- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Ekmek ve pide olmadan yiyebilirsin bence 1 er porsiyonBiri cevap verse keşke 1.5 saat yolum var gidene kadar umarim biri yazar. Ek olarak kebapçıya kötü bir haber vereceğim. Kotu haberden sonra bir daha beni oraya kabul de etmez bu sebeple haberi olmadan önce güzelce bir kebap yiyek
Valla ben de şuan orijinalini yapan yere o kadar yakınım ki yesem mi yemesem mi kararsız kaldım gruba soracaktım kuyruk yağlı et dürüm enfesŞehir dışında olduğum için kahvaltı yerine 1 Adana ve 1 Urfa yiyeceğim(gözüm döndü). Yanında bulgur pilavı ve pide olmadan.
Umarım uygundur...
Hangi ülkede olduğunu çok merak ettim canım. Surekli yağmur yağıyor maşallah. Yazları oraya mi göcsemBenim izin gunum ve yarrisam iyi Olur. Yoksa tum gün pinekliyorum. Yagmur var burda ama cikayim Yinede
Sonucta protein bence bir sorun olmaz. Hatta 1 dilim ekmek te yenirŞehir dışında olduğum için kahvaltı yerine 1 Adana ve 1 Urfa yiyeceğim(gözüm döndü). Yanında bulgur pilavı ve pide olmadan.
Umarım uygundur...
Aysun'cum olumlu düşünelim olumlu olsun. Bunu sesli oku: Ben ideal kiloma düşeceğim. Orda da kalacağımmmm
Güzel bir gün olmuş canım menü su spor beğendim canımKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
1 közlenmiş biber
7 zeytin
Akşam
6 kaşık et sote
1 dilim ekmek
1 erik
Su 2 buçuk
Spor 500 twist 1500p
Arrietty_ 
Melegimkorusun 
If yapacam bu hafta. Yine sabit ve civarı kalırsam doktora gidecem
Sınavların güzel geçmesine sevindim canım iyi dinlenmiştir inşKızlar hepinize çok selam sizi çok özlediiim
Tartı buldukça çıkıyorum ama rakamlar hoş değil
Pazartesi okula başlıyorum
Sistem çok değişmiş okulda bakalım nasıl olacak
Buralara dönebilir miyim bilmiyorum
Umarım hepiniz iyisinizdir sizi çok çok seviyorum
Fit zayıf sağlıklı günler diliyorum ♥
İnşallah daha sık uğramaya çalışacağım
Sınavlarım güzel geçti
Şimdi büyük sınava çalışmaya başlama vakti ama tatilden dönünce inşallah
Yaaaaa nasıl özlemişim ♥
Canım kötü düşünme mesafeni koru eve gidince duş al hiçbir şey olmaz inş bu virüsle yaşamayı öğreneceğiz bir şekildeGünaydınn herkese ☀
Bugün bir cesaret hastaneye geldim önceden randevu almistim. Ama şansıma doktor ameliyattaymişçok tırsıyorum şu an. Beklemesem mi acaba 
Covid çıkınca 6 ayda bir yaptır dedikleri kontrolümü ihmal ettim (1 yil oldu en son gideli), önemli bir şey değil muhtemelen. Ama yine de insan içi rahatlasın istiyor.
Bahçede bekle canımGünaydınn herkese ☀
Bugün bir cesaret hastaneye geldim önceden randevu almistim. Ama şansıma doktor ameliyattaymişçok tırsıyorum şu an. Beklemesem mi acaba 
Covid çıkınca 6 ayda bir yaptır dedikleri kontrolümü ihmal ettim (1 yil oldu en son gideli), önemli bir şey değil muhtemelen. Ama yine de insan içi rahatlasın istiyor.
Yürümeye devam bugün adımda yarışacak olan var mı?
Benim izin gunum ve yarrisam iyi Olur. Yoksa tum gün pinekliyorum. Yagmur var burda ama cikayim Yinede
Dur daha dünün cezasını ödemedim. 150 kez zıplıcam nerde zıplısam ki evde zıplasan binadakiler dicek noluyor dışarıda zıplasan dicekler bu kadın napıyoruu bugün sporsuz günüm ama katılırım. kazanana ne var, 2 kare bitter yir miyiz
Dur daha dünün cezasını ödemedim. 150 kez zıplıcam nerde zıplısam ki evde zıplasan binadakiler dicek noluyor dışarıda zıplasan dicekler bu kadın napıyor
Ben çok da zıpladım ama boy da uzamadı öyle ahım şahım ip atlardım don lastiği ile boyunlara koyarlardı atlardımben de ip atlamak istiyorum ama dize zarar vermemek için atlayamıyorum. keşke ufakken çok atlasaymışım belki şimdiye fittim
Ben de hep biz diz ağrısı var ondan mı ki çok atlardım benben de ip atlamak istiyorum ama dize zarar vermemek için atlayamıyorum. keşke ufakken çok atlasaymışım belki şimdiye fittim
Ben de hep biz diz ağrısı var ondan mı ki çok atlardım ben
Ben de şimdi eve geldim çok yoruldum yemek yiyip ben de kahveme kavuşacağım inşallah kitabın nedir canım iyi okumalarolabilir belki. ben grupta ip atlayanlara ozenip ip aldim, sonra hocama danistigimda bu kiloda atlarsan dizlerine zarar verirsin dedi, kaldi oyle ip. 70e inince bi daha sorucam djsjjs
kahvemi yaptim, kitabimi aldim, yuruyuse cikiyorum. gorusurung <3
Afiyet olsun kurucu bey1 Adana 1 Urfa'yı gömdüm. Bana protein protein diyordunuz fullpro yaptım. Kebapciya maalesef kötü haberi de verdim. Adam ikram olarak çok değişik bir tatlı yaptırmış yemin ediyorum tadına bile bakmadım.
günü sanirim bunla kapatacağım aksam üzeri sahilden görüşmek üzere
Sen ye ye bakalım tartıda görürüz önünden geçtim buram buram kokusu geldi yemedim1 Adana 1 Urfa'yı gömdüm. Bana protein protein diyordunuz fullpro yaptım. Kebapciya maalesef kötü haberi de verdim. Adam ikram olarak çok değişik bir tatlı yaptırmış yemin ediyorum tadına bile bakmadım.
günü sanirim bunla kapatacağım aksam üzeri sahilden görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?