- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Üzerine basınca profilin gözüküyortamamdır süper senin logo da çıktı. Bir süre test edelim cep telefonunda gözükmüyormuş gerçi : )))
profile gidince çıkıyor
Teşekkürler kaptanıım, senin nasıl geçiyor. Ben hafif sakat geziyorum ama yine de arkadaşıma gidip geldim biraz. 20 dk faln yürüdümSelamlar guzel takimim nasilsiniz?
Dun aksam uyuyakalmisim,o kadar yorulmustun ki,bayilmisim da diyebiliriz..
Buyuk oglumun bugun 4 tane yanlis hatirlamiyorsam yaz okulu var online,hepsine benim laptoptan baglaniyor biliyirsunuz.
Suan beynimizin bize yaptigi oyunlarla ilgili bir ders aliyor ve muhtemelen icinden bana sovuyorOlabilecek en alakasiz kurslari seciyorum 7 yasindaki bir cocuk icin 
Aralarda Boyle gelecegim..
Sizin gununuz nasil geciyor?☺
Ne özelliği var bakalım ben hergün kahvaltıda 4 zeytin yersem pro üye bildirimi de gelir mi?aydingelini ve veya Niloyatospikk profilinizde rozetlere basın 
sonra 4. takım rozetinin yanında bir duyuru işareti var ona da basın aktif edin 4. takım rozetini
Üzerine basınca profilin gözüküyorlisteye sonradan eklemeler yaptım daha eksik varmı bakıp yine yazarım abi 
Ben de şimdi eve geldim çok yoruldum yemek yiyip ben de kahveme kavuşacağım inşallah kitabın nedir canım iyi okumalar
Sorma benim de öyle yürüyüşe diye çıktım para harcadım geldimben de eve şimdi geldim :) adımsayar çılgın atsın diye 1-2 mağaza da dolaştım, neee spor taytlarında indirim mi varmış derken baya pahalıya patlayan bir yürüyüş oldu :')
Bende simdi siber saldiriya baslayacaktimAaa bildirim gelmis rozetlendik mi
Kazen siz mi yaptiniz ,gecmisi okuyamadim. 
Telefondanda buraya bakinca 70 yasinda tonton internet kullanamayan yaslilar gibiyim
Sadece bizim takim mi rozet aldi, eyvah eyvah diger takimlari siber saldiri yapmasin
Bi gözü de hep bizim takımdaaBende simdi siber saldiriya baslayacaktim
Cok anlarim ya
Ah kaptanım beni en iyi sen anlarsın telden bakıyorsanAaa bildirim gelmis rozetlendik mi
Kazen siz mi yaptiniz ,gecmisi okuyamadim. 
Telefondanda buraya bakinca 70 yasinda tonton internet kullanamayan yaslilar gibiyim
Sadece bizim takim mi rozet aldi, eyvah eyvah diger takimlari siber saldiri yapmasin
Pc olmayan ne eylesinAh kaptanım beni en iyi sen anlarsın telden bakıyorsanarada mesajlar da kaçıyor bende en iyisi pcden bakmak 
Gözüm tüm takimlarda
Kesinlikle suan bambaska bir ulkede dil bilmeden heekesle isaret diliyle anlasan insanlar gibi hissediyorumAh kaptanım beni en iyi sen anlarsın telden bakıyorsanarada mesajlar da kaçıyor bende en iyisi pcden bakmak 
Ben beceremedim teknoloji özürlüsüyüm nolcakÜzerine basınca profilin gözüküyorlisteye sonradan eklemeler yaptım daha eksik varmı bakıp yine yazarım abi 
Kazen abi aktifleştirme nasıl yapılıyor ve telden yapabiliyor muyuz yoksa pcye mi geçeyim ? Ayrıca rozet ne ben buralara nasıl geldim kafamda deli sorulartamam birde onu nasıl aktif ettiğini soranlara anlatırsın
Ben de öyle tarif süper ama ben beceriksizKesinlikle suan bambaska bir ulkede dil bilmeden heekesle isaret diliyle anlasan insanlar gibi hissediyorum
Ya bi diyin hele ne oldu
Kacirdigim bisey var mi,gecmiste neler oldu☺
Ahahaaaa sitedeki yoneticilerin haberi yok,Ben cok tehlikeliyim..O internetteki tehlikeli seylerin hepsi bendeBende simdi siber saldiriya baslayacaktim
Cok anlarim ya
Gerçekten 10 numara tespit daha iyi ifade edilemezdiKesinlikle suan bambaska bir ulkede dil bilmeden heekesle isaret diliyle anlasan insanlar gibi hissediyorum
Ya bi diyin hele ne oldu
Kacirdigim bisey var mi,gecmiste neler oldu☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?