceyda . canlı denek var elimde ondan yola çıkarak menülerine en çok yorum yapacak kişi ben olacağım gibi görünüyor. şimdiden gazan mübarek olsun.
10 kilo belirlediğin zamanda erkek metobolizmasına bağlı olarak ve kilonun yüksekliğine bakarak çok hızlı verileceğin bir miktar. sadece yediklerine dikkat etmen şart.
alkol korkunç kilo aldırıyor dikkat etmek. hatta hiç almamak en iyisi. tecrübeyle sabit.

Bu aksam

- yarım kuru soğan
- etsiz patates yemeği
- cevizli erişte
- 2 kalın dilim ekmek
- 3 büyük bardak su
bu menü tam bir fiyasko olmuş. ooo sırf karbonhidrat korkunç abovvv vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum. karbonhidrat olan gıdaları ayarında ve mümkünse akşama denk gelmeyen saatlerde alırsak çok güzel olacak. akşam salata ve protein olsun. aaaa dondum patates yemeği erişte ekmek pessss. yarında böyle olursa ciddi ceza uygulaması şart.
kuzum seninde menünü hiç beğenmedim bir dünya karbonhidrat var olmamış lütfen menülerine dikkat et yoksa çok ciddi cezalara maruz kalabilirsin.
Ozlemistik, gozlerimiz yollardaydi...
sen mecazi diyorsun benimde gerçek anlamda gözüm yollardaydı çok fena 1281 km yol yaptım. pazartesi 2:30 erzincan çıkış akşamüstü 18:03 varış oldu ama eve geldim odaklanma sıfır. jetlag neymiş araba yolculuğunda yaşadım.

Bana da denebunudan bi takviye gelmişti. Ama kullanmadım iştahı çok açıyormuş zaten açık double açmayayım dedim
Hindiba kahve başka markada varmı bilmiyorum da bu aralar popüler olan f ile başlayan bi firmanın kahvesi bende ki. Gerçekten tok tutuyo yağ yakma özelliğide varmış. Ben aklıma estikçe içiyorum ama düzenli içip kg verenler var

ah canım ya tabi ki katılabilirsin ama kaçamak olayına bizim takımımızda hoş bakmıyor. cuma veya cumartesi sadece 1 öğünde ödül hakkımız var sadece buna uygun davranacaksan aramıza hoşgeldin diyebilirim sana.

bu geçici bir durumdu, aklımda bir gruba girmek yoktu. Yarını bekleyin lütfen. Mune bunlar bu adam kırılır mı? incileri mi dökülür diye hiç düşünmeden yorum yapıyor...

Kullanıcı Adı : Niloyatospikk
İsim (İsteğe Bağlı ): Ahsen
Mesleginiz: Teknik Ressam
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Bir çocuk 3 yaşında
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 160
Kilonuz: 70
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eşim başımın etini yiyor o yüzden hem de önceden daha güzel ve fittim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet 1 kez katıldım başaramadım

Çok katı davranmayın lütfen çok vermek istiyorum eşim yeterince kırıyor zaten kilomla ilgili

bu geçici bir durumdu, aklımda bir gruba girmek yoktu. Yarını bekleyin lütfen. Mune bunlar bu adam kırılır mı? incileri mi dökülür diye hiç düşünmeden yorum yapıyor...
acımak yok yola devam diyoruz.karbonhidratı incilerimizle birlikte olduğu yerde bırakıp kiloları böyle veriyoruz. o 10 kilo ya gidecek ya gidecek.

Ekmek kalın dilim bir de koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…