- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Sen bizim takımda yarışmıyo musun canım ? Bildirme tıklayınca rozet yanında duyuru işareti var megafon gibi ona basınca oluyo canımKazen abi aktifleştirme nasıl yapılıyor ve telden yapabiliyor muyuz yoksa pcye mi geçeyim ? Ayrıca rozet ne ben buralara nasıl geldim kafamda deli sorular
Gecmisi bu telefon ekranindan okuyamadim kurucum, Ben bilgisayarimi Akindan alir almaz listeyi size yollarim.birde takımda kimler varsa bana onları etiketleyerek listeler misiniz ?
Ahahaaaa sitedeki yoneticilerin haberi yok,Ben cok tehlikeliyim..O internetteki tehlikeli seylerin hepsi bendeAtarlarsa beni siteden,kizlar kulubu kurup saldiriya gececegim 
Bu sey degil miydi ya kendi olum fermanini imzalayan masum koylu lol
Kazen abi bizim takımımıza özel rozetlendirdiKesinlikle suan bambaska bir ulkede dil bilmeden heekesle isaret diliyle anlasan insanlar gibi hissediyorum
Ya bi diyin hele ne oldu
Kacirdigim bisey var mi,gecmiste neler oldu☺
Vay anasini sayin seyirciler,suan acayip mutlu oldumKazen abi bizim takımımıza özel rozetlendirdi
Sen bizim takımda yarışmıyo musun canım ? Bildirme tıklayınca rozet yanında duyuru işareti var megafon gibi ona basınca oluyo canım
Hareketi seviyoooVay anasini sayin seyirciler,suan acayip mutlu oldum
Ama dogu kulturumuz sagolsunmutluyken bile hep kotu bisey olacak diye korkariz ya,simdide sardi bir korku 
Diger takimlar saldirirsa bize hic korkmayin,dicem ki hanim hanim bunlar benim evlatlarim,siper aldim pihuwwwwwww
Dipnot: Fazla uykudan beyin hucrelerim birbirlerini yediler bence
Ceydaaa nasıl oldu buHASAR RAPORU
Hayat olaylara hangi açıdan baktığınıza bağlı olarak değişir
JaneRizzoli bak birincilik bende. 
İSİM CUMA PAZARTESİ FARK CEYDOS @Milana firuze @esmeriiim @Hyperborea17 Arrietty_ M MaviFeslegen aydingelini @L O L Melek Ada @Aomine Daiki @Melegimkorusun Birgaripanne @MorVampirella @bnnu @BlueSkyyyy @ciseak77 Yawrukush MotivatedAlready @Niloyatospikk @FitFiliz @barga Kazen 
Hemen Açıyı değiştiriyorum.
Aman Tanrım sonuncuyum
İSİM CUMA PAZARTESİ FARK Kazen @barga @FitFiliz MotivatedAlready @Niloyatospikk @ciseak77 Yawrukush @BlueSkyyyy @bnnu @MorVampirella @Melegimkorusun Birgaripanne @Aomine Daiki @L O L Melek Ada M MaviFeslegen aydingelini Arrietty_ @Hyperborea17 @esmeriiim @Milana firuze CEYDOS 
Ben varim :))Yürümeye devam bugün adımda yarışacak olan var mı?
Çok iyi yapmışsın canm. Ben diyetisyen listesini ikinci haftadan sonra bırakmıştım. İyiki de bıraktım şuan çok az az veriyorum ama kesinlikle daha sağlıklı ve daha kalıcıBu arada ben bi menü paylaşayım.
Diyetisyen listesini bıraktım
Bağırsaklarım çok kötü durumdaydı
O yüzden haftasonu ne diyet ne başka bir şey görecek halim vardı
Meyveye abandım.
Dün de karbonhidrat yedim uzum zamandan sonra.
Çiğ köfte ve tam buğday poğaça.
Miktarlar bana kalsın
Bugün yine eski düzenime döndüm.
Yavaş vereyim ama sağlıklı olsun.
Akşam yemeğinde de 1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği ve 1 kase yoğurt vardı.
Yawrukush CEYDOS Arrietty_ 
Gayet uygun diyete afiyet olsun :)Şehir dışında olduğum için kahvaltı yerine 1 Adana ve 1 Urfa yiyeceğim(gözüm döndü). Yanında bulgur pilavı ve pide olmadan.
Umarım uygundur...
Baharcim dun 14bin kusur adim yaptim, 14.999 da birakacaktim uyuyakalmisim :)uu bugün sporsuz günüm ama katılırım. kazanana ne var, 2 kare bitter yir miyiz
Evet diyetisyenler işini iyi biliyor ama bende etkisi farklı oldu. Bunu onun da ön görmesi zordu bence.Çok iyi yapmışsın canm. Ben diyetisyen listesini ikinci haftadan sonra bırakmıştım. İyiki de bıraktım şuan çok az az veriyorum ama kesinlikle daha sağlıklı ve daha kalıcı
Cok dogru her ziplamada eger zemin tas, beton ise jointlere darbe uyguluyorsun.olabilir belki. ben grupta ip atlayanlara ozenip ip aldim, sonra hocama danistigimda bu kiloda atlarsan dizlerine zarar verirsin dedi, kaldi oyle ip. 70e inince bi daha sorucam djsjjs
kahvemi yaptim, kitabimi aldim, yuruyuse cikiyorum. gorusurung <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?