Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar guzel takimim nasilsiniz?
Dun aksam uyuyakalmisim,o kadar yorulmustun ki,bayilmisim da diyebiliriz..
Buyuk oglumun bugun 4 tane yanlis hatirlamiyorsam yaz okulu var online,hepsine benim laptoptan baglaniyor biliyorsunuz.
Suan beynimizin bize yaptigi oyunlarla ilgili bir ders aliyor ve muhtemelen icinden bana sovuyorOlabilecek en alakasiz kurslari seciyorum 7 yasindaki bir cocuk icin
Aralarda Boyle gelecegim..
Sizin gununuz nasil geciyor?☺

Teşekkürler kaptanıım, senin nasıl geçiyor. Ben hafif sakat geziyorum ama yine de arkadaşıma gidip geldim biraz. 20 dk faln yürüdüm

Ben de şimdi eve geldim çok yoruldum yemek yiyip ben de kahveme kavuşacağım inşallah kitabın nedir canım iyi okumalar

ben de eve şimdi geldim :) adımsayar çılgın atsın diye 1-2 mağaza da dolaştım, neee spor taytlarında indirim mi varmış derken baya pahalıya patlayan bir yürüyüş oldu :')

Bende simdi siber saldiriya baslayacaktim
Cok anlarim ya

Ah kaptanım beni en iyi sen anlarsın telden bakıyorsan arada mesajlar da kaçıyor bende en iyisi pcden bakmak

Ah kaptanım beni en iyi sen anlarsın telden bakıyorsan arada mesajlar da kaçıyor bende en iyisi pcden bakmak
Kesinlikle suan bambaska bir ulkede dil bilmeden heekesle isaret diliyle anlasan insanlar gibi hissediyorum
Ya bi diyin hele ne oldu
Kacirdigim bisey var mi,gecmiste neler oldu

Bende simdi siber saldiriya baslayacaktim
Cok anlarim ya
Ahahaaaa sitedeki yoneticilerin haberi yok,Ben cok tehlikeliyim..O internetteki tehlikeli seylerin hepsi bendeAtarlarsa beni siteden,kizlar kulubu kurup saldiriya gececegim

Bu sey degil miydi ya kendi olum fermanini imzalayan masum koylu lol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…