Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ekmek sınırı mı vardı

Canım ben emzirdiğim için çok sıkı bir diyete giremicem sıkıntı olur mu bu şekilde burda kalmam? Listeye girmesemde olur az kilo verirsem

Doğru canım makarna hiç doyurmuyor hiçbir besin değeri yok bence

If nedir canım biraz cahilim de ben

p ölçüsünü anlamadım p ile bütün ölçüleri yorgun beynimden geçirdim ııh yok çıkmadı valla. o hariç olmuş
Çikolataya bişey demedin tatlım
çikolataya zaafım var bişey demiyorum.
Ekmek sınırı mı vardı
sınır getirdik canım ya 2 dilim ekmekten fazlasını cezaya tabi yaptık.
Canım ben emzirdiğim için çok sıkı bir diyete giremicem sıkıntı olur mu bu şekilde burda kalmam? Listeye girmesemde olur az kilo verirsem
yok yok ben atladım böyle devam et. ama emzirme için karbonhidrat çok gerekmiyor.sıvı tüket bolca.
Evet evwt ufak bir ceza alalım bence ciseak77 için
alma sen ver eşi sensin.
mercimek nasıldı kuru kuru lezzetli mi? yani haşlanmış ama kuru.

Ola bilir canim ama bu yuzden sadice 3 gunde bu kadar kilo almagi aklim almiyor bir turlu.
Bu arada senin eksi gormene sevindim canim.
yoook cumaya eksi olur o gene karboya düştün son dnemde dolma kilo biriktirir. yanlış hatırlamıyorsam dolma vardı menülerinden birinde.

Evde ne varsa onu yiyorum maalesef

Allah razı olsun beni anlayan çıktı(grup dışı olarak diyorum çünkü çevrem anlamıyor çikolata konusunda) eşim bir pazar sabahı gitti kahvaltılık bişeyler aldı içerisinde bir 400 gr sürme çikolata da vardı salı sabahı kavanoz boştu demiyim işte bikaç kaşık bırakmıştım kızmasın diye. Görünce tabi kızdı ben bu evde çikolata yiyemicem mi diye durum bu şuan bugün ki 45 gr benim için aslında başarı

Napcaksın o kadar kası kuzum yağ yerine kas olsun anlamında mı?

bu kadın bence itici derecede kaslı görünmüyo yau. benim vücudumdan isteğim 90-60-90 lık değil de dayanıklılığımın/direncimin yüksek olması. güçlü bir yapıya sahip olmak yani. bu hanfendii kadar sporu hayatımın merkezine koyamam belki ama özendim. <3

Anladım canım

If nedir canım biraz cahilim de ben
Türkçesi aralıklı oruç.
Gün içinde iki zaman belirliyorsun. Sadece o saate yemek yiyorsun. Onun harici şekersiz içecek ve su sadece. Benimki 18/6
Netten bakarsan daha iyi anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…