- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Ekmek sınırı mı vardısen beni sıkı takip etmişsin kuzum en fevalı takçim ilan ediyorum seni
ooo gene güzel bir menü olmuş kaptanım bir ben oturtamadım düzeni.
börekten hiç memnun kalmadığımı belirtmek isterim. bu kadar zengin bir kahvaltıda börek fazla olmuş. süzme yoğurt ve kaşardan karbonhidrat alındı zaten ekstra yükelmeye gerek yok bence
güzel olmuş canım. yoğurt kürü bir ara ben denedim farkı fark edemedim.ama annem zerdeçallı yapıyor yanlarım eridi diyor tospiğim.
mücver olmasına rağmen bu sabah kahvaltısından daha güzel olmuş.
afiyet olsun canım gayet hoş menün.
menü spor çok güzel olmuş
aralarda dahil olmak üzere güzel ancak su az olmuş.
çok yürü tansucum dün yediklerin hala aklımda.
makarna dokunmuştur belki bana da fena dokundu görünce.esmeriiim sen ne diyorsun makarna cezası olsun mu?
harikasın hepsi süper spor kararın ekstra güzel.
miktar yazılmayınca yorum yapamıyorum ne yazık ki. bulgurun ölçüsü yok.sabah zaten 2 dilim ekmek hakkını almışsın birde üstüne bulgur olmadı canım. ilk gün menün diye ceza kesmiyorum ama yarın daha az karbolu bir menü bekliyorum.
afiyet olsun nihayet düzgüne yakın beslenmişsin.
menünü beğendim denize gitmeni kıskandım.
hesaplamasanda menü uygun canım su az.
keşke sabahta 1 dilim ekmek olsaydı...
harika tam kararında.
ooo ekmek sınırı aşılmış. eşin kimdi bakem senin cezalandırılmalısın
İyi gecelerHadii iyi gecelr kizlar ben eve gider
Canım ben emzirdiğim için çok sıkı bir diyete giremicem sıkıntı olur mu bu şekilde burda kalmam? Listeye girmesemde olur az kilo verirsemmiktar yazılmayınca yorum yapamıyorum ne yazık ki. bulgurun ölçüsü yok.sabah zaten 2 dilim ekmek hakkını almışsın birde üstüne bulgur olmadı canım. ilk gün menün diye ceza kesmiyorum ama yarın daha az karbolu bir menü bekliyorum.
Napcaksın o kadar kası kuzum yağ yerine kas olsun anlamında mı?allahımmm bir gün benim arkamdan da kas yığını diye konuşturt herkesi yarabiim *AMİİİN*
Tesekkür ederım canım cok sevınırımBen de menülerine bakayım canım elimden geldiğince destek olurum, akşamları hafif geçirmek de kilo vermeyi hızlandırır, bir kase çorba veya birkaç parca ızgara vs bakalım
iyi akşamlar 4. takım kilo bildirimi yapanların kilolarını not aldım korkarım çok dağılmışız yada nazarlara mı geldik anlamadım valla. toplu nazar duası okuyalım derim benhalen kilo bildirimi yapmayan ben @Yawrukush 'um ve @fyzanur 'um kaldı. bildirimler tamamlanınca tablo olarak hasar raporunu görebileceksiniz.
menülerinizi yine alıntıladım. eşimle yaşadığım koli krizi nedeniyle sayı azaltmaya
Doğru canım makarna hiç doyurmuyor hiçbir besin değeri yok bence40-40 yan bacak acma
Ve 10 dk lık vıdyoyu yapıp geldım kac puan aldım
ciseak77 makarnayı tamamen cıkaralım bence hayatımızdan bır faydası oldugunu düşünmüyorum ben hamur işlerının ozellıkle kiloya dönüştüğünü düşünüyorum belkıde paıkolojık olarak
If nedir canım biraz cahilim de benKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
1 közlenmiş biber
7 zeytin
Akşam
6 kaşık et sote
1 dilim ekmek
1 erik
Su 2 buçuk
Spor 500 twist 1500p
Arrietty_
Melegimkorusun
If yapacam bu hafta. Yine sabit ve civarı kalırsam doktora gidecem
p ölçüsünü anlamadım p ile bütün ölçüleri yorgun beynimden geçirdim ııh yok çıkmadı valla. o hariç olmuşBugünki menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
öğle:
1 kase Mercimek çorbası
1 adet tavuk but
150 ml ayran
Akşam
1 p sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Su:2 lt
Spor: 2300 adım öğle arası yürüdüm ancak
@YawrukushCEYDOS @Milana firuze
çikolataya zaafım var bişey demiyorum.Çikolataya bişey demedin tatlım
sınır getirdik canım ya 2 dilim ekmekten fazlasını cezaya tabi yaptık.Ekmek sınırı mı vardı
yok yok ben atladım böyle devam et. ama emzirme için karbonhidrat çok gerekmiyor.sıvı tüket bolca.Canım ben emzirdiğim için çok sıkı bir diyete giremicem sıkıntı olur mu bu şekilde burda kalmam? Listeye girmesemde olur az kilo verirsem
alma sen ver eşi sensin.
mercimek nasıldı kuru kuru lezzetli mi? yani haşlanmış ama kuru.13.07.2020
09:30
1/2 yk salça ve 1 yumurta ile salçalı yumurta
1 dilim peynir
14:30
1/2 su bardağı yeşil mercimek haşladım yedim sadece tuzlayıp
19:00
1 adet şeftali
Su 2,8 lt
Spor 50 zip :100 p
Birgaripanne
oooo su az olmuş ama menü güzel.Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
1 közlenmiş biber
7 zeytin
Akşam
6 kaşık et sote
1 dilim ekmek
1 erik
Su 2 buçuk
Spor 500 twist 1500p
Arrietty_
Melegimkorusun
If yapacam bu hafta. Yine sabit ve civarı kalırsam doktora gidecem
yoook cumaya eksi olur o gene karboya düştün son dnemde dolma kilo biriktirir. yanlış hatırlamıyorsam dolma vardı menülerinden birinde.Ola bilir canim ama bu yuzden sadice 3 gunde bu kadar kilo almagi aklim almiyor bir turlu.
Bu arada senin eksi gormene sevindim canim.
Ne kadar ayıp ahahaaha
Evde ne varsa onu yiyorum maalesef40-40 yan bacak acma
Ve 10 dk lık vıdyoyu yapıp geldım kac puan aldım
ciseak77 makarnayı tamamen cıkaralım bence hayatımızdan bır faydası oldugunu düşünmüyorum ben hamur işlerının ozellıkle kiloya dönüştüğünü düşünüyorum belkıde paıkolojık olarak
Allah razı olsun beni anlayan çıktı(grup dışı olarak diyorum çünkü çevrem anlamıyor çikolata konusunda) eşim bir pazar sabahı gitti kahvaltılık bişeyler aldı içerisinde bir 400 gr sürme çikolata da vardı salı sabahı kavanoz boştu demiyim işte bikaç kaşık bırakmıştım kızmasın diye. Görünce tabi kızdı ben bu evde çikolata yiyemicem mi diye durum bu şuan bugün ki 45 gr benim için aslında başarıp ölçüsünü anlamadım p ile bütün ölçüleri yorgun beynimden geçirdim ııh yok çıkmadı valla. o hariç olmuş
çikolataya zaafım var bişey demiyorum.
sınır getirdik canım ya 2 dilim ekmekten fazlasını cezaya tabi yaptık.
yok yok ben atladım böyle devam et. ama emzirme için karbonhidrat çok gerekmiyor.sıvı tüket bolca.
alma sen ver eşi sensin.
mercimek nasıldı kuru kuru lezzetli mi? yani haşlanmış ama kuru.
Napcaksın o kadar kası kuzum yağ yerine kas olsun anlamında mı?
Anladım canımbu kadın bence itici derecede kaslı görünmüyo yau. benim vücudumdan isteğim 90-60-90 lık değil de dayanıklılığımın/direncimin yüksek olması. güçlü bir yapıya sahip olmak yani. bu hanfendii kadar sporu hayatımın merkezine koyamam belki ama özendim. <3
Türkçesi aralıklı oruç.If nedir canım biraz cahilim de ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?