Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 saat yuruyus yaptim kaptanim zaten
Bir de sabah 45 dk leslie cocuklardan firsatim olsa bir 45 dk daha yapacaktim

Sen tasinma durumlarini atlat. oo senden de harika menuler gelecek eminim :)

antremanda menüde harika afiyet olsun.

Amin canim yurekten amin...
Bu surecin en cok yorulan, en cok yipranan insanlari siz oldunuz, emekleriniz-hakkiniz odenmez..
Guzel haberlerini alip seni gule oynaya gelin edecegizzz..
Testler negatif bile çıksa anneme nasıl sarılacağım ona bile korkuyorum ve bu sene daha görme imkanım da olmaz

Testler negatif bile çıksa anneme nasıl sarılacağım ona bile korkuyorum ve bu sene daha görme imkanım da olmaz
Boyle moralini bozmak yok, test negatif cikarsa gonul rahatligiyla sarilirdim ben senin yerinde olsam.
Bunlar hep gecicek, suan cok zor ama gececek canim..

Sen tasinma durumlarini atlat. oo senden de harika menuler gelecek eminim :)
bol yumurtalı kahvaltılar yataklı köfteler . bugün kendime çilek labne stevia hindistancevizi rendesi karışımı yaptım oy ne özlemişim. annem toruna çalışıyor yemeklerde bende bişey diyemiyorum.arada yumurta yiyorum işte.

Afiyet olsun kaptanim, kolay gelsin :)

Ben de menülerine bakayım canım elimden geldiğince destek olurum, akşamları hafif geçirmek de kilo vermeyi hızlandırır, bir kase çorba veya birkaç parca ızgara vs bakalım
Ola bilir canim ama bu yuzden sadice 3 gunde bu kadar kilo almagi aklim almiyor bir turlu.
Bu arada senin eksi gormene sevindim canim.
Canım şişkinlik olmuş olabilir moralini hiç bozma cumaya kadar verirsin

Aysun'cum olumlu düşünelim olumlu olsun. Bunu sesli oku: Ben ideal kiloma düşeceğim. Orda da kalacağımmmm
Ceydoş kaptişim ne kadar emek harcamışsin bizim icin. Love u
İnşallah güzelim ya, aslında ben bu hafta da salıcaktım biraz ama yoldan geldiğim gün yaziştik ya hadi devam edelim filan diye. Acaip etkili oldu. Biliyosun az az vereyim modundaydim ama cidden 65e düşmek istiyorum bu hafta. Gerçek olsunn

Balığa

Bence gercek olmaya cok yakin kuzum.. :)

Biraz karbonhidrat fazla olmuş canım ve su çok az..
bunun yanında spor çok iyi

Çikolataya bişey demedin tatlım

Hayır üzülme!
Bunun için bir uzmandan yardım alsan bak sağlık ocağına bile gidip danışabilirsin onlar yönlendirirler. En azından neden kilolarının gitmediği konusunda birşey söylerler. Bunun için bi Dahiliyeye bi git bence

Ben gayet beğendim. Afiyet olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…