- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Bileklerini gunese dogru tutman yeterliymis aslinda1 haftadır d vitami alıyorum bende 1 tane. Çünkü hiç dışarıya çıkmıyorum.. çok nadir. Ondada yeterli güneş alamıyorum bence tesettürden dolayı.
Yumurta et tavuk kurubaklagil bunlar canim pancar da ispanakta da var miktari biraz daha az2 kase tarhana 1 domates 1 salata yedim iyi mi
Şişenin üzerinde günde 2 yazıyor ama çok bilmişlik mi.yapiyirum 1 tane alıyorum. Gece n yıl olctirdigimde 4 çıkmıştı d vitamini. Ampül vermişti o zaman doktorZaten d günde 1 alinmali.
Bende yeterince almiyorum. Zaten burda pek gunes yok bir sebep o. Oteki ise ten rengin ne kadar koyu olursa gunes den gelen d vitamini daha zor aliniyor
D vitamini en çok tirnaklardan giren güneşle aktive oluyormuş. O yüzden çıkmadan bile balkondan el &ayaklarini (tırnaklar ojesiz) güneşlendir tatlimŞişenin üzerinde günde 2 yazıyor ama çok bilmişlik mi.yapiyirum 1 tane alıyorum. Gece n yıl olctirdigimde 4 çıkmıştı d vitamini. Ampül vermişti o zaman doktor
Açık tenliyim ben baya hatta hemen kızarıyorum güneş görünce. Ama direk güneşte dursam.bayilirim herhalde urfada
Yok yani daha neler
Kahvaltıydı ya canım az önceki tavuk kurubaklagil bi dahaki öğüne inşallahBileklerini gunese dogru tutman yeterliymis aslinda
Yumurta et tavuk kurubaklagil bunlar canim pancar da ispanakta da var miktari biraz daha az
Evet canım şimdi doldur ben de yeni katıldım dün 1.günümdü sen de HoşgeldinBir de takım kaptanına mesaj atmıştım da katılım formu ile ilgili onu şimdi mi doldurmam gerekiyor ondan emin olamadım cevabı bekleyeyim dedim
Sürekli yorgunluk vücuttaki fazla kilolardan kaynaklı bence bende de sürekli yorgunluk ve kemik ağrıları var bacaklarım ağrıyor Dr a gittim bişey çıkmadı sanırım fazla kilodan artık bacaklarımda ağrılar oluyor ve çabuk yoruluyorumgünaydınlaar,
ya ben gece gece instagramda dolaşırken sağlıklı beslenmeyle alakalı bir sf çıktı karşıma ve beni hafiften endişelendirdi. şimdi ben beslenirken aldığım kalori 900-1000 arasında ve sporu da ekleyince bunu net 700 kalori civarında tutuyorum hatta belki daha az. 70+ kilo için bunun sağlıksız olduğuna ikna oldum hafiften. yediklerini uygulamaya kaydedenler yaklaşık ne kadar kalori alıyorsunuz, fikriniz var mı? ben bunu biraz 1200lere çekip, net 900 de kalmaya karar vericem ufaktan sanırım, hem yavaş kilo vermemin hem de sürekli yorgunluğun sebebi bu galiba.
Evet canim benim normalde 1600 1700 kilo vermek icin 300 400 eksigi yani ortalama 1200 tuketiyorum
Sürekli yorgunluk vücuttaki fazla kilolardan kaynaklı bence bende de sürekli yorgunluk ve kemik ağrıları var bacaklarım ağrıyor Dr a gittim bişey çıkmadı sanırım fazla kilodan artık bacaklarımda ağrılar oluyor ve çabuk yoruluyorum
Teşekkür ederimEvet canım şimdi doldur ben de yeni katıldım dün 1.günümdü sen de Hoşgeldin
İnşallah canım
Hoşgeldin takımımızaO zaman buraya yazıyoruz galiba, doldurayım.
K. Adı: MotivatedAlready
Meslek: Öğrenci
Medeni Durum: Bekar
Çocuk: yok
Boy: 164
Kilo: 74
Hedef kilo : 66
Nasıl kilo aldığıma gelirsek sporu bıraktığım zaman kilo almaya başladım 4-5 yıl önce.
Ve kilo vermek istiyorum çünkü doğal olarak kilolu olmanın özgüven kaybına yol açtığını düşünüyorum, ayrıca bu konunun ilerde sağlık açısından sorunlar yaratabileceğinin de bilincindeyim o yüzden üzerimdeki kilolardan artık arınmak istiyorum
Hoşbuldukkkkİnşallah canım
Hoşgeldin takımımıza
Maşallah sana 19 yaşında çıtı pıtı ah gençliğim ahO zaman buraya yazıyoruz galiba, doldurayım.
Nasıl kilo aldığıma gelirsek sporu bıraktığım zaman kilo almaya başladım 4-5 yıl önce.
Ve kilo vermek istiyorum çünkü doğal olarak kilolu olmanın özgüven kaybına yol açtığını düşünüyorum, ayrıca bu konunun ilerde sağlık açısından sorunlar yaratabileceğinin de bilincindeyim o yüzden üzerimdeki kilolardan artık arınmak istiyorum
Maşallah sana 19 yaşında çıtı pıtı ah gençliğim ahO zaman buraya yazıyoruz galiba, doldurayım.
1 dilim ekmek yerine 3 kasik daha fazla o yemekten yesen daha iyiydiSaat 4 öğlen yemeği iyi mi cacık var yanında yanlışlık yok dimi kızlar
Bir daha markete gitme aylik gidip alisveris yap canim böylece goz gormezse gonul katlanirMarkete gititm abur cubur reyonunda baktım baktım almadım benim için büyük başarı inşallah başarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?