Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ekmek ve pide olmadan yiyebilirsin bence 1 er porsiyon

Şehir dışında olduğum için kahvaltı yerine 1 Adana ve 1 Urfa yiyeceğim(gözüm döndü). Yanında bulgur pilavı ve pide olmadan.

Umarım uygundur...
Valla ben de şuan orijinalini yapan yere o kadar yakınım ki yesem mi yemesem mi kararsız kaldım gruba soracaktım kuyruk yağlı et dürüm enfes

Şehir dışında olduğum için kahvaltı yerine 1 Adana ve 1 Urfa yiyeceğim(gözüm döndü). Yanında bulgur pilavı ve pide olmadan.

Umarım uygundur...
Sonucta protein bence bir sorun olmaz. Hatta 1 dilim ekmek te yenir
Aman ceza aldırmayın da

Aysun'cum olumlu düşünelim olumlu olsun. Bunu sesli oku: Ben ideal kiloma düşeceğim. Orda da kalacağımmmm
çok hoşuma gitti
Güzel bir gün olmuş canım menü su spor beğendim canım
Sınavların güzel geçmesine sevindim canım iyi dinlenmiştir inş yeni dönemin hayırlı olsun canım
Canım kötü düşünme mesafeni koru eve gidince duş al hiçbir şey olmaz inş bu virüsle yaşamayı öğreneceğiz bir şekilde sağlık ihmale gelmez canım

Bahçede bekle canım

Dur daha dünün cezasını ödemedim. 150 kez zıplıcam nerde zıplısam ki evde zıplasan binadakiler dicek noluyor dışarıda zıplasan dicekler bu kadın napıyor

ben de ip atlamak istiyorum ama dize zarar vermemek için atlayamıyorum. keşke ufakken çok atlasaymışım belki şimdiye fittim

Ben de hep biz diz ağrısı var ondan mı ki çok atlardım ben

olabilir belki. ben grupta ip atlayanlara ozenip ip aldim, sonra hocama danistigimda bu kiloda atlarsan dizlerine zarar verirsin dedi, kaldi oyle ip. 70e inince bi daha sorucam djsjjs

kahvemi yaptim, kitabimi aldim, yuruyuse cikiyorum. gorusurung <3

olabilir belki. ben grupta ip atlayanlara ozenip ip aldim, sonra hocama danistigimda bu kiloda atlarsan dizlerine zarar verirsin dedi, kaldi oyle ip. 70e inince bi daha sorucam djsjjs

kahvemi yaptim, kitabimi aldim, yuruyuse cikiyorum. gorusurung <3
Ben de şimdi eve geldim çok yoruldum yemek yiyip ben de kahveme kavuşacağım inşallah kitabın nedir canım iyi okumalar

1 Adana 1 Urfa'yı gömdüm. Bana protein protein diyordunuz fullpro yaptım. Kebapciya maalesef kötü haberi de verdim. Adam ikram olarak çok değişik bir tatlı yaptırmış yemin ediyorum tadına bile bakmadım.

günü sanirim bunla kapatacağım aksam üzeri sahilden görüşmek üzere

Afiyet olsun kurucu bey

Sen ye ye bakalım tartıda görürüz önünden geçtim buram buram kokusu geldi yemedim su içtim durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…