Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kazen abi aktifleştirme nasıl yapılıyor ve telden yapabiliyor muyuz yoksa pcye mi geçeyim ? Ayrıca rozet ne ben buralara nasıl geldim kafamda deli sorular
Sen bizim takımda yarışmıyo musun canım ? Bildirme tıklayınca rozet yanında duyuru işareti var megafon gibi ona basınca oluyo canım

Kazen abi bizim takımımıza özel rozetlendirdi
Vay anasini sayin seyirciler,suan acayip mutlu oldum
Ama dogu kulturumuz sagolsunmutluyken bile hep kotu bisey olacak diye korkariz ya,simdide sardi bir korku
Diger takimlar saldirirsa bize hic korkmayin,dicem ki hanim hanim bunlar benim evlatlarim,siper aldim pihuwwwwwww

Dipnot: Fazla uykudan beyin hucrelerim birbirlerini yediler bence

Sen bizim takımda yarışmıyo musun canım ? Bildirme tıklayınca rozet yanında duyuru işareti var megafon gibi ona basınca oluyo canım
Bulamadım fotodaki gibi görünüyor

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-14-18-19-46-838_com.android.chrome.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 36
Hareketi seviyooo

Ceydaaa nasıl oldu bu
3 günde bu kadar yağ alman olanaksız ama
Ödem yaptın muhtemelen

Bu arada ben bi menü paylaşayım.
Diyetisyen listesini bıraktım
Bağırsaklarım çok kötü durumdaydı
O yüzden haftasonu ne diyet ne başka bir şey görecek halim vardı
Meyveye abandım.
Dün de karbonhidrat yedim uzum zamandan sonra.
Çiğ köfte ve tam buğday poğaça.
Miktarlar bana kalsın
Bugün yine eski düzenime döndüm.
Yavaş vereyim ama sağlıklı olsun.
Akşam yemeğinde de 1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği ve 1 kase yoğurt vardı.
Yawrukush CEYDOS Arrietty_

Eklentiler

• 348D22AA-710C-44AC-8493-71E61CC427E1.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 30
Çok iyi yapmışsın canm. Ben diyetisyen listesini ikinci haftadan sonra bırakmıştım. İyiki de bıraktım şuan çok az az veriyorum ama kesinlikle daha sağlıklı ve daha kalıcı

uu bugün sporsuz günüm ama katılırım. kazanana ne var, 2 kare bitter yir miyiz
Baharcim dun 14bin kusur adim yaptim, 14.999 da birakacaktim uyuyakalmisim :)
Saat 12den sonrada gun donmusyeni gune sifirlamis saat ama 14999 yapip sanimi yurutecektim olmadi :))

Çok iyi yapmışsın canm. Ben diyetisyen listesini ikinci haftadan sonra bırakmıştım. İyiki de bıraktım şuan çok az az veriyorum ama kesinlikle daha sağlıklı ve daha kalıcı
Evet diyetisyenler işini iyi biliyor ama bende etkisi farklı oldu. Bunu onun da ön görmesi zordu bence.
En iyisi kendi sistemim :)
Canımdan kıymetli değil hiç bir şey

olabilir belki. ben grupta ip atlayanlara ozenip ip aldim, sonra hocama danistigimda bu kiloda atlarsan dizlerine zarar verirsin dedi, kaldi oyle ip. 70e inince bi daha sorucam djsjjs

kahvemi yaptim, kitabimi aldim, yuruyuse cikiyorum. gorusurung <3
Cok dogru her ziplamada eger zemin tas, beton ise jointlere darbe uyguluyorsun.
Cim, toprak gibi zeminde, spor ayakkabiyla yavas yavas ziplayabilirsin canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…