- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
1 saat yuruyus yaptim kaptanim zatensen beni sıkı takip etmişsin kuzum en fevalı takçim ilan ediyorum seni
ooo gene güzel bir menü olmuş kaptanım bir ben oturtamadım düzeni.
börekten hiç memnun kalmadığımı belirtmek isterim. bu kadar zengin bir kahvaltıda börek fazla olmuş. süzme yoğurt ve kaşardan karbonhidrat alındı zaten ekstra yükelmeye gerek yok bence
güzel olmuş canım. yoğurt kürü bir ara ben denedim farkı fark edemedim.ama annem zerdeçallı yapıyor yanlarım eridi diyor tospiğim.
mücver olmasına rağmen bu sabah kahvaltısından daha güzel olmuş.
afiyet olsun canım gayet hoş menün.
menü spor çok güzel olmuş
aralarda dahil olmak üzere güzel ancak su az olmuş.
çok yürü tansucum dün yediklerin hala aklımda.
makarna dokunmuştur belki bana da fena dokundu görünce. @esmeriiim sen ne diyorsun makarna cezası olsun mu?
harikasın hepsi süper spor kararın ekstra güzel.
miktar yazılmayınca yorum yapamıyorum ne yazık ki. bulgurun ölçüsü yok.sabah zaten 2 dilim ekmek hakkını almışsın birde üstüne bulgur olmadı canım. ilk gün menün diye ceza kesmiyorum ama yarın daha az karbolu bir menü bekliyorum.
afiyet olsun nihayet düzgüne yakın beslenmişsin.
menünü beğendim denize gitmeni kıskandım.
hesaplamasanda menü uygun canım su az.
keşke sabahta 1 dilim ekmek olsaydı...
harika tam kararında.
ooo ekmek sınırı aşılmış. eşin kimdi bakem senin cezalandırılmalısın
Sen tasinma durumlarini atlat. oo senden de harika menuler gelecek eminim :)sen beni sıkı takip etmişsin kuzum en fevalı takçim ilan ediyorum seni
börekten hiç memnun kalmadığımı belirtmek isterim. bu kadar zengin bir kahvaltıda börek fazla olmuş. süzme yoğurt ve kaşardan karbonhidrat alındı zaten ekstra yükelmeye gerek yok bence
güzel olmuş canım. yoğurt kürü bir ara ben denedim farkı fark edemedim.ama annem zerdeçallı yapıyor yanlarım eridi diyor tospiğim.
makarna dokunmuştur belki bana da fena dokundu görünce. @esmeriiim sen ne diyorsun makarna cezası olsun mu?
miktar yazılmayınca yorum yapamıyorum ne yazık ki. bulgurun ölçüsü yok.sabah zaten 2 dilim ekmek hakkını almışsın birde üstüne bulgur olmadı canım. ilk gün menün diye ceza kesmiyorum ama yarın daha az karbolu bir menü bekliyorum.
harika tam kararında.
antremanda menüde harika afiyet olsun.Arrietty_ Yawrukush
Merhabalar,
Sabah:1 kaşık haşhaş ezmesi,4 böğürtlen,5zeytin,1 hellim,2 dilim salam
Öğlen:1 tavuk,1 köfte,3 dilim domates
Ara: antremandan geldim,saldırmamak için şeftali yedim
Akşam:mantarlı menemen(ekmeksiz),1 kaşık makarna
Su: 3 lt
Spor:1,5 saat antreman,birazdan 6 günüm olan 40 sn plank,35 squat,8 sınavla günü bitircem
Testler negatif bile çıksa anneme nasıl sarılacağım ona bile korkuyorum ve bu sene daha görme imkanım da olmazAmin canim yurekten amin...
Bu surecin en cok yorulan, en cok yipranan insanlari siz oldunuz, emekleriniz-hakkiniz odenmez..
Guzel haberlerini alip seni gule oynaya gelin edecegizzz..
Boyle moralini bozmak yok, test negatif cikarsa gonul rahatligiyla sarilirdim ben senin yerinde olsam.Testler negatif bile çıksa anneme nasıl sarılacağım ona bile korkuyorum ve bu sene daha görme imkanım da olmaz
bol yumurtalı kahvaltılar yataklı köfteler . bugün kendime çilek labne stevia hindistancevizi rendesi karışımı yaptım oy ne özlemişim. annem toruna çalışıyor yemeklerde bende bişey diyemiyorum.arada yumurta yiyorum işte.Sen tasinma durumlarini atlat. oo senden de harika menuler gelecek eminim :)
Afiyet olsun kaptanim, kolay gelsin :)bol yumurtalı kahvaltılar yataklı köfteler . bugün kendime çilek labne stevia hindistancevizi rendesi karışımı yaptım oy ne özlemişim. annem toruna çalışıyor yemeklerde bende bişey diyemiyorum.arada yumurta yiyorum işte.
Ben de menülerine bakayım canım elimden geldiğince destek olurum, akşamları hafif geçirmek de kilo vermeyi hızlandırır, bir kase çorba veya birkaç parca ızgara vs bakalımDegısmıyor canım hep aynı yerde zaten yvas verıyorum kılo. Daha korona surecınde evde kaldıgımda aldıklarımı verıyorum asıl vermek ıstedıgım noktaya gelemedım
Yanlısmı yapıyorum bıyerde anlamadım
Canım şişkinlik olmuş olabilir moralini hiç bozma cumaya kadar verirsinOla bilir canim ama bu yuzden sadice 3 gunde bu kadar kilo almagi aklim almiyor bir turlu.
Bu arada senin eksi gormene sevindim canim.
Aysun'cum olumlu düşünelim olumlu olsun. Bunu sesli oku: Ben ideal kiloma düşeceğim. Orda da kalacağımmmmCanım kan tahlili yaptır belki değerlerde birsey vardır, tiroid sorunları, Demir ve d vit eksikliği de kilo vermeyi yavaşlatıyor. Dün şok birşey yememiştin karbonhidrat ağırlıklı idi ödem de olmuş olabilir 2 gün protein ağırlıklı ye toplarsın bence. Yılmak yok
Canım Cuma’ya toplarsın dünden bence ödem oldun. Suyu arttır ve protein arttır gider hepsi inş
Canım dualarım seninle. Güzel haberler al inş
Filizcim bu sefer 60 kiloyu göreceğiz canım inanıyorum ben ya da öyle olsun istiyorum
Ceydoş kaptişim ne kadar emek harcamışsin bizim icin. Love uHASAR RAPORU
Hayat olaylara hangi açıdan baktığınıza bağlı olarak değişir
@JaneRizzoli bak birincilik bende.
İSİM CUMA PAZARTESİ FARK CEYDOS 61,6 64,8 -3,2Milana firuze 64,6 67,3 -2,7@esmeriiim 63,9 65,3 -1,4@Hyperborea17 59,5 60,6 -1,1Arrietty_ 64,0 64,5 -0,5@1delimavi 83,6 84,0 -0,4@aydingelini 69,3 69,7 -0,4@L O L 93,0 93,3 -0,3@melek ada 56,0 56,3 -0,3Aomine Daiki 61,4 61,6 -0,2@Melegimkorusun 66,8 66,9 -0,1Birgaripanne 75,6 75,7 -0,1Mor Vampirella 70,7 70,8 -0,1bnnu 62,2 62,1 0,1@BlueSkyyyy 87,7 87,6 0,1ciseak77 81,5 81,3 0,2Yawrukush 67,5 67,3 0,2@MotivatedAlready 74 73,5 0,5Niloyatospikk 70 69,5 0,5FitFiliz 67,0 66,4 0,6@barga 77,8 76,8 1,0@Kazen 134,5 133,5 1,0
Hemen Açıyı değiştiriyorum.
Aman Tanrım sonuncuyum
İSİM CUMA PAZARTESİ FARK @Kazen 134,5 133,5 1,0@barga 77,8 76,8 1,0FitFiliz 67,0 66,4 0,6@MotivatedAlready 74 73,5 0,5Niloyatospikk 70 69,5 0,5ciseak77 81,5 81,3 0,2Yawrukush 67,5 67,3 0,2@BlueSkyyyy 87,7 87,6 0,1bnnu 62,2 62,1 0,1Mor Vampirella 70,7 70,8 -0,1@Melegimkorusun 66,8 66,9 -0,1Birgaripanne 75,6 75,7 -0,1Aomine Daiki 61,4 61,6 -0,2@L O L 93,0 93,3 -0,3@melek ada 56,0 56,3 -0,3@1delimavi 83,6 84,0 -0,4@aydingelini 69,3 69,7 -0,4Arrietty_ 64,0 64,5 -0,5@Hyperborea17 59,5 60,6 -1,1@esmeriiim 63,9 65,3 -1,4Milana firuze 64,6 67,3 -2,7CEYDOS 61,6 64,8 -3,2
İnşallah güzelim ya, aslında ben bu hafta da salıcaktım biraz ama yoldan geldiğim gün yaziştik ya hadi devam edelim filan diye. Acaip etkili oldu.Gumbur gumbur geliyorsun, hemde tatilde
Yemek olarak 10 kasik corba, ,1 yumurta, peynir ve 2 kasik bamya var.
Cok az yiyorsun canim, sebze yemekleri yap ye, et sevmiyorsan salata yap peynir ekle ye..
Az yiyince vucudun depoluyor kara gunler icin..
Yemek miktarini arttirmalisin..
Nereye gidiyor esin, Allah kavustursun simdiden canim.
Canim hakkiniz odenmez, saglik calisanlarimiza ne yapsak azdir.
Mucadelenize, emeklerinize saglik, bu yardimlarinin karsiliginda heo guzel seyler seni bulacak, icini ferah tut..
Cok cok guzel :))
Canisi hic egzersiz, adimlama, ev isi vs var mi spordan sayabilecegimiz?
BalığaGumbur gumbur geliyorsun, hemde tatilde
Yemek olarak 10 kasik corba, ,1 yumurta, peynir ve 2 kasik bamya var.
Cok az yiyorsun canim, sebze yemekleri yap ye, et sevmiyorsan salata yap peynir ekle ye..
Az yiyince vucudun depoluyor kara gunler icin..
Yemek miktarini arttirmalisin..
Nereye gidiyor esin, Allah kavustursun simdiden canim.
Canim hakkiniz odenmez, saglik calisanlarimiza ne yapsak azdir.
Mucadelenize, emeklerinize saglik, bu yardimlarinin karsiliginda heo guzel seyler seni bulacak, icini ferah tut..
Cok cok guzel :))
Canisi hic egzersiz, adimlama, ev isi vs var mi spordan sayabilecegimiz?
Bence gercek olmaya cok yakin kuzum.. :)Aysun'cum olumlu düşünelim olumlu olsun. Bunu sesli oku: Ben ideal kiloma düşeceğim. Orda da kalacağımmmm
Ceydoş kaptişim ne kadar emek harcamışsin bizim icin. Love u
İnşallah güzelim ya, aslında ben bu hafta da salıcaktım biraz ama yoldan geldiğim gün yaziştik ya hadi devam edelim filan diye. Acaip etkili oldu.Biliyosun az az vereyim modundaydim ama cidden 65e düşmek istiyorum bu hafta. Gerçek olsunn
Biraz karbonhidrat fazla olmuş canım ve su çok az..Menum
sabah
Tabiki olmazsa olmazim
150 gram yulafli omlet
6 zeytin
15 gram lor peyniri
3 patlican kizartmasi kucuk dilimcik
Oglen
Tavuk doner yarim lavas
2 bardak ayran
Aksam
1 kasik p pilavi
5 kasik yesil fasulye
Su simdilik 7 bardak
Spor
1 saat bahce 60 p
12000 adim 600p
45 dk leslie 315p
Toplam 975 p
Yuruyuse gidecgim saat olarak onu da eklerim birazdan
Yawrukush CEYDOS Arrietty_ Aomine Daiki
Guzel birgun olmus Banucum :)Bugünki menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
öğle:
1 kase Mercimek çorbası
1 adet tavuk but
150 ml ayran
Akşam
1 p sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Su:2 lt
Spor: 2300 adım öğle arası yürüdüm ancak
Yawrukush CEYDOS Milana firuze
Çikolataya bişey demedin tatlımsen beni sıkı takip etmişsin kuzum en fevalı takçim ilan ediyorum seni
harika tam kararında.
Canim diger paylasimima da bak benceBiraz karbonhidrat fazla olmuş canım ve su çok az..
bunun yanında spor çok iyi
Hayır üzülme!Bende anlamıyorum. Bende herseye dikkat ediyorum. Izel ahri yemek yapiyirum. Surekli kalori hesapliyorjm.
Bu kadar mı olur yani. Neden zayıflaamıyorum.50 gün olmuş. Ama sadece 2 buçuk kilo . Ve geçen hafta 2 .100 fazla geldik bir anda. Bu hafta 1.900 gitti ama si.di gene +400 geldim. Ne yapıyorum niye böyle oluyor. Başkası olsa bu kadar emeğe 10 kilo vermişti aglayacam artik ya. Niye olmuyor niye. Dün hastaydım
Aç kaldım.resmen doğru dürüst birşey yoktu bugün +400 nedir ya... yıllarca hep böyle oldu be ben bıraktım
. Ne zaman gidecekbugün çok kötü hissediyorum kendimi
Cabuk pes ediyorum derdim ama 50 gün oldu ya
Ben gayet beğendim. Afiyet olsun kuzumBugün menüm
Saat 09:30 limonlu su
Saat 11:00 1 yumurta 3 dılım peynır sekersız cay
Saat 13:00 10 kaşık mercımek corbası
Saat 14:00 Sütlü filtre kahve
Saat 17:00 Eti form bısküvi( bunuda bırakıcam)
Saat 20:00 4 dılım karpuz, 2 dılım peynır, 2 yemek kaşığı bamya
Su 2 lt
Spor 40-40 yan bacak acma( daha devam edıyorum yazıcam menum gecıkmesın dıye yazdım)
Hesaplarsam 1000 kalorıyı gecmez sanırım
ciseak77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?