- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Zaten ben puan olarak hesaplamıyorum onu canım. Sadece hareketsiz kalmadığım anlaşılsın diye yazıyorumUygulamalara boy kilo yas yazarsan normal kalorin cikiyor ama sen 400 500 dusugune ayarla
Tombul tombul memeler
Tombul tombul memeler
Cumlemizin
Kaptanim 1 saat yuruyus yaptim parktaki egzersiz aletlerini kullandim ic bacak icin olanlari
Ev isi puani hesaplanmiyor canim bir ara herkes puanlamasi artsin diye yapmisti
Esini etiketlemeyenler de bugun @Kazen
Simdilik dedim canim icecegim ama ayaga kalkar halim kalmadi
22.14 su an canim bizim burda sifirlamayi dene
Evde olmayınca tüm düzen kaçıyo kaptanım. Bu hafta düzenli gidicem allahın izniylesen beni sıkı takip etmişsin kuzum en fevalı takçim ilan ediyorum seni
ooo gene güzel bir menü olmuş kaptanım bir ben oturtamadım düzeni.
börekten hiç memnun kalmadığımı belirtmek isterim. bu kadar zengin bir kahvaltıda börek fazla olmuş. süzme yoğurt ve kaşardan karbonhidrat alındı zaten ekstra yükelmeye gerek yok bence
güzel olmuş canım. yoğurt kürü bir ara ben denedim farkı fark edemedim.ama annem zerdeçallı yapıyor yanlarım eridi diyor tospiğim.
mücver olmasına rağmen bu sabah kahvaltısından daha güzel olmuş.
afiyet olsun canım gayet hoş menün.
menü spor çok güzel olmuş
aralarda dahil olmak üzere güzel ancak su az olmuş.
çok yürü tansucum dün yediklerin hala aklımda.
makarna dokunmuştur belki bana da fena dokundu görünce.esmeriiim sen ne diyorsun makarna cezası olsun mu?
harikasın hepsi süper spor kararın ekstra güzel.
miktar yazılmayınca yorum yapamıyorum ne yazık ki. bulgurun ölçüsü yok.sabah zaten 2 dilim ekmek hakkını almışsın birde üstüne bulgur olmadı canım. ilk gün menün diye ceza kesmiyorum ama yarın daha az karbolu bir menü bekliyorum.
afiyet olsun nihayet düzgüne yakın beslenmişsin.
menünü beğendim denize gitmeni kıskandım.
hesaplamasanda menü uygun canım su az.
keşke sabahta 1 dilim ekmek olsaydı...
harika tam kararında.
ooo ekmek sınırı aşılmış. eşin kimdi bakem senin cezalandırılmalısın
İlk kez ceza verıyorum cok heyecanlı ahahahNe kadar ayıp ahahaaha
Haklısın dıyet yapmakta hem zahmetli hem masraflı gerçektenEvde ne varsa onu yiyorum maalesef
Ziplamak 2 puansa deneyim13.07.2020
09:30
1/2 yk salça ve 1 yumurta ile salçalı yumurta
1 dilim peynir
14:30
1/2 su bardağı yeşil mercimek haşladım yedim sadece tuzlayıp
19:00
1 adet şeftali
Su 2,8 lt
Spor 50 zip :100 p
Birgaripanne
Porsiyon kaptanimp ölçüsünü anlamadım p ile bütün ölçüleri yorgun beynimden geçirdim ııh yok çıkmadı valla. o hariç olmuş
çikolataya zaafım var bişey demiyorum.
sınır getirdik canım ya 2 dilim ekmekten fazlasını cezaya tabi yaptık.
yok yok ben atladım böyle devam et. ama emzirme için karbonhidrat çok gerekmiyor.sıvı tüket bolca.
alma sen ver eşi sensin.
mercimek nasıldı kuru kuru lezzetli mi? yani haşlanmış ama kuru.
Ilk sayfada var canimKozlar hareket puanları nasıl hesaplanıyor ben hıc hesaplamıyordum
40-40 yan bacak acma
10 dk leslıe cardıo
20 dk mezdeke oynadım az once ahahha
Erkek var takımda huuu hatunUygulamalara boy kilo yas yazarsan normal kalorin cikiyor ama sen 400 500 dusugune ayarla
Tombul tombul memeler
Tombul tombul memeler
Cumlemizin
Kaptanim 1 saat yuruyus yaptim parktaki egzersiz aletlerini kullandim ic bacak icin olanlari
Ev isi puani hesaplanmiyor canim bir ara herkes puanlamasi artsin diye yapmisti
Esini etiketlemeyenler de bugun @Kazen
Simdilik dedim canim icecegim ama ayaga kalkar halim kalmadi
22.14 su an canim bizim burda sifirlamayi dene
Bilmiyordum maalesefp ölçüsünü anlamadım p ile bütün ölçüleri yorgun beynimden geçirdim ııh yok çıkmadı valla. o hariç olmuş
çikolataya zaafım var bişey demiyorum.
sınır getirdik canım ya 2 dilim ekmekten fazlasını cezaya tabi yaptık.
yok yok ben atladım böyle devam et. ama emzirme için karbonhidrat çok gerekmiyor.sıvı tüket bolca.
alma sen ver eşi sensin.
mercimek nasıldı kuru kuru lezzetli mi? yani haşlanmış ama kuru.
Ya benim de canım tatlı çekiyor. Sevgilim dondurma almış. Dolapta duruyo. Sevgilim onu gömmezse cumaya kadar dolapta durcak. Ara ara ben ona o da bana bakıyo. 250 kalori ve 20 Gr şeker var içinde. Yesem ne ceza çıkar bundan futbol sahasını turlarım diyorum diğer taraftan da bugünkü 1 kilo alışım geldi. Pff kafamda deli sorularSelam
Gunumun ozdti
Ilk ogun 12.30 da
1, 5 hamburger koftesi. Ustunde sotelenmis sogan. Galiba ismi oyle
Ara
1 avuc fistik
Galiba 15 Gr kadar birsey
2. Ara
5 hurma ustune anason tozu
Canim tatli istiyor
Aksam
Meazta 200 gr kafsr
Ustunde kasar, domates, sogan ve Mantar var
Biraz aci sos ekledim
2 y. K Cacik
Eki Görüntüle 2662045
Ve keto kahve simdi keyf icin :=) ve kalorilerimi doldurmak icin
Eki Görüntüle 2662046
Su 2 L
Daha saat erken 3 olur. Tekrar yazarim
Spor 30dk bisiklet surme - 210 puan
10823 adim - 541 puan
Toplam 751 puan
Hyperborea17
Eki Görüntüle 2662048
İşte dolaptaki 40 gr çikolatayı bu düşünce ile dayanamayıp yedim sonuç ceza 150 zıplama şuan dolapta supangle var yarın onu annemlere götürücem sanırım. Bu akşam geri kalan çikolatayı eşime lütfen ye dedim kalmasın yoksa kendime hakim olamıcam.Ya benim de canım tatlı çekiyor. Sevgilim dondurma almış. Dolapta duruyo. Sevgilim onu gömmezse cumaya kadar dolapta durcak. Ara ara ben ona o da bana bakıyo. 250 kalori ve 20 Gr şeker var içinde. Yesem ne ceza çıkar bundan futbol sahasını turlarım diyorum diğer taraftan da bugünkü 1 kilo alışım geldi. Pff kafamda deli sorular
Kuzuuum nasıl geçiyor kızının eğitimicanım takım kızlarım nasılsınız? sizleri çooook özledim ama öyle yoğun bir dönem içerisine girdim ki bu kaos biter mi hiç bilmiyorum. + laptopum bozuk olması beni çok olumsuz etkiliyor. o konuda tek tesellim kıymetlimi kendi ellerimle servise götürüp kendi ellerimle alacak olmam.çok uzun bir geçmişe göz atarak geldim
@barga canım menülerini inceleyeceğim neden böyle oluyor birlikte bir orta yol bulacağız üzülme.
Arrietty_ anam paten mi aldın bayılırım. benimde oradan oraya gezerken kimde bıraktığımı unuttuğum patenlerim var ama yenisini beğendim acaip janjanlı almayı planlıyorum.5 yaşındaki uçan ceyda olamam ama çoook seviyorum. ağır adımlarla başlar belki hızlanırım.
@Derya_the_queen anacım gene yakalamışsın bir tekirdağda yaşamış. keşfettiğin ilk benim unutma sakın.
aydingelini hep aklımdasın sakın ağlama beni kimse merak etmiyor diye ben ediyorum yoksam bile pes etmeni istemiyorum.
Birgaripanne minik kızım napıyorsun? ben yokken kimler hırslandırdı kimler üzdü seni?
@Akrrep ilk haftadan çok kötü bir eş oldum sana özür dilerim hiç adetim değildir böyle şeyler ama böyle olmak zorunda bir süre daha.
@erciyes111 izne ayrılıyormuşsun şaşırdım. toplanma başladı mı yoksa?
@Melegimkorusun kuzum katı gıdaları azıcık azalt yağı azaltma ekmek çok yediğin zamanda ters tepki yapabiliyor ben sadece sabah öğünlerimde keto ekmek yiyorum.
@fyzanur bu hafta hiç aktif olmamışsın canım neden kayboldun korkma nöbetlerinde basmayacağım. hastane ortamına beni baygınsam sokabilirler kendi isteğimle mümkün değil gitmem.
fayfeyfiy anam sınavcı kızım sınavların nasıl gidiyor. benim kızımda pazaretsi okula başlayacak artık ne zaman görürüm bilmiyorum.aktif eğitim alacaklar.
@Aomine Daiki şifa orucu nasıl gidiyor? zorlanıyor musun?
@Beklenen2 geçmişte spor yaptığını okudum yüreğim ağzıma geldi yapma canım gelecekte yapma şansın olacak.sabret.
@bnnu sende mi giremedin takıma bu hafta az gördüm yazdıklarını daha aktif olman gerek motivasyonun artması için.
şimdi geçmişe çağrı yapmak istiyorum özlediğim diğer kızlara bu çağrım. @plasticwoman @angelnesss @Periannem @Meryem1306 @luges @Aycaokurcan @DeryaOnDiet kızlar nasılsınız çok boş bıraktınız bizi arada gelin lütfen.
Ayyy kaptanım nasıldım acabafayfeyfiy ruyamda seni gordum canim nasilsin?
@Akrrep nerelerdesin canim?
@deniz diyette yoklugun belli oluyor..
@erciyes111 seninde yoklugun belli canim...
@matilda34 gozlerim seni de ariyor ,bu hafta iddialiydin gulum..
Gece gece beni güldürdün ya Allah razı olsun.Kuzuuum nasıl geçiyor kızının eğitimi
Biz bitirdik sınavları geçmişim ama memleketteyim internet sıkıntım çok maalesef uğrayamadım da buralara nasılsınız inşallah iyisinizdir
Ben şişkoyum
@fyzanur nasil oldun bir ses ver canisi?
@angelnesss ne zaman geliyorsun kuzum aramiza?
@Aomine Daiki annen , kaynin nasil oldular canim?
fayfeyfiy sinavlarin nasil gecti kuzum?
@bnnu sen nasilsin canim nasil gidiyor is yerinde?
@Akrrep nerelerdesin kuzum?
@mifihafa , @cokofesttt , @erciyes111 @Aycaokurcan , @luges sizler nasilsiniz?
@DeryaOnDiet , @tomrs hamile arkadaslarim iyi misiniz?
@Kozmogirl17 , @kanadali35 , @stitch sizlerde bir ses verin ozledik yahu...
@minimalce_ ,esmeriiim , @melek ada @matilda34 sizleride gormuyorum kizlar, ne var ne yok?
Bu kadar geç cevapladığım için üzgünüm....@Derya_the_queen nasilsin canimcim?
fayfeyfiy bir ses ver sinavlarin nasil gecti kuzum?
@fyzanur nasil oldun, canim hic ugramiyorsun merak ediyorum seni, bu haftada saglikli yemek tarifi ve nerede hata yaptim linkine yazman gerek kuzum...
@Aomine Daiki nasilsin canim annen, kaynin nasil oldular?
@matilda34 ugramiyorsun takima canisi, listedesin de, aktif olma sozu vermistin..
@mifihafa sen nasilsin canim?
Kaptanım sınavlar bitti memlekete geldikfayfeyfiy kuzucum nasılsın haziran sonu gelmeyecek miydin? sınavların nasıl geçti özledik seni geri dön artık.
Yaaa FitFiliz miiifayfeyfiy ceydos kaptan haklı, ben de özledim. Dön de beraber zayiflayalim Feyza'cımm. (Not: derya the Queen ben, kullanıcı adım değişti)
Ben de deniyeyim yazı rengi vs değiştirmeyi bir ara. Mavi ile yazılan yazılar akılda daha çok kalirmiş. Aklınız benim mesajlarla dolsun
Bu sataşmayi adı farkettim, çirkefim diye mi beni de etiketlemedin acaba Özgecim
Birinci bizizama olsun ikincilik de güzel üzülme kuzum
Ben eskiden acaip bir domates severdim. Hala da şöyle doğalını bulsam bayılıyorum. Ama nadiren buluyorum tohumlar filan değişti heralde. Öyle çok domates yerdim ki anlatamam. Çocukluğumda istisnasız tüm kıyafetlerim domates lekesi
Ellerine sağlık canim
Ahahahah amin cümlemizden canımGece gece beni güldürdün ya Allah razı olsun.
Ya buna da güldüm ya casper falan olma gel madem espiriler süperAhahahah amin cümlemizden canım
Hoşgeldiiiin aramıza
Ben bir görünür bir kaybolurum
Casper oldum çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?