Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zaten ben puan olarak hesaplamıyorum onu canım. Sadece hareketsiz kalmadığım anlaşılsın diye yazıyorum
Evde olmayınca tüm düzen kaçıyo kaptanım. Bu hafta düzenli gidicem allahın izniyle şimdi yeşil çayımı içtim. Uyumaya çalışıcam. Uyku düzenimde bozuldu. 1-2 den aşağı uyuyamıyorum. Gün içinde oğlum uyuyunca bende uyuyorum onunla. Sonra ne iş bitiyo ne de kendime gelebiliyorum.. bu akşam erken uyursam yarın spor için umudum var inşallah

Ziplamak 2 puansa deneyim
Porsiyon kaptanim
Kozlar hareket puanları nasıl hesaplanıyor ben hıc hesaplamıyordum
40-40 yan bacak acma
10 dk leslıe cardıo
20 dk mezdeke oynadım az once ahahha
Ilk sayfada var canim

Erkek var takımda huuu hatun

Bilmiyordum maalesef yine de ceza yapabilirim farketmez

Ya benim de canım tatlı çekiyor. Sevgilim dondurma almış. Dolapta duruyo. Sevgilim onu gömmezse cumaya kadar dolapta durcak. Ara ara ben ona o da bana bakıyo. 250 kalori ve 20 Gr şeker var içinde. Yesem ne ceza çıkar bundan futbol sahasını turlarım diyorum diğer taraftan da bugünkü 1 kilo alışım geldi. Pff kafamda deli sorular

İşte dolaptaki 40 gr çikolatayı bu düşünce ile dayanamayıp yedim sonuç ceza 150 zıplama şuan dolapta supangle var yarın onu annemlere götürücem sanırım. Bu akşam geri kalan çikolatayı eşime lütfen ye dedim kalmasın yoksa kendime hakim olamıcam. Bence yeme dolapta dondurma da var böğürtlenli ama yemiyorum. Umarım irademe sahip olabilirim.

Kuzuuum nasıl geçiyor kızının eğitimi

Biz bitirdik sınavları geçmişim ama memleketteyim internet sıkıntım çok maalesef uğrayamadım da buralara nasılsınız inşallah iyisinizdir
Ben şişkoyum

Gece gece beni güldürdün ya Allah razı olsun.

Kaptanım sınavlarım açıklandı geçmişim çok teşekkür ederim desteğiniz için

Bu kadar geç cevapladığım için üzgünüm....

fayfeyfiy kuzucum nasılsın haziran sonu gelmeyecek miydin? sınavların nasıl geçti özledik seni geri dön artık.
Kaptanım sınavlar bitti memlekete geldik

Burada da maalesef internet çekmiyor tartı yok
O yüzden gelemedim gruba bir türlü
Birsürü telaşe... nasılsınız

Yaaa FitFiliz miii Harika bir nick olmuş deryamm
Ben köylerde şişko şişko geziyorum
Cumartesi geliyorum
Pazartesi okul
Ama yoğunluğa bakıp gelmeye çalışacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…