Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meyveyi unuttum öğle ve akşam arasında benim avucumla bir avuç kiraz yedim hatta eşime dedim ki bunu benim bir avucum alır mı ? o da alır alır dedi : ))))

sonuçta 1 avuç kiraz yedim !

Hoşgeldin canım bu arada ilk günler hep bir tuhaf geçer zaten. Burda daha düzene girer yediklerin
Hoşbulduk gerçekten ilk günler insanı zorluyor fakat zaman ilerledikçe artık bu bir yaşam tarzı haline geldiğinde işler daha rahat ilerleyecek eminim

Geçmiş olsun.. tavuğun resminden anlayamadım galiba, epey yağlı kızarmış duruyordu. Yazın özellikle dikkat etmek lazım aslında tavuk etine. Şimdi iyisiniz ama değil mi?
Ben yarını planlamaya çalışıyorum, önceden belirlemek iyi oluyor. Biz takımda epey yumurta tüketiyoruz yarın yumurta ağırlıklı birşeyler düşündüm.

meyveyi unuttum öğle ve akşam arasında benim avucumla bir avuç kiraz yedim hatta eşime dedim ki bunu benim bir avucum alır mı ? o da alır alır dedi : ))))

sonuçta 1 avuç kiraz yedim !

kiraz ne güzel şey. ne güzel şey kiraz. ah kiraz ah. afiyet olsun size de. hayatımın en güzel günlerinden biri 'kiraz diyeti' diye bir şey yaptığım gündü. gün boyu sadece kiraz yiyorsun, ne kadar alırsa artık. 1.5 - 2 kg almıştım sanırım artık allah affetsin.

benim sabah yine bir İstanbul seyahatim olacak.

Dönüşte elim ayağım titremez ise çok aç olacağımdan bende sevmediğim bir kahvaltıyı yapayım diyorum. Kuvvetli muhtemel katı pişmiş 2 adett yumurta, zeytin, közlenmiş biber ve İzmir tulumu....

akşama da karnıyarık, mücver ve yoğurt var.

yani benim yarın ki menü belli.

Son düzenleme:
beğendim kesinlikle kötü menü değil
ben çalışmayı özlemedim çalışmaktan nefret ederim bir daha dünyaya gelsem tembel hayvan olarak geleceğim. ama ilginç ben öyle bir mesaj yazmadım senin etiketine gidiyorum farklı mesajım çıkıyor.

yalnız şöyle bir şey söyliyeyim ben kiraz yedim mi ciddi kilo veriyorum. Zira kiraz midemi öyle çalıştırıyor ki aklınız şaşar.

ve komik bir batıl inancım var ki onun haltına kiraz çok yiyorum ; ben hangi sene kiraz yemeyi atlarsam o senenin kışında öleceğime inanıyorum : ) Böyle ilginç bir saplantım var bu sebeple kiraz başladımı kilo kilo eve kiraz girer...

Hatta geçen sene kiraz zamanı Asos'taydık 70 km yol gidip Evciler Ayazma'dan bir kasa yani 40 kilo kiraz almıştım.

40 kilo kirazı kimse inanmayacak ama 4-5 günde bitirdim.

aaa bende de öyle oldu şimdi allah allah

benim işim de dönemsel olarak çok yoğunlaşan, kalanında oldukça yoğunluğu hafif denebilecek bir iş. o yüzden şimdi rahata çok alışıp başka bir yerde ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum. ama şimdi o kadar yattım ki evde artık bir süre işten güçten şikayet edemem.

Eggroll tavsiye ederim :)
Veya yumurta kapama

Eklentiler

• Screenshot_20200711_223839.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 22

ben inanıyorum, kiraz bu yahu, yenmez mi? gerçekten en sevdiğim meyvedir, hele ben ufakken pazarlarda gerçekten çok lezzetli, kocaman kocaman bordoları olurdu bayılırdım. son 2-3 yıldır tadı doğru düzgün gelen bir kiraz yemedim ve çok üzülüyorum. istanbul'da gerçekten hiçbir şeyin tadı yok. karpuz yerken gözümü kapattığımda karpuz tadını almıyorum, şekerli su tadı geliyor. aracım olsa vallahi bir kiraz bir de dut için yollara düşerdim.

aracım olsa vallahi bir kiraz bir de dut için yollara düşerdim.

bakın size ne diyorum 70 km git 70 km gel.... taaa Ayazma'ya gidip geldim. Ayazma'nın kirazı Afyon kirazı hatta hatta Burdur kirazı gibi maalesef iç pazara verilmiyor. 4-5 tane kiraz tanesi bir avucu dolduruyor. Sanırım bunda Kazdağları'nın etkisi var.

bu 3 yer Türkiye'de en iyi kirazın yetiştiği yerler.

bana müsade yürüyüş canımı okudu sabah yola çıkacağım ve çok yorgunum

bu arada açık havada yapılan yürüyüş evde yapılan yürüyüşe benzemez haberiniz ola ... az yürümüşsün filan demeyin bana yıllar sonra ilk yürüyüş bu

araba varken yürümek bence saçmalık ama maalesef yürümek zorundayız. bir gayret sadece 1 ay. iyi dinlenmeler.

O mesajı ben yazmıştım. Ama nasıl sende cıktı bende anlamadım

kendi bardağına katma o zaman. tarhananın tokluğu köşeyi dönünce çıkar .okluğu diye bir laf var ama karbonhidrat miktarı fazla bir besin dikkat etmek lazım.
Ha ha bu msjı görmemişim atlamışım o sözü demeyim dedim içimden geçmedi değil ama ben yapıyorum doğal içinde herşey var besin değeri vitamin değeri çok yüksek aslında sırf kızım kahvaltıda belki biraz bişey yer diye yaptık ama nafile 3 yudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…