| 
 kahvaltı niyetine yedim pidesiz.... sadece et yedim yahu bunda ne var ? tartıda görüşürüz... | 
Bişey diyemicem öyle uzak yere gittim mi ben de çatır çatır yerdim erkek olsam ama erkek olsam afiyet olsun patronum
kahvaltı niyetine yedim pidesiz.... sadece et yedim yahu bunda ne var ?
tartıda görüşürüz...
135 kilo adam 2 tane kebabın sadece etini yemiş. Çok makul bence. Üstelik saat kaç oldu. Erkek metebolizmasi bizimkinden çok hızlı malesef. Tartıda gösterecek hepimize günümüzü emin olSen ye ye bakalım tartıda görürüz önünden geçtim buram buram kokusu geldi yemedimsu içtim durdum 
Ekmeğini pilavını yemeden akşam ogunune yiyebilirsin bence. Kofteden daha iyi .yanında da salatası kozlenmis sebze tam diyetlikBişey diyemicem öyle uzak yere gittim mi ben de çatır çatır yerdim erkek olsam ama erkek olsam afiyet olsun patronum
Ama bayanım o yüzden dikkatli olmak gerek ben bu sefer kararlıyıminşallah 
Bursada Çekirge'de birebir yapanlar var ama buram buram koktu yemedim
Ha ha aynen135 kilo adam 2 tane kebabın sadece etini yemiş. Çok makul bence. Üstelik saat kaç oldu. Erkek metebolizmasi bizimkinden çok hızlı malesef. Tartıda gösterecek hepimize günümüzü emin ol
Ben eti o tarz yiyemiyorum dürüm içinde tüketiyorum. Önceden o kadar da yemiyordum. Eşim alıştırdı diyebilirim tam bir oburiks oralı değil ama inan bana anlayamıyorum nasıl Urfalı Adanalı gibi yiyor. Sürekli acı istiyor hep et istiyor ben de tam bir otçul artık ete döndüm yani ben de geldiğim sonuç 70 kiloEkmeğini pilavını yemeden akşam ogunune yiyebilirsin bence. Kofteden daha iyi .yanında da salatası kozlenmis sebze tam diyetlik
Ben asla kebaba hayir diyemem. Ben adanalıyım eşim.urfali sen düşün
135 kilo adam 2 tane kebabın sadece etini yemiş. Çok makul bence. Üstelik saat kaç oldu. Erkek metebolizmasi bizimkinden çok hızlı malesef. Tartıda gösterecek hepimize günümüzü emin ol
Geçmiş olsun canım ben 2 haftadır bacak ağrısı çekiyorum duştan sonra klimanın altına yattım olan oldu bi sabah kalktım topallıyordum bikaç iğne ile biraz düzeldiSabah hiç bişeyim yoktu. Öğlen oğlumu uyutunca bence uzandım ve sağ ayağım sakat uyandım. Üzerine basamıyorum bilekten bükemiyorum acaip ağrıyo. Seke seke geziyorum resmen
Aa teşekkür ederim kazen abi. Nedir buaydingelini ve veya Niloyatospikk profilinizde rozetlere basın 
sonra 4. takım rozetinin yanında bir duyuru işareti var ona da basın aktif edin 4. takım rozetini
Aa teşekkür ederim kazen abi. Nedir bu
Yapabildim mi acaba. Google üzerinden giriyorum ama beceremedim sanırım.siz dediğimi yapın göreceksiniz.
Yapabildim mi acaba. Google üzerinden giriyorum ama beceremedim sanırım.
Yawrukush CEYDOS Birgaripanne BLU3 esmeriiim bnnu B barga 
Mor Vampirella Aomine Daiki 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?