- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Valla bu 300-400 ler beni hiç motive etmiyo canım. Eski halimi arıyorum o zamanlar en az haftada 1,5-2 verip hemen zayıflamıştım evde o imkanda yok . Çok geç ve güç olmadan zayıflarız umarmşahaneyya, tebrikler yağmurcum. 60larda böyle hızlı hızlı ilerliyosun negzel :')
Arrietty_ ölçümleri almayı unutmuşum şimdi tesadüfen gördüm tabloyu tekrar, alıp yazıyorum hemen
Tebrikler canim
Reglim yolda kaptanim, elim ayagim sisti hep. Biran once gelip gitseydigene mi takıldın canım. menü paylaştıysan kontrolleri yapalım birlikte
okunuyor sıkıntı olmaz çok iyi hem okurum hem zayıflarım.
az olmuş ama güzel olmuş.
tebrikler canım
hani veremiyordum bak ne güzel gitmiş.
geçen hafta tavan yapınca bu hafta durgunluk normal önemli olan dikkat etmen.salmaman.
haftaya düzene girmiş olursun bu kadar acele karar verme.
tebrik ederim canım haftaya hedefine ulaşmanı diliyorum.
ödemdir bence bu bir yeşil çay detoksu yapsan.
yok iyi olmuş daha ne tebrikler
bu menüyü çok beğendim. doğru yol budur.
aman bir dönem özgeye taçlar takılmıştı, kazen geldi asil kaptan oldu ya ben elime çalı süpürgesi tutuşturuldu olmadı olmadı olmadı çok kıskandım.
vay anasını ne güzel kilo vermişsin harikasın.
bu hafta kaçamaklar yapılmış tansu olmamış.
bu sabah güzel kahvaltısı ihtiyaç halinde hemen iletişime geçeceğim.
Valla bu 300-400 ler beni hiç motive etmiyo canım. Eski halimi arıyorum o zamanlar en az haftada 1,5-2 verip hemen zayıflamıştım evde o imkanda yok . Çok geç ve güç olmadan zayıflarız umarm
Alışıyor insan ben her aksam bir cikolata yerken 2 haftadir ilk kez dun yedimKeşke dün yaş pasta alıp yeseydim dün almadımşimdi uzun süre ara ver bugün öyle tatlar geliyor ki ağzıma dolapta yapılmayı bekleyen supangle kararlıyım bu sefer bozmak yok yola devam ama canım nasıl da abur cubur çekiyor alışırım dimi kızlar sonraki günler istemez herhalde canım
Ben de hergün sabit browni intense ama kararlıyım inşallahAlışıyor insan ben her aksam bir cikolata yerken 2 haftadir ilk kez dun yedim
Sanirim evet menu paylasimi yapmadim bu hafta, butun gunu is guc aksam oluncada butun günün yoğunluğuyla uykuya teslim oluyordum hep, hic ugrayamadim buraya, ama butun haftam simdiye kadarkindan cok daha guzeldi.gene mi takıldın canım. menü paylaştıysan kontrolleri yapalım birlikte
tebrikler canım
geçen hafta tavan yapınca bu hafta durgunluk normal önemli olan dikkat etmen.salmaman.
aman bir dönem özgeye taçlar takılmıştı, kazen geldi asil kaptan oldu ya ben elime çalı süpürgesi tutuşturuldu olmadı olmadı olmadı çok kıskandım.
zamanla aklına bile gelmiyor alışıyorsun.Keşke dün yaş pasta alıp yeseydim dün almadımşimdi uzun süre ara ver bugün öyle tatlar geliyor ki ağzıma dolapta yapılmayı bekleyen supangle kararlıyım bu sefer bozmak yok yola devam ama canım nasıl da abur cubur çekiyor alışırım dimi kızlar sonraki günler istemez herhalde canım
aman tartı öncesi hemde olmasa demekki daha fazla olacaktı verilenAlışıyor insan ben her aksam bir cikolata yerken 2 haftadir ilk kez dun yedim
nescafe sade olduğu sürece istediğin kadar içebilirsinBen de hergün sabit browni intense ama kararlıyım inşallah
Günde 1 kez Nescafe içiyorum ona izin var dimi
aç kaldığın için o zaman veremedin vücut kendini korumaya almış olabilirSanirim evet menu paylasimi yapmadim bu hafta, butun gunu is guc aksam oluncada butun günün yoğunluğuyla uykuya teslim oluyordum hep, hic ugrayamadim buraya, ama butun haftam simdiye kadarkindan cok daha guzeldi.
Ve sonunda bu gun 1 hafta boyunca ac kalan vicudum bayginlik geciriyordu.
Berki baska bir nedenden de ola bilir ama tansiyonum: 50/85
Tokluk kan sekerim: 91
Keşke dün yaş pasta alıp yeseydim dün almadımşimdi uzun süre ara ver bugün öyle tatlar geliyor ki ağzıma dolapta yapılmayı bekleyen supangle kararlıyım bu sefer bozmak yok yola devam ama canım nasıl da abur cubur çekiyor alışırım dimi kızlar sonraki günler istemez herhalde canım
Ben de hergün sabit browni intense ama kararlıyım inşallah
Kaptanim hemen sana da guncel bir isim bulayim hitap icingene mi takıldın canım. menü paylaştıysan kontrolleri yapalım birlikte
tebrikler canım
Canim her zaman ayni tarti ile tartilman gerekiyor biliyorsun deil mi tartilarda fark olabiliyorTartım bozuk ya annemlere ya kaynanama gidicem ya da eltime
Ben yeni başlıyorum bugün tartılacak mıyım güzellerim
Sabirli ol yediklerini her zaman odul gunune sakla ki alisAslında ben tartıda daha fazla bekliyordum ne yalan söyliyim çıkarken korktum hem tok karına hem kaç haftadır tartılma tartı beni bile teşvik etti diyete gir diye
Umarim gercekte sutyeni cikarip sallamiyorsundur her eksi gordugundeTebrikler canim
Reglim yolda kaptanim, elim ayagim sisti hep. Biran once gelip gitseydi
Gecti artikKeşke dün yaş pasta alıp yeseydim dün almadımşimdi uzun süre ara ver bugün öyle tatlar geliyor ki ağzıma dolapta yapılmayı bekleyen supangle kararlıyım bu sefer bozmak yok yola devam ama canım nasıl da abur cubur çekiyor alışırım dimi kızlar sonraki günler istemez herhalde canım
Icebilirsin tabi ama sade tercih etBen de hergün sabit browni intense ama kararlıyım inşallah
yahaha iletişim bilgileri elimde olsa yapmayacağım bişey değil ama bilgiler eksik
kitap okumak benimde hayalimdi ama daha sayfa bitiremedim desem yeridirMor Vampirella sende bana ayar çeksen en iyi okur kapak açmaz oldu.
ooo bir ileri bir geri neler oluyor böyle
Saol canimPatron sizlere emanet, eşiisabel hanımdır
Bu grup süpermiş, patronun zayıflama macerası nasıl gidiyor diye ara sıra topiğinize bodoslama dalarsam affola.
Hepinize bol şans
Beni beni bihteriniPatron sizlere emanet, eşiisabel hanımdır
Bu grup süpermiş, patronun zayıflama macerası nasıl gidiyor diye ara sıra topiğinize bodoslama dalarsam affola.
Hepinize bol şans
her zaman bekleriz affa girecek bir durum yok. sabah menüsü harikaydı öğlen ve akşamı bekliyorum falsolu durum olursaPatron sizlere emanet, eşiisabel hanımdır
Hepinize bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?