Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aa evet canım valla mutfak temizliği yaptım az da yiyince bi ara dıngılcaktım sen neler yaptın çok yoruldun canım?
Tüm gün gezdim neredeyse hep yorulmalar böyle olsa keşke.
AA bahsetmeyi unuttum. Annemin komşusu kedisini bize bıraktı birkaç günlüğüne. Mecbur kalmış. Biz de çok sevindik. Öyle tatlı ki

Muhabbet kusu jumbo mu normal mi

görünce filiz ne yaptın okurken çok sıkılacağım dedim ama pek keyifliydi. yediklerinde güzeldi. karabuğday patlağından bende aldım ama daha hiç yemedim. detoks bitsin hemen deneyeceğim. benim yataklı menülerden sonra kuş yuvası çok hoşuma gitti

Ha yok tatlı kaptişim, leblebitozum şekersiz.
Nohut tozu diye satıyorlar ama humus yapılıyor onu çok sevmedim ben. Hataydılar nohut haşlayıp yapıyor. O kadar çok zeytin yağı var ki kabız olmak imkansız bence. Enişte hatayli yemeklerini yapar hep.

O zaman ilk buradaki ilk günümü yazıyorum
Sabah
Muzlu tarçınlı sütlü yulaf
Akşam (17.00)
1 tabak menemen
2 dilim kepekli ekmek
1 adet haşlanmış patates
Bitki çayı
Su : 3 L
Spor : sabah 1 set aç karnına 10 dakika HİİT yaptım ( puan) akşam da 10000 adım yürüyüş (500 puan) toplam 600 puan
Ben bu arada İF yapıyorum o yüzden 2 öğün

AA bahsetmeyi unuttum. Annemin komşusu kedisini bize bıraktı birkaç günlüğüne. Mecbur kalmış. Biz de çok sevindik. Öyle tatlı ki
çok seviyorsan benim oğlanı yollayayım sana. cinsiyetinin farkına vardı iki gündür çok fena kızlara sarkıyor. özellikle birine işim çok zor ameliyatı ağustosta ayarlamıştım o vakte kadar şişt hop saldırma kıza modunda yaşayacağım.

çok yorulmuşum uyuyakalmışım koltukta, paylaşıyorum :)

fyzanur selam sevgili yeni eşim

sabah: bugün programımda serbest kahvaltı günümdü, yakınımızda organik pazar varda esmer undan yağsız gözleme yapıyorlar,

1/2 otlu + 1/2 kıymalı yedim.

öğlen: 1 tk fıstık ezmesi + 3 kaju, 1 yumurta

akşam: 200 gr kadar hindi göğüs sote, salatalık-biber-az soğanlı salata

spor: 10k adımlık yürüyüş + 45 dk kardiyo videosu
su: 2.5 lt

Millet kıyafetiyle pişti olur, bizimkisi karabuğday piştisi

ekmepğin yannda patatese ne gerek var kalori miktarı okey ama karbonhidrat fazla kaçmış.

Ha yok tatlı kaptişim, leblebitozum şekersiz.
Ayrıca şu kavrulurken yolda kokar ya sarı leblebi hemen alır yerdim. Ama çıtır leblebi de favorimdir. Uzun zamandır yemiyordum. Bugün marketten aldım birazcık yedim. Ama taze kavrulanlardaha guzel

Pazartesi ise dönüyorum depresyona gircem
Gerci hastalarimi da ozledim
Ama evde olmak cok guzeldi

Afiyet olsun canım. Keto beslenmeye adapte oldun mu.
Bu arada karnıyarık otunu bir ara araştırdım ama kullanmadım. Görünce ilgimi çekti. Memnun musun

Bende çalışmayı özledim
Açılsın artık okullar. Bitsin bu hastalık valla off çatladık

Ayrıca şu kavrulurken yolda kokar ya sarı leblebi hemen alır yerdim. Ama çıtır leblebi de favorimdir. Uzun zamandır yemiyordum. Bugün marketten aldım birazcık yedim. Ama taze kavrulanlardaha guzel
Haklısın hele de biraz fazla kavrulmuşsa sorma zaten herşey öyle güzel kokuyor ki mavicim..

harika ödülde yapılmış fıstık gibi olmuş sende olacaksın.
Millet kıyafetiyle pişti olur, bizimkisi karabuğday piştisi
sorma valla bahsedincede tadını bilmeden canım çekti iyi mi ne yapsam bilemedim

Kardeşimin yavru kedi almıştı nereye gitsek peşimizden geliyordu çabuk alıştı ama benim kızdan rahatlık var mı çok kıskandı kedi kanepede otururken yere fırlatıyordu garibim

Seviyorum evet, hep ara ara gelir kedi aşkım hep de bastırırım ya yapamazsam diye.
Böyle iyi oldu. En güzel kedi komşunun kedisi biz de bir deneme yapmış oluruz.

Içinde kabonhitrat olan herşeyi çok seviyorum resmen
Karbonhidrat bağımlıları diye bir grup seyansi olsada gitsem
Evet şöyle sandalyeleri yuvarlak dizsek. Ben bağımlıyım diye başlayıp karbonhidrat tüketip şişmanlık yüzünden olan utanç hikayelerimizi filan anlatsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…