Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gerçekten çok iyi bir menü çok güzel bir gün olmuş

Sevgili ortağım FitFiliz ve diğerleri

Sabah sabah yine bir İstanbul'a gidip geldim. Uyandığımda ;

- Sade bir nescafe

Dönüşüm öğlen 12 gibi olduğundan ilk öğünde bu sefer kahvaltı yerine aşağıda yer alan kızarmış tavuk (ekmeksiz) ve salata ile kahvaltımı yaptım.

Akşama kadar 3 litre su ve akşam üstü sıkı durun ;

4.5 km açık havada yürüyüş yaptım.

Bu yürüyüş sonrasında saf protein olan kokereçi ayran ile yiyerek günü tamamladım.

150 squat mı ara vermeden mi yaptın canım

Merhaba canim.
Bu hafta harika olucak.
Haftanin birincisiyle es olmak buyuk sans benim icin.
:)
Canım birbirimize destwk olup bu haftayı da birincilikle bitirelim
Evet canim az kilo da versem sonuncu olmadik sukur

Ahhh takimlar arasi bireysel de bir ben olamadim
Azimle olursun moraller hep yüksek olsun canım yaparsın

Özgecim teşekkür ederim ben de çok mutlu oldum
Canım , öğle dolma, akşam 2 dolma daha bana çok geldi , öğlendeki patlıcan ve biberler kızartma değildir umarım , ama dolmalar olmammış

kokoreçin miktarı neydi?

menü de yürüyüş de çok güzel, kokoreci ekmeksiz mi yedin sanırım öyle ama ekmeksiz ben hayatta yiyemezdim

Bugünki menüm
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 tk lor peyniri
Domates, salatalık

öğle:
1 p etli taze fasulye

ara:
1 adet ceviz

Akşam:
1 kase tarhana çorbası

su:2 lt
Spor: bebeğimleydim bütün gün haliyle kolturmaca ve ev işleriiii akşam 22 de ancak oturdum kendime geldim de foruma girdim

Yawrukush CEYDOS Milana firuze

Şimdiden kolaygelsin Zeynep'cim. Korona durumları nasıl peki orda son zamanlarda?
Valla cok yogun olacagim kesin.
Korona suan kontrol altinda.
Son 4 gundur vefat yok. Günde pozitif cikan sayi cok dusuk. Takip etmiyorum artik desem yeridir.
Ama korkarim ki birkac haftaya patlak veririm cunku millet yurtdisina akin ediyor.

Keto cok tok tutuyor aslinda. Öglen i zorla yedim. Makrolarimi ve kalori yi tamamlamak icin resmen.
Boyle tad alamiyorum. Ekmege de kullandim daha önce. Bagirsaklara cok iyi.

Burda hayat normale dondu. Tabi alisveris de hala cok dikkat ediyor insanlar. Disarida da oyle.

kokoreçin miktarı neydi?

1 porsiyon

menü de yürüyüş de çok güzel, kokoreci ekmeksiz mi yedin sanırım öyle ama ekmeksiz ben hayatta yiyemezdim

dün bana dediler ki 1 dilim ekmeğin zararı olmaz. bende sabah o iğrenç tavuğu ekmeksiz yiyip ekmek hakkımı kokereçte kullandım.

Not: yürüyüş öncesi 1 fincan filtre kahve içtim ki spor öncesi metoyu hızlandırsın diye ve yürüş sonrası hemen duş aldım ki (teri üzerimde kurutmadan) toksitler ter ile deri üstüne çıkmışken yeniden emilmeden su ile gitsin diye.

Hoşbulduk bu arada hedefimiz bu yönde ve adım adım koşacağız

Öncelikle sahiliniz aşırı güzelmiş eğer yakın bir yerse artık her gün çıkmalısın.
Tavuk varmış ikimizin de menüsünde bugün ama kızartma değil de haşlama, ya da dışardan alınacaksa çevirme (derisiz) daha sağlıklı. Yine de o yürüyüşle erimiş gitmiştir
Kokoreç bence hayatî bir gıda afiyet olsun

Iyı aksamlar
Sabah 1 yumurta 2 dılım peynır 5 zeytın 1 simit
Ara kiraz ve seftalı
Aksam levrek ve salata
Su 2 lt

bugun ıstem cok gec cıktım eve geldım temızlık banyo balkon yemek yapma falan bes dk bile oturmadım. Aksam yemegını 9:30 ta yedım cok gec oldu cok üzgünüm spor da cok yorulduğum ıcın yapmadım cunku delıgıbı koşturdum temızlık yaptım. Yarından ıtıbaren sıkı sıkı bır haftya baslıyorum ınsallah bu hafta dahada azımlıyım lütfen hergun dürtünüz sevgılı eşim @ciseak77

Bende çalışmayı özledim
Açılsın artık okullar. Bitsin bu hastalık valla off çatladık

çalışmayı özlemek +1. zaten geçen ağustosta başlamıştım, -bi üniversitede çalışıyorum - oh bahar gelse de yazın çimlerinde yuvarlansam hayalleri kurdum aylarca, hop 2. dönemin başından beri boş. şimdi önümüzdeki yıl da online olacak söylentileri var, inanılmaz sıkılıyorum, sosyal yaşantım 0'ın altında 1000.

tavuk çevirmeydi ve zaten derisini sevmem : (

fakat sanki tavuk bozuktu, koku vs yoktu ama tavuğu yedikten 1 saat sonra kolay kolay bozulmayan midem bozuldu. Tavuklarda çevirme şişine çok sığsın diye yapıştırmışlar yanyana bir sürü hafif çiğdi...

ben yerim valla ekmeksiz ekmekli fark etmez
çok güzel olmuş ama su az olmuş.
ekmeği kokoreç ile kullandığını tahmin ettim . 1 porsiyonsa harika spor öncesi kahve doğru karar hatta soğuk haliyle l-carnitine özelliği gösteriyor. bu iki menü arasına meyve sıkıştırabilirdim. kısacası günü beğendim tavuklarda gayet iştah açıcı görünüyor.

Keyifle dürterim ahahaah Bence menün gayet iyi. Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…