Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bas agriniz nasil oldu?
Cok iyi gidiyorsunuz, cuma harika bir eksi gelecek..

baş ağrısı bir sabah oldu oysa 2 gecedir aç yatmıştım ...

bu arkadaşların hepsi 4. takım üyesi mi ?

Yürüyüş başladı

ben hala yapmadim yuruyus. Yeni duruldu hava. Yag yag nasil nimetmis. Gerci yagmurlugum var ama islanmakdan nefret ediyorum.
Spor puan listemizi guncelleyip cikarim. Sporuda aksattim kalcam da agri vardi bayadir. Bugun doktora gittim. Fazla yuklenmissim 2 aylik program verdi

Bence ne kadar az o kadar iyi
Kabullenmeye calisirken ben

Ama gercekten boyle iyi hayatin tek kisilik olmadigini kardesini kucuklukten kabul etmis oluyor

benimkilerin arasinda 34 ay var 3yas diyelim. Mira söyle 4 yasina filan gelince dedim iyiki daha fazla degil yas araligi. Suan 5 yasinda, cadi ama genelde guzel oynuyorlar.Aras zaten cok sakin bir cocuk.

Yaaa FitFiliz miii♥♥♥ Harika bir nick olmuş deryamm
Ben köylerde şişko şişko geziyorum
Cumartesi geliyorum
Pazartesi okul
Ama yoğunluğa bakıp gelmeye çalışacağım inşallah
Feyzacim, gel o zaman çok gecikmeden tatlım benim sınavlarının iyi geçmesine acaip mutlu oldum
İlk öğün olarak ben de köftecideydim bugün Afiyet olsun, gayet iyi bir seçim
Nerelisiniz merak ettim çok
bu arada benim ortaam yok ortalarda yahu
Sorry , sabah hastanedeydim. Öğlene kadar vaktimi aldı. Sonra da akşama kadar gezdik akşamüstü takımı merak edip şöyle bir okudum gerçi ama yazamadım.
FitFiliz teacherim Dr un ne dedi canım?
Ultrasona yönlendirdi niloyacim.. kan tahlili de istemiştim gitmişken. Enabizdan baktım da kolesterol yüksek çıkmış. Yumurta mı acaba suçlusu

ay çok sevindim, bakacağım ben de

çok teşekkürler bu kitaba da bakacağım ingilizce tavsiyelerini de alabilirim
şimdiii websitesini inceleyeyyiiiim

Merhaba,
Ara ara dönüş yapanlar değilde müdavimlerin bir listesi olsa çok daha iyi olur. Zira bakıcam ben gelmemişler 15 gün listeden çıkartacağım sonraa kötü oluruz hiç gerek yok bence ...

baş ağrısı bir sabah oldu oysa 2 gecedir aç yatmıştım ...

bu arkadaşların hepsi 4. takım üyesi mi ?
Matilda isimli arkadastan itibaren , en alttaki 8 uye haric hepsi 4. takim aktif uyesi kurucum.
O son 8 uyenin 3u izne ayrildi gecen hafta,2si eski kaptan yardimcilarimiz, 3u eski aktif uyelerimiz , hala takima ugrarlar. Ama o 8 uyeyi sizin insiyatifinize biraktim, aktif uyelerimiz degilller suan
.Esas 4. takim aktif uyeleri alttaki 8 kisi harici uyeler.

çok zahmet olacak ama bana tam listeyi DM olarak yollasanız inanın beynim durdu bugün :)

Geçmiş olsun canım inan sağ bacağım ağrıyor. İğne vurundum yine fayda etmedi. Ben de fazla yüklenmişim öyle dedi.

Yağmurda yürümek de çok başka güzel canım ya yağmadı burda kapattı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…