Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben zayıf ve çok zayıf kişileri ayırt edemiyorum biliyo musun, sanırım kendim hiç zayıf olmadığımdan. mesela 34-36 ve 38 beden bana hep aynı geliyo, ee zayıf işte. burcu esmersoy bu 3ünden herhangi biri olabilir, hatta 32 de olabilir ve ben buna şaşırmam slakfd
Tahmini 34 bu ara o baya zayıfladı önceki hali daha iyiydi evlenince kilo alacağı yerde zayıfladı en son kaç bedene indin canım ben 34 olmuştum ve o halimi beğenmiyorum tam bir sıskaydım geçen sosyal medyada o halimi paylaştım millet şok geçirdi ideal 38 beden bence

Ben şimdi merkeze arabayla 5 dk da gitmek yerine yürücem

Tahmini 34 bu ara o baya zayıfladı önceki hali daha iyiydi evlenince kilo alacağı yerde zayıfladı en son kaç bedene indin canım ben 34 olmuştum ve o halimi beğenmiyorum tam bir sıskaydım geçen sosyal medyada o halimi paylaştım millet şok geçirdi ideal 38 beden bence

ben yetişkinliğimde 76-90 kg arası gittim geldim ve hep 42 ile XL giydim, aşağısını görmedim. kot bedenim şimdi 29-30 diyorum ya, önceden 36 aldığım da olurdu rahat rahat giyiyim diye. şimdi geçen bi şort aldım 40 beden, güzel oldu onu giyiyorum. yeni kot şort siparişi verdim 38-40-42 karışık artık hangisi olursa diye shadfjl.

Eşler diğer eşler ilemi yarışıyor 😍
Bnde 9 gün sonra 23 yaşındayım 🎉
Canım ne güzel şimdiden kutlu olsun günü gelince tekrar yazarım 😁
Aslında takımlar birbiriyle yarışıyor ama takım içinde eşler oluşup takım içinde sıralamaya da giriyorlar amaç kontrolü sağlamak ve motive olmak
Yani ben öyle anladım 😁

- 2 yumurta
- Yeşillikler, domates, salatalık
- 14-15 yeşil zeytin
- 1 dilim Izmir tulumu
- 2 dilim salam
- 1 tabak közlenmiş kırmızı biber ile süzme yoğurt
- 1/2 porsiyon kıymalı börek (1 dilim ekmek niyetine)
- 2 bardak çay

Eki Görüntüle 2661698

Ciddi ciddi yarışıyor yaaaaaaaaa :KK57::KK57::KK57:

Bende anlamıyorum. Bende herseye dikkat ediyorum. Izel ahri yemek yapiyirum. Surekli kalori hesapliyorjm.
Bu kadar mı olur yani. Neden zayıflaamıyorum. 😔 50 gün olmuş. Ama sadece 2 buçuk kilo . Ve geçen hafta 2 .100 fazla geldik bir anda. Bu hafta 1.900 gitti ama si.di gene +400 geldim. Ne yapıyorum niye böyle oluyor. Başkası olsa bu kadar emeğe 10 kilo vermişti 😢 aglayacam artik ya. Niye olmuyor niye. Dün hastaydım
Aç kaldım.resmen doğru dürüst birşey yoktu bugün +400 nedir ya... yıllarca hep böyle oldu be ben bıraktım
. Ne zaman gidecek 😔 bugün çok kötü hissediyorum kendimi
Cabuk pes ediyorum derdim ama 50 gün oldu ya 😔😔😔😔
Al bendende okadar ama yılmak yok canım gerekırse daha cok ugrasacagız ama v erecebı sekılde bende ıncecıık hallerımı ozledım

Selam güzel takim. Bende kendime renk seceyim dedim :D

CCogumuz Pazartesi kontrol tartisinda arti cikmisiz.
Su durumlariniz nasil? 2,5 hatta 3 L yapalim artik.
Ayrica su videoyu yapalim diyorum
10 dakikalik sadece. Daha fazla yapmak isteyenler icin 30dklikda var

GGunde 15 bin ustu adimi da yaparsak Cuma ya guzel sonuclar aliriz

Selam güzel takim. Bende kendime renk seceyim dedim :KK70:

Canım ya ben bişey sorucam 3 tane tartıda tartıldım bugün 2si aynı marka 1 i farklı
2si aynı olan da aç karna 69.5(ama bu tartı sahipleri 1 2 kilo fazla tartıyor dediler başka yerde tartılmışlar)
1 tanede de tok karına 68.5 çıktı

Şimdi ben tartı alıcam hangi tartı iyidir?

Canım ya ben bişey sorucam 3 tane tartıda tartıldım bugün 2si aynı marka 1 i farklı
2si aynı olan da aç karna 69.5(ama bu tartı sahipleri 1 2 kilo fazla tartıyor dediler başka yerde tartılmışlar)

Canim ben Türkiyede degilim. Ama fakir markasi kullanan cok kisi goruyorum.
Netden bir arastir derim
Sonra zaten kiyafetsiz ve wc sonrasi tartilmak gerek

Canım ne güzel şimdiden kutlu olsun günü gelince tekrar yazarım 😁
Aslında takımlar birbiriyle yarışıyor ama takım içinde eşler oluşup takım içinde sıralamaya da giriyorlar amaç kontrolü sağlamak ve motive olmak
Yani ben öyle anladım 😁
Sağol canım benim 🥰🥰
Çok güzel olmş sistem 😍

Eşimle birlikte ve bitmiyor ki onlar. Sadece yesillikler biter bizde.
Aciklik getirdigin icin saol tek ogun beslenecegin zaman yumurta miktarini arttirmalisin
katı koltukaltı deodorantı bildiğin, şekil 1A :-) kabak gibi marka yazıyor ama sen ona bakma her marka olur :p

Eki Görüntüle 2661722
Bizde cilde iyi geliyor sandik ama selulit sarkma icin falan ben olsam kullanmam faydasindan cok zarari oluyor
Eşler diğer eşler ilemi yarışıyor 😍
Bnde 9 gün sonra 23 yaşındayım 🎉
Evet canim
Bende anlamıyorum. Bende herseye dikkat ediyorum. Izel ahri yemek yapiyirum. Surekli kalori hesapliyorjm.
Bu kadar mı olur yani. Neden zayıflaamıyorum. 😔 50 gün olmuş. Ama sadece 2 buçuk kilo . Ve geçen hafta 2 .100 fazla geldik bir anda. Bu hafta 1.900 gitti ama si.di gene +400 geldim. Ne yapıyorum niye böyle oluyor. Başkası olsa bu kadar emeğe 10 kilo vermişti 😢 aglayacam artik ya. Niye olmuyor niye. Dün hastaydım
Aç kaldım.resmen doğru dürüst birşey yoktu bugün +400 nedir ya... yıllarca hep böyle oldu be ben bıraktım
. Ne zaman gidecek 😔 bugün çok kötü hissediyorum kendimi
Cabuk pes ediyorum derdim ama 50 gün oldu ya 😔😔😔😔
Sabirli ol gecen hafta es iken ne guzel verdin bu hafta da veririsin
Selam güzel takim. Bende kendime renk seceyim dedim :KK70:

Yaptim canim

Canim surekli tarti degistirme hemen git tartini al ve onun kilosunu soylee bize bir daha da kendi tartinin disinda tartilarla tartilma essas alinan tarti onemli digerleri deil bende takilmistim senin gibi ama simdi sadece keendi tartimla tartiliyorum umarim anladin

Bu arada siz erkeksiniz değil mi? Çünkü hayatım boyunca 198 boyunda kadın ne duydum ne gördüm
Olabiliyor canım. Yurtta karşı odamdaki kız 2 nin üzerindeydi boyu. Erkek arkadaşı da kendinden uzunmuş üstelik. Yanında civciv gibi kalıyorduk.
Şimdi benim eşimde 193 ben 164. Zayifken bana civciv derdi. Şimdi pek demiyor :KK70:

sabah yürüyüşümde bi markete girdim, baktım güzel cam ürünleri var anneme kase aldım. tesadüf, o da çok beğendi. devamını almak için tekrar o markete gittim yok, başka bir şubesine gittim, yok. en son inat ettim en uzaktaki 3. şubeye gittim yine yok, ordan döndüm eve. 15k adım oldu bugün biri bunu geçerse önce bu forumu sonra kendimi vururum dıkşın!!

Kazen Kazen normalde tabagina neyi ne kadar aldigin onemli bizim icin onun icin dedim

o halde şöyle yapayım bundan sonra tabağı doldurup onu yollayayım ... ama lsitede tek tek yazıyorum ya o yüzden sıkış tıkış etmiyorum tabağı

Back
X