Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah kaptanım

Aynı tartı mı bilmiyordum ya canım sağol o zaman beni yeni bir tartı alayım

Yeminle ağzım sulandı anlatırken resmen hissettim market çok yakınımda ama yemicem kızım şuan tutturdu çorakata markete gitcem diye gidersem dayanamam bir çikolata alırım olsun sabredicez sosyal medyada zayıf ünlüleri görünce kıskançlıktan çatlıyorum

meyve takviyesi koy mutlaka 1 öğün olsun. bir nektar, bir elma yada bir armut gibi. 4 saatte bir yemeye özen göster
Bir de meyveleri yaninda sut yoğurt ya da ayranla tüketmek sekerin kanda hizli yukselmesini engelliyor diye biliyorum benden tavsiye heoimize

#direnniloya

Patron sizlere emanet, eşi @isabel hanımdır

Bu grup süpermiş, patronun zayıflama macerası nasıl gidiyor diye ara sıra topiğinize bodoslama dalarsam affola.
Hepinize bol şans
Bence diyetteki arkadaşına destek olmalı insan bekleriz takımımıza

Ceydoss Çanakkale'ye geldim canım, bir de organik bal buldum çayın yanında. Bugün yol özrüm var, seferi sayiliyorum
Sen o kadar yola nasıl dayandım kuzum ya, canım çıktı valla benim. 8 saat sürdü

bu hafta veri girişlerini yaparken hiç mutlu değildim kızlar sayısal loto sonuçlarını doldurmaya çalışan yaşlılar gibiydim. ne yaptınız yada neler yapmadınız takip edemedim ama %75 gelen sonuçlar berbat. zaten menüler paylaşılmamış herkes bir koyvermişlik havasına girmiş. unutmayın bu yola kendimiz için çıktık. buraya harcadığımız bir parçacık emek belkide bizden 100 gr gitmesini sağlıyor. menü paylaşımının ne kadar önemli olduğunu her fırsatta anlatıyorum. yanlışlarımızı biz görmesek yada görmek istemesek bile takım arkadaşlarımız yakalıyor ve bizi uyarıyor. eş yarışmamızında menü paylaşılmadığı zamanlarda pek bir anlamı olmuyor. eşimiz gelip paylaşıyor ama menüsü yorumlanmadığı zaman yeterli motivasyonu alamıyor. lütfen bu hafta düzenli menü paylaşımı yapalım eşlerimizi destekleyerek daha fazla kilo vermesini sağlayalım. sonuçlar bende netleşti ve çooook üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…