Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklısın canım. Siz öyle çok emek veriyorsunuz ki hakkınız ödenmez. Özellikle listedekiler daha da dikkat etmeli diye düşünüyorum. Bazen bir heves listeye giriliyor ama yükü ağır gerçekten. Denedim daha önce biliyorum

Ceydoss Çanakkale'ye geldim canım, bir de organik bal buldum çayın yanında. Bugün yol özrüm var, seferi sayiliyorum
Sen o kadar yola nasıl dayandım kuzum ya, canım çıktı valla benim. 8 saat sürdü
dayanmayı bırak şoförde benim üstelik eşim amasyaya kadar sürdü kalan yol bendeydi. dayanıyorum ne yapayım. her geçtiğim toprak parçasında ne güzel memleketim var diyorum basıyorum gaza. her yaz ülkemde üçgen çiziyorum. toplam kilometrede en az 3500 km oluyor.

Tahmin ettim senin de sürdüğünü tek şoförle olmaz çünkü o kadar yol. Gerçi yolun çogu sendeymiş
Ben sadece şehir içinde sürebiliyorum. Diğeri korkutucu geliyor. Şehir içi dediyesem de az trafikli yerlerde. Öyle birkaç şeritli ana caddeye daha 2 kez çıktım koronanin hemen öncesinde. Sonra araya karantina girince kötü oldu. Trafiğe alışırım diyordum. Şimdi ara vermiş oldum.
Haklısın vatanımız öyle güzel ki, her yeri cennet canım.

Ceydoss Çanakkale'ye geldim canım, bir de organik bal buldum çayın yanında. Bugün yol özrüm var, seferi sayiliyorum
Sen o kadar yola nasıl dayandım kuzum ya, canım çıktı valla benim. 8 saat sürdü
seferi durumunu kabul ediyorum. balı nereden buldun de bana bende alayım. yıllar önce bel örenden geçerken kestane balı bulmuştum oy yemeye doyamamıştım. erzincanda yaşayınca arama ihtiyacım olmamıştı ama şimdi yeniden bölge bölge alışverişler başlayacak.

şehirler arası yolun tadını alırsan şehir içi insana eziyet geliyor.eşim geçen yaz izne ayrılamadı bende kızlarımı attım arabaya önce aile ziyaretlerini hallettim sonra akdeniz bölgesini geze geze döndük eve.

Ankara'da herşeyi kolayca bulursun canım. Her yerden ürün geliyor. Ama dediğin gibi bi ayağının alışması lazım dükkanlara. Zaten daha önce de kalmışsınız ya tatlım burda, duruyordur alışveriş yaptığın yerler
Bu bal Çanakkale'nin kooperatif balıymış annem almış. Anafarta diye. Çam balı üstelik. Çok severim..

afiyet bal şeker olsun seferi durumun yarın bitiyor.tadını çıkar

Ha ha ha o minnak paket bizim evde durma süresi girdiği an itibariyle 10 dk maksimum süre
Bu kız dış güçler tarafından bize kilo alalım.diye gönderilmiş olabilir kızlar dikkatli olun.
Guruba geldiği andan beri acıktım.cikileta yemek pasta diyor

Bu kız dış güçler tarafından bize kilo alalım.diye gönderilmiş olabilir kızlar dikkatli olun.
Guruba geldiği andan beri acıktım.cikileta yemek pasta diyor
Yokk öyle bugün dedim bitti nokta kesin kes katıyım o kiloları vericem inşallah sosyal medyada Burcu Esmersoy göre göre sinirleniyorum çok fena

Benim de anlamadığım bildirim geldi 9.takıma girin ideal kilonuza ulaşın diye ama patron 4 takımı tercih etmiş ya yazmaya da korkuyorum ban yemiyim hürmetler patron
O bildrim bana da geldi canım. Sanirim herkese gönderdi 9. Takim

Ceydos sonuclari bizimle de paylasacak misin nasil oluyor bu analizler merak ettim de

Ceydos sonuclari bizimle de paylasacak misin nasil oluyor bu analizler merak ettim de
yüzdelerinizi hesaplıyoruz. farklar hesaplanıyor yüzdeler ve ortalama .excel dosyası yaptım ben ordan hesaplanıyor. matah bişey değil yani. sonuçları yükselik yarışmasında göreceksiniz. takımlar arası yarışmanınkilerde o sayfada yazılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…