ve aleyküm selam iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. dilerim seninde eksilerin bol olur bu habis kilolardan kurtuluruz.Selamun aleyküm 4. Takımın fit olma yolundaki güzelleri
Ve abisi
Bol eksiler hepinize
Teşekkür ederim inşaAllah hep beraber fat ördeklikten fitliğe geçerizve aleyküm selam iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. dilerim seninde eksilerin bol olur bu habis kilolardan kurtuluruz.
Nidenn çok güzel besleniyordun halbukiKilo bildirimi
Geçen hafta: 65.4
Bu hafta : 66,8
F: + 1.400
Yüzde : - % 2,14
@YawrukushArrietty_
Özür dilerim eşimAomine Daiki
Teşekkür ederim canım benimGüzel bir gün olmuş canım
Tebrik ederim canım
Cok sukur az da olsa gıtmıs bu hafta 63 e duserım inşallahhani veremiyordum bak ne güzel gitmiş.
İnşallah kaptanımgene mi takıldın canım. menü paylaştıysan kontrolleri yapalım birlikte
okunuyor sıkıntı olmaz çok iyi hem okurum hem zayıflarım.
az olmuş ama güzel olmuş.
tebrikler canım
hani veremiyordum bak ne güzel gitmiş.
geçen hafta tavan yapınca bu hafta durgunluk normal önemli olan dikkat etmen.salmaman.
haftaya düzene girmiş olursun bu kadar acele karar verme.
tebrik ederim canım haftaya hedefine ulaşmanı diliyorum.
ödemdir bence bu bir yeşil çay detoksu yapsan.
yok iyi olmuş daha ne tebrikler
bu menüyü çok beğendim. doğru yol budur.
aman bir dönem özgeye taçlar takılmıştı, kazen geldi asil kaptan oldu ya ben elime çalı süpürgesi tutuşturuldu olmadı olmadı olmadı çok kıskandım.
vay anasını ne güzel kilo vermişsin harikasın.
bu hafta kaçamaklar yapılmış tansu olmamış.
bu sabah güzel kahvaltısı ihtiyaç halinde hemen iletişime geçeceğim.
Peki ne yapmaliyim canim.aç kaldığın için o zaman veremedin vücut kendini korumaya almış olabilir
Aynı tartı mı bilmiyordum ya canım sağol o zaman beni yeni bir tartı alayımKaptanim hemen sana da guncel bir isim bulayim hitap icin
Canim her zaman ayni tarti ile tartilman gerekiyor biliyorsun deil mi tartilarda fark olabiliyor
Sabirli ol yediklerini her zaman odul gunune sakla ki alis
Umarim gercekte sutyeni cikarip sallamiyorsundur her eksi gordugunde
Gecti artik
Icebilirsin tabi ama sade tercih et
Ha ha ha o minnak paket bizim evde durma süresi girdiği an itibariyle 10 dk maksimum süreonun 9'lu minnaklarından al bir paket :) her ödül gününde 1 er tane yiye yiye işte 2021'de anca biter... fsldkj *iyi fikir ben de yapayım*
Yeminle ağzım sulandı anlatırken resmen hissettim market çok yakınımda ama yemicem kızım şuan tutturdu çorakata markete gitcem diye gidersem dayanamam bir çikolata alırımAlisana kadar diren.
Demesi kolay ama degil vallahi
Lindt in armutlu cikokatasi var. Pek bulunmaz.
Ama bugun marketde gordum attim da sepete.
Cikmadan gittim koydum yerine ama icim kan agliyor desem yeridir. Muthis tadi var birde bitter cikolata icinde Badem tanecikleri var.
Almadim. Canim istiyor mu? Istiyor
Evde bulunsun 60 olunca yerim dedim ama okadar guclu degilim
3ü bi arada içiyorum günde 1 tane sade hiç içemem kizamanla aklına bile gelmiyor alışıyorsun.
aman tartı öncesi hemde olmasa demekki daha fazla olacaktı verilen
nescafe sade olduğu sürece istediğin kadar içebilirsin
meyve takviyesi koy mutlaka 1 öğün olsun. bir nektar, bir elma yada bir armut gibi. 4 saatte bir yemeye özen gösterPeki ne yapmaliyim canim.
Ha ha ha o minnak paket bizim evde durma süresi girdiği an itibariyle 10 dk maksimum süre
Bir de meyveleri yaninda sut yoğurt ya da ayranla tüketmek sekerin kanda hizli yukselmesini engelliyor diye biliyorum benden tavsiye heoimizemeyve takviyesi koy mutlaka 1 öğün olsun. bir nektar, bir elma yada bir armut gibi. 4 saatte bir yemeye özen göster
bildirimin yine fotoğrafsız olmuş canım. notumu düştüm kaptanımıza bildireceğim izin isteğini
Keşke dün yaş pasta alıp yeseydim dün almadımşimdi uzun süre ara ver bugün öyle tatlar geliyor ki ağzıma dolapta yapılmayı bekleyen supangle kararlıyım bu sefer bozmak yok yola devam ama canım nasıl da abur cubur çekiyor alışırım dimi kızlar sonraki günler istemez herhalde canım
Bence diyetteki arkadaşına destek olmalı insanPatron sizlere emanet, eşi @isabel hanımdır
Bu grup süpermiş, patronun zayıflama macerası nasıl gidiyor diye ara sıra topiğinize bodoslama dalarsam affola.
Hepinize bol şans
Ceydoss Çanakkale'ye geldim canım, bir de organik bal buldum çayın yanında. Bugün yol özrüm var, seferi sayiliyorumEllssa M minimalce_ kızlar bildirimlerinizi bekliyorum. Kazen senden pazartesi fotoğrafsız kilo bildirimi cuma günleride fotoğraflı kilo bildirimi bekliyorum. bu hafta muaf sayıyorum başlangıcın çok yeni olması nedeniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?