Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar hepinize çok selam sizi çok özlediiim
Tartı buldukça çıkıyorum ama rakamlar hoş değil
Pazartesi okula başlıyorum
Sistem çok değişmiş okulda bakalım nasıl olacak
Buralara dönebilir miyim bilmiyorum

Umarım hepiniz iyisinizdir sizi çok çok seviyorum
Fit zayıf sağlıklı günler diliyorum
İnşallah daha sık uğramaya çalışacağım

Sınavlarım güzel geçti
Şimdi büyük sınava çalışmaya başlama vakti ama tatilden dönünce inşallah

Yaaaaa nasıl özlemişim

Ya buna da güldüm ya casper falan olma gel madem espiriler süper biz de şişkoyuz hala
Ahahahha
Bana uyku geldikçe bir haller olur böyle
Ahhh ahhh gelip tığ gibi olma vakti
Okuldaki herkes zayıflamış
Basen gitmiyor diye bir şey olmadığını gösterdiler resmen
Ya incecik olmuşlar
Hayır incecik olacaktınız madem neden bana da haber vermediniz
Tatil bitti
Ben şimdi ne yaparım nerelere gidem hangi dağa baş vuram...

O kadar harika zayıflamışlar ki
Bakıp maşallah çekiyorum

Maşallah çekerken kıskançlıktan da çatlıyor musun ben şu ara mesela biraz kıskanıyorum. Biraz mı

Sosyal medyada da mı görmedin canım zayıfladıklarını liseyken kilolu arkadaşım bir fotoğraflar koyuyor hatun manken olmuş aaaa dedim

Sen benim kafadansın salmıyorum takıma giriyorsun hem zayıflayalım hem eğlenelim
He bu arada sen de takıma devam edersen pro üye sayıları artmaya başladı biz napacağuk

Canım güzel olmuş menün eti form hariç ama . Bir paket mi yedin
Guzel birgun olmus Banucum :)
Teşekkürler özgecim bulgurdan emin olamadım ben diyet listelerinde yenir diye biliyorum ama doğru mudur sence
Ahahah porsiyon canım p harfim
Özgecime de sordum bulgur pilavı diyet listelerinde yer alır diye biliyorum kaptanım sen ne dersin

Merhaba görünce bildiğimi aktarmak istedim. Evet bulgur pilavı diyet listelerde yer alır ama 2 haftada yada haftada 1, max 3 yemek kaşığı. Yemek kaşığıyla tabağa alıp tatlı kaşığıyla yenirse doyma hissi daha çabuk oluşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…