- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Gerçekten çok iyi bir menü çok güzel bir gün olmuşYemekler cok dan yendide cocuklar uyumadi daha :))
Yatirdim ama bidi bidi cene caliyorlar..
Sabsh
3 dilim kasar
6 zeytin
50gr domates
10gr sarimsakli ve dereotlu labne
Ara
Soda
Ogle
2 yumurta
5gr tereyag
2gr aci sos
Aksam
Ton pizza
1 kutu Ton, 2c.k karniyarik otu tozu 1 yumurta ile tabani yapildi
Ustunde sogan, 1 sivri biber, kasar ve domates salcasi
Spor
1 saat reformer
30dk leslie boosted
6600 adim
2,5 L su
@Hyperborea17CEYDOS Yawrukush
Kesinlikle bu pskolojik bir durumEvet şöyle sandalyeleri yuvarlak dizsek. Ben bağımlıyım diye başlayıp karbonhidrat tüketip şişmanlık yüzünden olan utanç hikayelerimizi filan anlatsak
Hoşgeldin canım bu aradaEvet o biraz sonradan eklendi gibi oldu yaMenemeni ekmekle yedim sonra annem patates haşlamış onu da yiyeyim dedim
150 squat mı ara vermeden mi yaptın canımBugunun menusu
9:00
Kahvaltida aldigim kalori(yaklasik): 350 kalori.
Kahvalti: 2 dilim siyah ekmek, 1 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta, 1 ck tereyagi, 2 yemek kaşığı yoğurt.
13:00 kalori: 550
Oglen yemegim
2 adet patlican, 1 adet biber, 1adet kiymali domates dolmasi, uzerine yogurt, 1 dilim ekmek.
17:00 kalori: 68
Ara: 4 kayisi
19:00 kalori: 250
Aksam yemegi:
1 patlican, 1 domates dolması.
Toplam gunluk (yaklaşık) kalori alimi: 1318.
Su: 1.250 ama 2 olucak.
Spor: 150 suguat, 200 makas, 120 mekik, 50+50 bacak ac kapa hareketi. 8000 adim.
Uykum acilsin diyede 1 sade kahve icicem.
CEYDOS Yawrukush bnnu
Canım birbirimize destwk olup bu haftayı da birincilikle bitirelimMerhaba canim.
Bu hafta harika olucak.
Haftanin birincisiyle es olmak buyuk sans benim icin.
:)
Azimle olursun moraller hep yüksek olsun canım yaparsınEvet canim az kilo da versem sonuncu olmadik sukur
Ahhh takimlar arasi bireysel de bir ben olamadim
Özgecim teşekkür ederim ben de çok mutlu oldumGuzel takimim nasilsiniz, hafta sonunuz nasil geciyor?
bnnu canim bireyselde 3. olup bizi gururlandirdin harikasin :)
Kizlar kuzularimin kahvaltisini hazirlayip, 15 dkya geliyorum.
Gecmiste kalori miktari ve vitaminlerle ilgili konusmussunuz, okudum hepsini , bunlarla ilgili yazmak istediklerim var, gelecegiiiiiiiiimmmm birazdannn :)
Canım , öğle dolma, akşam 2 dolma daha bana çok geldi , öğlendeki patlıcan ve biberler kızartma değildir umarım , ama dolmalar olmammışBugunun menusu
9:00
Kahvaltida aldigim kalori(yaklasik): 350 kalori.
Kahvalti: 2 dilim siyah ekmek, 1 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta, 1 ck tereyagi, 2 yemek kaşığı yoğurt.
13:00 kalori: 550
Oglen yemegim
2 adet patlican, 1 adet biber, 1adet kiymali domates dolmasi, uzerine yogurt, 1 dilim ekmek.
17:00 kalori: 68
Ara: 4 kayisi
19:00 kalori: 250
Aksam yemegi:
1 patlican, 1 domates dolması.
Toplam gunluk (yaklaşık) kalori alimi: 1318.
Su: 1.250 ama 2 olucak.
Spor: 150 suguat, 200 makas, 120 mekik, 50+50 bacak ac kapa hareketi. 8000 adim.
Uykum acilsin diyede 1 sade kahve icicem.
CEYDOS Yawrukush bnnu
kokoreçin miktarı neydi?Sevgili ortağımFitFiliz ve diğerleri
Sabah sabah yine bir İstanbul'a gidip geldim. Uyandığımda ;
- Sade bir nescafe
Dönüşüm öğlen 12 gibi olduğundan ilk öğünde bu sefer kahvaltı yerine aşağıda yer alan kızarmış tavuk (ekmeksiz) ve salata ile kahvaltımı yaptım.
Eki Görüntüle 2661088
Akşama kadar 3 litre su ve akşam üstü sıkı durun ;
4.5 km açık havada yürüyüş yaptım.
Bu yürüyüş sonrasında saf protein olan kokereçi ayran ile yiyerek günü tamamladım.
Eki Görüntüle 2661091
Eki Görüntüle 2661092
Eki Görüntüle 2661090
Sevgili ortağımFitFiliz ve diğerleri
- Sade bir nescafe
Dönüşüm öğlen 12 gibi olduğundan ilk öğünde bu sefer kahvaltı yerine aşağıda yer alan kızarmış tavuk (ekmeksiz) ve salata ile kahvaltımı yaptım.
Eki Görüntüle 2661088
Bu yürüyüş sonrasında saf protein olan kokereçi ayran ile yiyerek günü tamamladım.
Eki Görüntüle 2661091
Eki Görüntüle 2661092
Eki Görüntüle 2661090
Valla cok yogun olacagim kesin.Şimdiden kolaygelsin Zeynep'cim. Korona durumları nasıl peki orda son zamanlarda?
Afiyet olsun canım. Keto beslenmeye adapte oldun mu.
Bu arada karnıyarık otunu bir ara araştırdım ama kullanmadım. Görünce ilgimi çekti. Memnun musun
Bende çalışmayı özledim
Açılsın artık okullar. Bitsin bu hastalık valla off çatladık
YettiimmEşimmm nerelerdesin?esmeriiim
kokoreçin miktarı neydi?
menü de yürüyüş de çok güzel, kokoreci ekmeksiz mi yedin sanırım öyle ama ekmeksiz ben hayatta yiyemezdim
Hoşbulduk bu arada hedefimiz bu yönde ve adım adım koşacağızhoşgeldin minnak kız. ben takım kaptan yardımcısı ceyda. beraber bütün fazlalıklarımızı atıp çıtır olalım olur mu?
hepsini çok beğendim bahçe mahsülleri özellikle beğenimi kazandı , o pilav olmasaydı ne güzel olurdu.
vişneyi şekerle kaynattın muhtemelen içmemeni tavsiye ederim. ekmek miktarın fazla sabah tarhana içmişsin onda bolca karbonhidrat var zaten .su miktarını arttırmalısın.
kaloriyi aşmamış olabilirsin ama karbonhidrat çok yoğun olmuş be kuzum dikkat et. 3 dilim ekme dolmadaki pirinç bunlar hep ek yük.
çünkü çok makul bulmuşum
3 dilim ekmek cızzzz birde kremalı bisküvi oy oy olmadı.
Öncelikle sahiliniz aşırı güzelmişSevgili ortağımFitFiliz ve diğerleri
- Sade bir nescafe
Eki Görüntüle 2661088
Eki Görüntüle 2661091
Eki Görüntüle 2661092
Eki Görüntüle 2661090
Bende çalışmayı özledim
Açılsın artık okullar. Bitsin bu hastalık valla off çatladık
Öncelikle sahiliniz aşırı güzelmişeğer yakın bir yerse artık her gün çıkmalısın.
Tavuk varmış ikimizin de menüsünde bugün ama kızartma değil de haşlama, ya da dışardan alınacaksa çevirme (derisiz) daha sağlıklı. Yine de o yürüyüşle erimiş gitmiştir
Kokoreç bence hayatî bir gıdaafiyet olsun
ben yerim valla ekmeksiz ekmekli fark etmezmenü de yürüyüş de çok güzel, kokoreci ekmeksiz mi yedin sanırım öyle ama ekmeksiz ben hayatta yiyemezdim
çok güzel olmuş ama su az olmuş.Bugünki menüm
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 tk lor peyniri
Domates, salatalık
öğle:
1 p etli taze fasulye
ara:
1 adet ceviz
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
su:2 lt
Spor: bebeğimleydim bütün gün haliyle kolturmaca ve ev işleriiii akşam 22 de ancak oturdum kendime geldim de foruma girdim
Yawrukush CEYDOS Milana firuze
ekmeği kokoreç ile kullandığını tahmin ettim . 1 porsiyonsa harika spor öncesi kahve doğru karar hatta soğuk haliyle l-carnitine özelliği gösteriyor. bu iki menü arasına meyve sıkıştırabilirdim. kısacası günü beğendim tavuklarda gayet iştah açıcı görünüyor.1 porsiyon
dün bana dediler ki 1 dilim ekmeğin zararı olmaz. bende sabah o iğrenç tavuğu ekmeksiz yiyip ekmek hakkımı kokereçte kullandım.
Not: yürüyüş öncesi 1 fincan filtre kahve içtim ki spor öncesi metoyu hızlandırsın diye ve yürüş sonrası hemen duş aldım ki (teri üzerimde kurutmadan) toksitler ter ile deri üstüne çıkmışken yeniden emilmeden su ile gitsin diye.
Keyifle dürterim ahahaah Bence menün gayet iyi. Afiyet olsun canımIyı aksamlar
Sabah 1 yumurta 2 dılım peynır 5 zeytın 1 simit
Ara kiraz ve seftalı
Aksam levrek ve salata
Su 2 lt
bugun ıstem cok gec cıktım eve geldım temızlık banyo balkon yemek yapma falan bes dk bile oturmadım. Aksam yemegını 9:30 ta yedım cok gec oldu cok üzgünüm spor da cok yorulduğum ıcın yapmadım cunku delıgıbı koşturdum temızlık yaptım. Yarından ıtıbaren sıkı sıkı bır haftya baslıyorum ınsallah bu hafta dahada azımlıyım lütfen hergun dürtünüz sevgılı eşim@ciseak77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?